Jump to content
Tuckle

Comenzi online care nu livreaza in Romania

Recommended Posts

Salut,

Daca ati intampinat si voi problema asta pana acum, sa dati peste firme/startupuri noi care ofera produse dar nu le pot livra din diferite motive in Romania. Stiti cumva vreo metoda, poate printr-un intermediar prin care as putea obtine produsele respective, poate un sistem prin care rogi pe cineva din USA sa zicem sa comande pentru tine si sa iti livreze la tine acasa produsele si el sa primeasca un comision sau ceva similar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@gigiRoman mersi, interesant linkul, dar pe mine ma intereseaza cum as putea comanda din orice parte, nu din SUA. Ala era mai mult un exemplu, cum ma gandeam eu ca ar functiona un sistem de care am eu nevoie: sa existe niste intermediari(in alte tari: SUA, Germania, etc.) care sa cumpere ei in numele tau produsele pe care le vrei din tari care nu livreaza in Romania si sa ti le trimita prin serviciu de curierat.

Daca se poate comanda direct de unde vreau eu, cu atat mai bine. Momentan ma intereseaza niste produse din Korea..si din cate am vazut pe siteul respectiv, ei ofera doar produse din SUA, desi firma din Korea zice ca livreaza in SUA, o sa ma interesez mai bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apuca-te si fa tu asa ceva, nu mai astepta mura-n gura. Nu cred ca esti singurul care ar avea nevoie de asa ceva. Poti face si altundeva, nu neaparat in tara asta de cacat. Ti-am dat idee, acum pune-o in practica si imbogateste-te. Ar fi fain sa aiba toate catuse roz si sa ma lege de pat cand ma duc la ele, i-auzi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×