Jump to content
TazmanianGo

Amplificare semnal sonar wifi

Recommended Posts

Am achiziționat un solar wifi Deeper Pro+, care se conectează la telefonul mobil are o distanță de funcționare  de aproximativ 100 de metri. Aș vrea să prelungesc distanța pentru a-l folosi instalat pe barcuta de nadit. Am încercat cu tot felul de reapetere, extendere din păcate niciunul nu funcționează singura soluție pe care am găsit o până în momentul de față este un reapeater chinezesc care din păcate are antenele interne, este singurul care reușește să preia semnalul si sa-l transmită de la a sonar la telefonul mobil Aș vrea să știu cum pot să măresc antenele sau ce aș putea să îi fac să bată mai departe pentru că momentan are aceeași rază ca și sonarul. Sonarul nu vreau să desfac să îl modific pentru că îl folosesc și de pe mal in zone unde nu pot utiliza barcuța aruncadu-l cu o lansetă.
Se pot adapta niște antene externe sau ar fi indicat un amplificator de wireless ?
 
Am atasat niste fotografii cu sonarul si repeterul
 
 
 
 
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

https://ibb.co/jJn8BK 2 sarme de cupru de 15 cm lungime cat de cat groase si drepte, freci 5cm cu smirghel si putin in partea de sus aprox. 1cm, infasori cei 5cm pe cele 2 table si le cositoresti, faci un mic bulb de cositor la capatul sarmei de cupru, dai 2 gauri in carcasa, bagi sarmele prin ele si vezi rezultatul, mai poti incerca cu foi de aluminiu https://www.google.ro/search?ei=FtZgW6eAOobewQLb8oKAAQ&q=aluminium+foil+antenna+wifi&oq=aluminium+foil+antenna+wifi&gs_l=psy-ab.3..0i22i30k1.1148.2142.0.2412.5.5.0.0.0.0.170.575.2j3.5.0....0...1.1.64.psy-ab..0.5.573...0i22i10i30k1.0.O5eBk27uyqU sau poti folosi asa ceva doar ca ai nevoie de ceva care sa sustina greutatea echipamentului + motor radiotelecomandat high range + aparatura necesara = prea costisitor :D, cel mai simplu caz este sa folosesti o barca cu vasle si o vesta de salvare in caz de urgenta daca vrei sa descoperi bancurile de pesti.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Primul post , e o reclamă de kkt la un produs asemenea.Eu sunt pescar cam de când am inceput să-mi țin echilibru' pe doua picioare.N-am folosit niciodată măscări din astea.Așa ceva folosesc in general braconierii .Din fericire , nu prea mai există mulți.In zonă la mine , am fost plăcut surprins să constat că s-a refăcut populația de știucă.Până prin 2002 , au pieptănat la propriu apele.Nici puiet nu mai exista.Pentru asta , să-i "mulțumim "lu' domnu' Adi Năstase (aka. Bombonel)

Pescuitu' e fix ca wardrivingu'.

E nevoie de nițel noroc și multă muncă...!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...