Jump to content
Sign in to follow this  
BiosHell

Developer of Scan4You Sentenced to 14 years in Jail

Recommended Posts

“A Latvian “non-citizen,” suggesting a citizen of the former USSR who resided in Riga, Latvia, was convicted to 168 months in prison today for offences related to his operation of “Scan4you,” an online counter antivirus service that supported computer hackers determine whether the computer viruses and other malicious software they created would be detected by antivirus software, announced Assistant Attorney General Brian A. ” reads the press release published by DoJ.

 

 

https://latesthackingnews.com/2018/09/23/scan4you-sentenced-to-14-years-in-jail/

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne indreptam spre o dictatura la nivel mondial sau ce se intampla ? Vad ca cu fiecare moment care trece, fie el luna, zi sau an, ba tot ni se baga pe gat rahatul asta de egalitate cu tiganii de desert, ba ne intereseaza unde si-o trag unii, ba vad ca state precum SUA, care au facut asta de cand au deschis ochii, ba nu mai stiu care institutii gen Apple, fac si dreg dupa bunul plac in alte tari. Nu le convine americanilor o chestie, pac 100 de ani de puscarie, vor sa faca inchisori CIA la noi, fac, si au facut.

Tigani de la noi sparg case la muedezi si fraierii in loc sa-i bage la parnaie sau atunci cand ii prind in casele lor sa le rupa gatul ei le mai dau si bani de buzunar ca cica-s necajiti si de asta fac ceea ce fac, si tiganii ii iau de prosti.

Intr-un timp voiau astia de la noi sa dea o lege cum ca nu ai voie sa vorbesti peiorativ si discriminatoriu de tigani ca iti bagau o amenda de nu te vedeai, dar se pare ca nimeni nu face asta ci doar descrie situatia de fapt, starea actuala a lucrurilor.

Python a scos recent chestia cu master si slave. Ce cacat ?!

Tiganii indieni si cu cei africani au impanzit toata mUE dar nu numai, au ajuns la in locuri importante si in SUA dar si in alte tari si continente ale lumii. In UK cica dai peste tot de de astia.

Credeam ca in Australia poate e altfel ca e departe de tot ce se intampla pe la noi, dar de unde, recent mi-a zis cineva ca sunt fututi si ei si chiar se supara si eventual poate iti dau amenda si ei ca si nemtalaii daca zici ceva de rau de oamenii astia.

Mai citeam undeva ca in UK daca ai o firma cu mai multi angajati, firma ta proprie si personala nu a statului, esti obligat sa angajezi tigani de astia in propria ta firma ca altfel ai belit-o, si nu numai, te obliga sa-i angajezi si in functii de conducere, posturi CEO, de astea. Va mai aduceti aminte de Microsoft si de indianul care a cam futut OS-ul (cel putin asa ziceau unii, eu nu sunt documentat pe tema asta) ? Era sau inca mai este CEO. s.a.m.d.

O scurta intrebare si scuzati "figura de stil": Ce pula mea se intampla si incotro ne indreptam noi ca lume ?

 

P.S. Am uitat sa zic: Si Elvetia e fututa !

Edited by Che
  • Like 2
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

VirusTotal sends malware samples to the vendors to patch, however Scan4You doesn’t do the same to uploaded files.

 

Deci asta a luat 14 ani inchisoare deoarece nu colabora cu niste companii (private). Interesant, dar oare de ce nu ma surprinde pe cat ar trebui?

 

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, Nytro said:

Deci, care e de fapt acuzatia? :)

while legitimate scanning services share data about uploaded files with the antivirus community and notify their users that they will do so, Scan4you instead informed its users that they could upload files anonymously and promised not to share information about the uploaded files with the antivirus community.

https://www.justice.gov/opa/pr/operator-counter-antivirus-service-scan4you-sentenced-14-years-prison

 

 
Quote

Teo Peter - taxiul în care se afla a fost spulberat, () de o mașină condus de un militar american beat.

În 2006, o curte marţială din Statele Unite a decis că puşcaşul marin implicat în accident cu maşina Ambasadei SUA la Bucureşti nu se face vinovat de omor prin neglijenţă în legătură cu moartea lui Teo Peter.

 

Puşcaşul marin american care a intrat cu maşina în taximetrul în care se afla Teo Peter ucigându-l pe muzician pe loc, era achitat de acuzaţia de omor prin neglijenţă de către un tribunal militar din Quantico, Virginia.

Seems fking legit :)

Edited by spider
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Che said:

Ne indreptam spre o dictatura la nivel mondial sau ce se intampla ?

Paradisul terestru a fost 
abandonat exact în momentul când a devenit realizabil.

Sursa: https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://foaienationala.files.wordpress.com/2009/08/1984_romana.pdf&ved=2ahUKEwjTrcfiudrdAhXQmLQKHXlgCnEQFjAAegQIBhAB&usg=AOvVaw218MXCK6TiB13y_zyThz8T

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...