Jump to content
demon_zone

[funny]Conversatie mess

Recommended Posts

astea mi se par cele mai interesante :) lol faza dura este ca tot el se distra pe seama mea (avea si dc .eu imi strofocam creierul sa ii explic si el radea de mine) :))

ce imi placea de el tot ce are pe site a facut doar copy + paste incluzand JS din title dar nu domle el a facut tot mai are cineva ca el site :))))

dar nu stie sa "decodeze" o sursa HTML.lol cand l-am auzit sa decodeze sursa :oops: am ramas prost cum draq ma si imi place ca minte frumos :)) 2 PC da sigur unu cu 8.5GB ram si altu cu 2GB.deci serverul are o prostie de phenom (e bun procesorul dar nu pt ce ii trebuie lui) si la 4000 + e cam slabut sincer.dar are 8 GB de ram :))))))))

si altu care cica nu ii 1.8Ghz x 2 este un 3.6 x 2 are 2GB de ram (ciudata configuratie)

ii cere omu un print ceva (foloseste windows normal puteti afla de la mister apache ^_^) se da ranit ca nu are timp sau deastea :P.app eram pe un IP "furat" (retea) la un prieten si ne plictiseam de moarte am dat un mic PORT fucker cu programul facut de mine (il gasiti aici pe forum) si gata a 2 zi vad mass ca marii hackeri au incercat sa ii sparga PC.si acum zice ca ii SQL injection deci lol am murit de ras :)) faza dura a fost ca i-a murit MSSQL serverul ,trebuia doar sa il restarteze dar ala a reinstalat windowsul a zis ca ii SQL injection si i-au futut astia baza de date (si asta faza criminala)

acum ca i-am cerut 20euro pe un asemenea script i se pare mult.bine nu zic ca nu foloseam resurse deja disponibile si ca mai mult de 30-50min nu ar fi trebuit sa ia.dar ca sa para mai "profesional" ce zic cateva ore.dar totusi 20euro e mult voi ce ziceti?.

in primul rand il faceam cum vroia el dar acum am vazut ca habar nu are despre ce e vb.si app in trecut ma lua el ca are servere si altele,si il intreb de la ce firma .faza dura CPanel (cred ca a gasit asta pe google) dar el avea ca platforma windows si cand il intreb cica au si hosting :)) dar serveurl de care zice el nu merge decat pe windows ^_^(poate fi facut sa mearga si pe linux,dar cere cunostinte mai mari decat un wanna be) si necesita MSSQL (care nu merge pe linux)

daca vreti sa va bateti joc de el aveti ID real in conversatie luatl cu cuvinte grele sa vedeti ce va explica el =)))))))

dar ziceti ca vreti sa il ajutati cu ce are nevoie pt ca va place serverul lui de KalOnline ^_^

distractie la max :twisted: a da si inca ceva nu incercati sa va puneti cu securitatea lui ca nici nu merge sa ii cada un pic serverul :lol:

Link to comment
Share on other sites

dap e adevarat dar in romania stai linistit nu prea e nimeni nebun sa dea banii aia.proprie experienta.si app nu poti cere atat pe un template rip-uit si modificat chiar daca e modificat 90%.

UNIC inseamna ca nu mai exista nu pornesti de la un template de baza cu modificari.

oricum totusi voi ce ziceti e mult 20euro pt un script php care cauta singur intr-un folder toate pozele,face thumbailuri la ele (afisare pe pagina cu o limita de imagini pe pagina,si bineinteles facand pagination automat) ? + cate alte chestii mici pe acolo.eu unu zic ca nu e mult i-am explicat daca are 2-3 poze poate sa le faca usor fara PHP dar daca are foldere intregi atunci ori e nebun sa le faca de mana ori face un script.si el cica il jegmanesc... fie... :evil:

app eu in romania iau pe templateuri unice intre 50-400 euro.mai mult nu am cerut niciodata sincer cel mai mult am primit odata 350 pt un template cu un pic de PHP la care am lucrat vreo 2 saptamani.in rest sume mici 50-100 max 150. dar sunt buni si aia ^_^ prea mult timp liber mai bine incerci sa faci ceva folositor decat sa stai pe net pierzand timpul :wink:

Link to comment
Share on other sites

da sa citesc ceva mai interesant,numai povest cu lameri...so trait pana la danci batraneti?sau o incalecat pe o roata sau sa? :roll:

cat de interesant, asa? (Ce le place unora sa povesteasca la prieteni... discutie intre una si o pereche dupa ce si-au tras-o - luat de pe DC++)

el: am bagatoX:

el: si o intratttttttttttttttt

el: :X

el: atannnnnnnnnnc

el: adanc*

una: o duruto

una: :))))))

el: cre k da

el: :-??

el: nu o tzipat

el: o inghitzit:))

una: plange

una: :))

el: da?

el: :-S

el: vai saraca

el: da k o scot

ea: stii k zicea k i-a bagat-o treptat

ea: si k a durat mult

una: da

ea: :))ei

ea: doua ore a durat

ea: pana a bagat-o pe toata

una: :))valeu

ea: fata ce m-a durut la inceput

ea: am inceput sa plang

ea: #-o

una: :-ssei da

ea: da:((

una: ins k doare asa tare?

ea: depinde de fiecare fata..

ea: nu mi-a curs sange nimic

ea: da m-a durut la inceput

ea: baga cate putin

Fragment ca e o durere de discutie... nu stiu daca o mai am intreaga pe undeva

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...