Jump to content
wirtz

A lucrat careva pe TesterWork.com ?

Recommended Posts

nu merge acum. trebuie dat un test. l-am dat aseara , l-am trecut... si astept 48h pana incep cica sa primesc job-uri de la ei. 

 

L.E.: dupa ce primesc update-uri de acolo am sa revin cu informatii si pe aici pt cei interesati.

 

Congratulations!

You have successfully completed registration and quality assessment test.
We are currently performing a verification of your profile! You will receive an email with further instructions. The verification should take no more than 48 hours.
Thank you for joining Tester Work!

Edited by wirtz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testul e de istqb?

Ar fi tare daca poti automatiza cu selenium si sa folosesti o librarie de bdd.

Super.

O sa incerc si eu sa vad dc merge vreo combinatie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

intra acolo si fa-ti cont, apoi urmeaza pasii ... de pierdut nu prea ai ce ... decat 10-15 minute la testele alea sa vada ce potential ai... Sa revii cu update aici cand e si tu. Poate gasim ceva si se baga si altii.

Edited by wirtz
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am auzit si de platforma utest.com. Am intalnit oameni care lucrasera acolo part-time si au avut experienta buna (asta era acum cativa ani, deci nu stiu cum e platforma in momentul de fata). Cum spunea si @gigiRoman, ar fi interesante proiecte de automatizare, unde sa le construiesti un framework de la zero (UI, backend, mobile etc). Cred ca si plata ar fi mai substantiala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@rsn ai incercat upwork?

Apropos de framework ma chinuie talentul de ceva timp sa lucrez cu bdd(behaviour driven development) + selenium sau appium.

In loc de selenium pe windows based apps se pot folosi LeanFt de la hp sau codedui. Firmele cam cer si automatizari de desktop.

Mai puteti cauta cucumber framework care vine la pachet cu gherkin. Smecheria e ca lasi pe analist sa scrie singur etapele unui scenariu.

Bafta!

 

Edited by gigiRoman

Share this post


Link to post
Share on other sites

@gigiRoman, m-am uitat peste upwork dar nu am cautat proiecte. Ma gandesc totusi ca pe viitor sa-mi construiesc un profil, daca o sa-mi permita timpul. Eu pe Windows am lucrat cu https://github.com/pywinauto/pywinauto si http://lettuce.it/index.html ca si BDD library, dar in mare parte se cere automatizare pe WebUI/Backend. Sunt aplicatii mai complexe ce necesita acoperire mai buna. Daca pui la punct un framework se poate refolosi o mare parte din el si pe alte proiecte.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe webui se poate folosi bdd cu senium.

Pe backend te referi la unit tests?

Ce mai e interesant ca unii am vazut ca vor automatizare de ui de android/ios.

Acolo merge appium, dar in simbioza cu cucumber.

La framework e un pic complicat: de exemplu la ce lucrez eu acum e de testat o aplicatie windows care are un simulator de deviceuri reale. Si libraria pe care am facut-o eu are doua parti, una care face maparea cu obiectele de ui(ferestre, butoane, clickuri, dubluclickuri, click pe poza), iar cealalta foloseste prima parte pentru a mapa clickurile cu obiectele utilizate de programator (de exemplu am facut un obiect sa zicem tastatura si i-am facut urmatoarele metode deschideTastatura, inchideTastatura, scrieText). Obiectele astea la randul lor sunt binduite de scenarios steps din bdd(in cazul tau letucce).

Deci ca sa fie mai bun frameworkul trebuie un bridge intre pywinauto/selenium si obiectele cu care vrea sa lucreze clientul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1 Pentru ceea ce a spus @QuoVadis. Pe langa asta, daca vreti sa testati mobile apps Android/iOS recomand https://saucelabs.com/ (au o ferma de device-uri reale pe care poti sa instalezi aplicatia si sa faci debug + simulatoare de device-uri).

Edited by Pintilei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...