Jump to content
promoseo

Vand pagina de facebook

Recommended Posts

Vand o pagina de facebook pentru jocul "Fortnite - Battle Royale", aceasta are un numar de 6.000 de like-uri. Pagina a crescut natural si inca este in crestere, aceasta obtine in jur de 50-150 de like-uri pe saptamana fara a se posta ceva pe ea. Pe pagina am cateva postari de succes care au ajuns si la 500.000 impact, postari care au avut si peste 20.000 de comentarii, etc. Cele mai multe aprecieri sunt din America si sexul de peste 90% este masculin. 

 

Aici va pun la dispozitie cateva printscreen-uri de pe pagina, cu statistici si alte infromatii, nu am stiut exact la ce este nevoie sa fac printscreen, daca nu sunt toate informatiile necesare imi cer scuze: https://imgur.com/a/QOw4fqa

 

Ofer bonus un canal de youtube care are aproximativ 100.000 vizionari si un grup de facebook tot pentru acest joc. Grupul are 400+ membrii si este legat de pagina si detalii despre canalul de youtube: https://imgur.com/a/nFPLrhG

 

Toate acestea le vand la pachet pentru ca toate apartin de acleasi joc si au fost crescute impreuna. Pretul este de 100 de euro pentru tot pachetul, cer acest pret pentru ca pagina chiar are potential plus canalul de youtube si grupul de facebook.

 

Nu pot posta in categoria de marketing si daca acest topic nu-si are rostul in aceasta categorie, rog un administrator sa-l mute in marketing.

Edited by promoseo
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...