Jump to content
Sign in to follow this  
c3m3d3

KFollow - Stan Alenxadru Cosmin tepar

Recommended Posts

Salutare,

Acum ceva timp Kfollow a făcut acest topic topic în care mă acuza de faptul că sunt țepar.

 
După incidentul respectiv am decis să ignor situația deoarece eu știam ce am livrat și că nu mi-am bătut joc de el. :) Cu toate aceste lucruri KFollow a continuat mai apoi cu tot felul de amenințări pe Facebook la adresa iubitei mele și alte lucruri de acest gen, însa acestea sunt detalii irelevante.

Ce este relevant este faptul că recent un alt membru de aici, mi s-a plâns recent de el ( De @Kfollow) că acesta i-a dat țeapă.  Dupa un mic research
@Kfollow este de fapt un utilizator destul de vechi de pe RST.

Numele lui este Stan Alexandru Cosmin, poate ati auzit de el. De unde știu că el este acesta? Ei bine, cu mine a discutat de pe contul lui de Facebook "Alexandru Cosmin Aris". Ca și dovadă pentru asta, aici se află un screenshot cu o conversație de a mea cu el: https://i.imgur.com/dv4LL4p.png conversația nu este prea relevantă, însă fix aceeași conversație apare postată de el în topicul în care mă acuză el pe mine. Am lăsat acel screenshot aici ca să dovedesc că îi aparține contul de Facebook.

Dacă dăm un mic search pe Google cu numele lui, găsim următoarele: 

http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/35485-teapa-sau-nu.html

https://www.roforum.net/threads/ameninţare-firmă-seo-beseo-ro.6137

 


Iar aici pe RST găsim următoarele despre el:
 

 Strategia lui este una destul de simplă. Îi pune pe oameni să muncească, iar apoi îi acuză de țeapă ca să nu-i mai plătească. În cazul meu i-am livrat 90% din aplicație cum am spus pentru 100 Euro, și pentru a nu mă plătii cu restul, s-a decis să mă acuze de țeapă.

În cazul meu a avut puțin noroc deoarece în general încerc să nu pierd timp pe astfel de tâmpenii, iar suma era prea mică cât sa-mi bat capul. Ce mi se pare că depășește orice limită este că acesta lasă comentarii cu amenintări iubitei mele pe Facebook, și vorbește cu membrii de aici spunându-le că-mi face nu știu ce plângeri. Toate aceste lucruri cu scopul ca eu să-i returnez înapoi chiar și acei 100 euro. 

Atât am avut de spus. :) Oi fi eu țigan dar țepar nu sunt . :) 

Edited by c3m3d3
details
 • Like 1
 • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aici iti da toata lumea dreptate. Fie ca esti tigan sau nu :)) Pana la urma, tu ai lucrat acolo ...

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta S.C. ADMINISTRAŢIA DOMENIULUI PUBLIC ŞI PRIVAT GIURGIU S.A. în contradictoriu cu pârâtul Stan Cosmin Alexandru. Obligă pe pârât la plata, către reclamantă, a sumei de 108 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de salubritate prestate conform contractului încheiat între părţi aferente perioadei septembrie 2011 – februarie 2012.

http://portal.just.ro/236/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=23600000000163557&id_inst=236

 

Quote

 Admite în parte cererea pe calea procedurii cu privire la cererile de valoare redusă. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 412 Lei, reprezentând contravaloarea facturilor emise şi restante, plus dobânda legală calculată de la data scadenţei fiecărei facturi lunare şi până la data stingerii obligaţiei principale

http://portal.just.ro/236/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=23600000000181945&id_inst=236

 

 

@Kfollow, cum ai pierdut? In Tratatul de la Glina scrie clar ca un gunoi ii scutit de la plata acestor servicii.

 • Haha 1
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 la mana ai primit 700 de lei si nu 100 de euro , 2 la mana te-ai dat ranit si trebuia sa faci returul din data de 8 - 3 la mana , ai spus ca nu ai timp urmatoarele 1423 luni sa fie gata , 4 la mana ai spus ca ai facut 90% din ce? eu nu am nici un fisier eu tot ce am vazut a fost din acea aplicatie - link-ul ce l-ai trimis pt download era invalid.

5: Sa imi spui cand iti bate politia la usa cum este.

