Jump to content
LeadReaktor

LeadReaktor CPA Network: Eşti Român? Primeşte pentru aceasta bani :) 

Recommended Posts

Salut!

 

LeadReaktor ridică plățile pentru slabirea cu Idealica și solutia  pentru potența  Casanova în România pentru 3 dolari, dar daca va-ti nascut si locuiti in Romania atunci cu 4 dolari ! De ce ? Pentruca putem. Cine cunoaște piața țării sale mai bine decât  locuitorii ei ?  Nimeni. Deci, considerați această creştere a ratei  ca fiind o suprataxă pentru expertiza dvs. Sau poate pur şi simplu  ne este teamă de dracula ? Cine ştie :) In orice caz hai sa fim prieteni ! De la voi cerem trafic , noi va oferim procent  60% şi consultanti români in callcentru !

Și rețineți că în curând intenționăm să lansăm un premiu valoros pentru ofertele noastre din România. Care ? - pînă cînd este Secret. Dar nu este secret ca saniile trebuie pregatite vara, aşa că ne pregătim mai devreme - vom avea un avantaj :)

 

Inregiztrează-te si incepem: http://leadreaktor.com/en/signup
Dacă au rămas intrebări - va răspunde managerul vostru personal.

hcEoFlk.jpg

Edited by LeadReaktor
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

sfGV16q.png

 

LeadReaktor - retea privata, o agentie de publicitate CPA cu sediu European si în țările Tier-1 și Tier-2, cu propriile produse și call-center europene, în care vorbitorii nativi lucrează pentru fiecare prezență geografică. Piețele princiaple includ: Germania, Austria, Spania, Italia, Grecia, România, Bulgaria și Polonia.

 

Linia noastra de produse, se bazeaza pe suplimente alimentare, produse pentru slabit, remedii pentru persoanele cu virsta inaintata și produse pentru inbunatatirea sănătății masculine. Toate produsele sunt fabricate în Europa (Franța, Italia, Polonia), sunt protejate de dreptul internațional și au certificate internaționale de calitate ISO. Toate produsele sunt testate temeinic înainte de a fi introduse pe piață, iar după lansare, sunt disponibile la orice ora.

 

Avem  propriile  noastre  call-center in Europa. Operatorii nostri  sunt vorbitori nativi de limba în dependentă de țara in care activeaza, astfel incat sa inteleaga perfect mentalitatea  locala. Toti sunt vinzatori cu experiența și au scenarii unice de vanzari, aplicate zilnic. Vazarile sunt  dupa  modelul de ,,achitare  la  primire,,.

 

Avem deja multe materiale promoționale și putem face fata la cererererile dvs.  în conformitate cu dorințele dvs. tehnice. Echipa de creație a celor mai buni designeri, copywriteri și traducători de limbă maternă vă stă la dispoziție, tot pentru obtine rezultate inalte de confirmare.

 

Acceptăm toate tipurile de trafic: websites, contextual ads, teasers, social networks, doorways, brand bidding, targeted ads, e-mail and resale.  Efectuam plăți la cerere și la sisteme convenabile de plată (Wire-transfer, PayPal, PaySera, E-Payments, WebMoney). Dacă lucrați la fel de pasionat, cum o facem noi, vom face o echipă minunată.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...