Jump to content
promoseo

Caut VPS cu windows

Recommended Posts

Salut RST, nu de mult mi-am deschis un canal de youtube unde urc videoclipuri cu muzica no coypright. Dar pe youtube am vazut multe alte canale care au live-uri cu muzica no copyright, un fel de radio pe youtube. Asa ca m-am gandit sa incerc si eu, dar cum am doar un calculator pe care umblu foarte mult timp din zi, nu am cum sa folosesc OBS sa fac live pe youtube fiindca o sa inregistreze si alte sunete din timpul navigarii mele pe calculator.

 

Mi-a venit ideea cu VPS pe windows, adica ca sa pot folosii OBS ( nu stiu sigur daca pe linux se poate, dar o sa ma informez despre asta), dar mi-as dorii ceva ieftin de 1 sau maxim 2 euro pe luna sau chiar ceva trial, gratuit. Vreau sa-l folosesc doar sa pornesc OBS si sa dau drumul la muzica si sa-l las acolo timp de 30 de zile de proba. 

 

Daca as stii ca o sa intre lume si ca merita, atunci nu m-as mai uita la 3-4 euro in plus, dar pentru proba caut ceva de 1-2 euro. Daca este cineva care cunoste ceva, il rog sa-si faca putin timp sa posteze un link aici in comentarii.

 

Multumesc, cu stima Daniel.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, em20346 said:

cauta pe youtube amazon aws rdp

M-am inregistrat cu contul meu bancar si datele mele, dar dupa ce se termina aceste 12 luni sper ca nu-mi ia bani de pe card automat(daca are ce sa ia). Am incercat sa sterg metoda de plata, dar nu ma lasa sa o sterg daca este metoda de plata default, trebuie sa mai bag alt card.

 

Astept un raspuns, multumesc pt. timpul acordat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...