6: Iubita ta nu a fost amenintata ci a fost rugata sa iti comunice, 7: ti-a cerut cineva aplicatia in avans? 8:  Da este firma mea si? vrei sa te angajez?

9: Ma anunti cand vii la declaratii pentru inselaciune ca ai datele mele.

10: P.S teapa este atunci cand muncesti si nu primesti banii.

EU AM PLATIT SI NU AM PRIMIT NIMIC, exista o mare diferenta.

( Pe viitor cand pui o conversatie pune-o pe toata, am profilul public si nu m-am ascuns si nu ma ascund de nimeni ) Colegul despre care faci referire ca a fost tepuit... eu iti spun sa te mai interesezi o data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kfollow mă bucur să te revăd :) 

1. Fișierele ți le-am trimis pe weTransfer. Acolo sunt disponibile doar 7 zile. Și știm amândoi foarte bine că le-ai descărcat și că le-ai avut, și că încă le mai ai :) . De asemenea, le-au primit și administratorii de aici ( @Zatarra).  Dovezi că le-ai descărcat există chiar în topicul în care mă acuzi pe mine, când ai spus că programatorul tău ți-a spus că aplicația nu conținea modulele ( este necesar să rulezi npm install ca să le instalezi, aplicația fiind făcută în React Native).


Este țeapă din partea ta deoarece din 500 Euro pe care trebuia sa-i plătesti, pentru 100% din aplicație, ai plătit doar 100 și ceva de euro pentru 90-95% din aplicație. Fă calculul.

Banii nu ți i-am trimis înapoi tocmai pentru că tu ai specificat că nu-i dorești înapoi, chiar în topicul în care mă acuzi. Colegul de care vorbesc mai sus că a fost țepuit a trebuit să tragă de tine și să te amenițe cu poliția și cu friică i-ai trimis banii, după ce am făcut eu topicul ăsta ;)

Zic să te pui puțin pe gânduri și să te maturizezi că ai o vârstă. :) 

 

Edited by c3m3d3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te retific ultima oara.

1: Eu nu am nici un fisier

2: Eu am platit un avans urmand cand esti gata sa platesc restul, eu am platit avans pentru nimic - faci dovada la politie la Secti 4 ai plangerea , poti sa ii suni si iti spun domni de acolo cat este de reala.

3: Apoi colegul tau nu a trebuit sa ma ameninte cu nimic , lui i-au fost trimisi banii inainte sa imi scrie - dar fiind diferenta bancara , el avand o banca eu alta sa procesat a doua zi. PAM PAM

 • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pana acum nu aveai timp de lucru si acum astepti banii ? zaaauu :)).

Eh, ia si asteapta , sa nu ma suni sa ma rogi sa imi dai inapoi ce ti-am dat pe nimic. Have a great day

 • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Kfollow said:

Pana acum nu aveai timp de lucru si acum astepti banii ? zaaauu :)).

Eh, ia si asteapta , sa nu ma suni sa ma rogi sa imi dai inapoi ce ti-am dat pe nimic. Have a great day

Haide că tu chiar exagerezi.

Pentru persoanele ce au dubii și îl cred, am pus aici tot codul sursă pentru aplicația pe care i-am dezvoltat-o, de asemenea la fișierele respective se poate observa și data când au fost create. :)
https://mega.nz/#!CEoVDaoR!FUOCYEU0aEQgQPmJgOF0yxLHZSSNR6COec6yG7CjqQE

Pentru a o rula trebuie urmati pasii următori:

1. Deschis una bucată emulator de android
2. Rulat 'npm install' astfel încât modulele să fie instalate.
3. Rulat 'react-native run-android' astfel încât aplicația să pornească pe emulatorAplicația cerută de el trebuia să facă următoarele:
1. Să aibe un ecran de welcome, în care user-ul introduce diferite date necesare.
2. Să ofere posibilitatea ca user-ul să aleagă între likes sau followers
3. Să aibe încă 2 ecrane (unul pt likes, unul pt followers) din care user-ul să aleagă  diferite pachete cu diferite prețuri
4. După ce un user a ales un pachet, să poată să facă plata prin gPay iar @Kfollow să fie notificat.

Aplicația pe care i-am livrat-o eu face următoarele:
1.  Are ecran de welcome, în care user-ul introduce diferite date necesare.
2.  Ofera posibilitatea ca user-ul să aleagă între likes sau followers
3.  Are 2 ecrane (unul pt likes, unul pt followers) din care user-ul să aleagă  diferite pachete cu diferite prețuri

Pe lângă astea, eu a trebuit să gândesc și design, și layout, și conținut, și texte și culori. Deci alte eforturi în plus ce nu au fost acoperite de către el. 
Pentru toate astea repet, am fost plătit cu 700 lei ( ceva de genul ) din 500 euro.  :)

Singura chestie ce nu este implementată este mencanismul de plată. Deci am terminat 3/4 requirements cerute de el, apoi i-a fost livrată și i-am cerut să oprim colaborarea.
Motivele pentru care am cerut să oprim colaborarea sunt variate, @Kfollow avea tot felul de cerințe ilegale, și pe lângă alte lucruri îmi vorbea despre afaceri shady de ale lui pe care dorește să le-nceapă, aplicatii ce includ escorte, aplicații ce extrag e-mails și nr de telefon pentru spam și altele. Prin urmare nu mi-am dorit să fiu asociat cu el.

Mi s-a plâns mai apoi de faptul că el  promis la nu știu ce reselleri că va livra nu știu ce aplicație, și acum că nu mai poate. Ca să fiu totuși băiat bun, cu toate că nu m-a plătit complet, i-am spus că-l pot ajuta peste câteva luni, neavând timp acum ( Lucrez full time + alte proiecte). Iar ca și alternativă, dacă-și găsește un alt programator, i-am oferit variante de un număr de ore pe care-l pot oferii ca și support.

Cu toate astea, comportamentul lui Kfollow lasă de dorit și se comportă ca ultimul țăran.  De obicei nu fac comentarii rasiste, dar tu chiar ești țigan frate. Și crede-mă, să auzi asta de la mine este grav.

Edited by c3m3d3
details
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne doare-n PULA!

 

Deja ma plictisiti cu discutiile voastre intelectuale.

 

@Kfollow tu esti bre Alexandru Cosmin Stan? Futu-te sa te futa de tepar. Nu la faza asta, dar la fazele cu aelius.

 

Hai gata cu vrajeala!

@c3m3d3 sa te inveti minte sa cauti persoanele pentru care lucrezi inainte. Sa-ti respecti termenele si sa nu mai umblii cu vrajeli ca si tu ai fost mare bulangiu.

@Kfollow sa te inveti sa nu mai fii tigan. Nu zic la faza asta, dar se pare din ce a aparut ca esti un jeg libidinos.

 

Poate va ganditi sa va certati prin PM. sau mai bine poate va linistiti, pizda ma-sii va trebie voua sute de euro. Asa e viata mai iei si teapa.

 

Eu cand mi-am luat teapa nu am venit la altii sa plang. Te inveti minte si taci din gura.

Edited by yoyois
 • Like 1
 • Thanks 1
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, .Breacker said:

Sa va dau la muie. Sunteti amandoi prosti, facuti gramada.

Breacker presedinte!!!

 • Like 1
 • Haha 1
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh, revin eu cu o noutate ca tot promisesem , Emanuel Cepoi tepar , tocmai te-ai ales cu o plangere penala pentru inselaciune. Am depus toate printscreen-urile cu, conversatia , ce era de pe aici, am facut si sesizare la dataprotection.ro. Incepe dansul. Fiind o ancheta in curs ma voi rezuma a nu mai comenta acest post pana la finalizare. Si daca tot ati continuat in prostia asta ... si tu si manutadeaur de unde a inceput tot show-ul , sa va prezentati dovezile. Singurul de care sunt patat este Aelius pentru ca nu i-am mai platit factura la server pentru ca @manuta  @iulik Moflea si cate nickname-uri mai are ( ne vedem curand )o tot lungea de 2 luni, cum a recunoscut si el de altfel.

Amin.

Edited by Kfollow

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Kfollow said:

Eh, revin eu cu o noutate ca tot promisesem , Emanuel Cepoi tepar , tocmai te-ai ales cu o plangere penala pentru inselaciune. Am depus toate printscreen-urile cu, conversatia , ce era de pe aici, am facut si sesizare la dataprotection.ro. Incepe dansul. Fiind o ancheta in curs ma voi rezuma a nu mai comenta acest post pana la finalizare. Si daca tot ati continuat in prostia asta ... si tu si manutadeaur de unde a inceput tot show-ul , sa va prezentati dovezile. Singurul de care sunt patat este Aelius pentru ca nu i-am mai platit factura la server pentru ca manutadeaur o tot lungea de 2 luni, cum a recunoscut si el de altfel.

Amin.

 

Ba ratatule, tu ai dat atatea tepe si pe RST si RoForum, si SeoPedia, tot internetul vuieste de tepele tale, si ai tupeul asta nesimtit sa continui cu mizeriile astea? Stii prea bine ce tepar muist esti, dovedit tepar muist, si tot ai tupeu?

Nu ii da nimeni ban idiotului asta? Nu pot sa cred cat tupeu de tigan imputit pot sa aiba unii.

 

La inceput am dat vina pe cmd ca stiam ce ii poate mintea ca a mai calcat pe bec inainte, dar el e mic copil pe langa tine. 

 

 

Ca sa nu mai zic ca pe chat o faceai pe sfantul, ca ce intreprinzator esti tu, ca arunci cu bani in stanga si dreapta, ca faci pomeni, futu-te-n gura sa te fut pe tine si pe ma-ta, azi si maine.

Edited by aismen
 • Thanks 1
 • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasa si tu o poza numarul de inregistrare sa te credem. Placa asta e veche si ai aplicat-o pe mai multe forumuri la intimidare. E cel mult o disputa in civil, tigan mizerabil ce esti.

Edited by cikek
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Kfollow said:

Eh, revin eu cu o noutate ca tot promisesem , Emanuel Cepoi tepar , tocmai te-ai ales cu o plangere penala pentru inselaciune. Am depus toate printscreen-urile cu, conversatia , ce era de pe aici, am facut si sesizare la dataprotection.ro. Incepe dansul. Fiind o ancheta in curs ma voi rezuma a nu mai comenta acest post pana la finalizare. Si daca tot ati continuat in prostia asta ... si tu si manutadeaur de unde a inceput tot show-ul , sa va prezentati dovezile. Singurul de care sunt patat este Aelius pentru ca nu i-am mai platit factura la server pentru ca @manuta  @iulik Moflea si cate nickname-uri mai are ( ne vedem curand )o tot lungea de 2 luni, cum a recunoscut si el de altfel.

Amin.

Daca va dau cate-o palma v-o iau SSD-urile razna futu-va-n gura de tigani jegosi, de atat sunteti in stare.

De  doua saptamani sau chiar mai bine, va certati aici in loc sa va rezolvati problemele in privat. Data viitoare va public eu datele cu caractere personale, macar sa fiti fututi ca la carte.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt datele mele , telefon , cnp , adresa maicami de acasa etc... pentru asta este dataprotecion.ro, am tacut , am lasat de la mine , dar mi-a ajuns. Ii rezolv pe amandoi si termin balciul.

Inca completez plangerile online la dataprotecion.ro alea se fac online si am notificat aproape toate firmele de gazduire. + Amenintari cu moartea + amenintarea cu vatamare corporala , rasism o lista intreaga. Deja paharul sa umplut, eu cu banii da-ti eu tepar ? Eh, ramane de vazut. a fost ultimul meu post. ( Singura buba este o societate comerciala sc market geana srl ce nu este a mea , nu sau obosit sa se uite a cui este firma respectiva, i-am notificat si pe ei. I-am indrumat si pe ei catre data protecion. I-au scris sotiei mele pe facebook au vazut la mine, Mi-au amenintat sotia cu bataia , violuri, mi-au amenintat sotia si copilul. Deja totul ia o alta intorsatura... Am inteles eu sunt tepar cu banii mei la ei , am inteles fiind mediul online fiecare face ce il taie capul, dar sa vina ala sa spuna ca a muncit si ii datorez 1 leu. Ca sunt eu amenintat, ca mi-au pus 29 de website-uri subflood ( inca este ) nu ma deranjeaza, dar sa imi ameninti sotia si copilul cu moartea si viol ... sa cam terminat joaca + Aia care tot sunati continuu si continuu cu apel privat ( numarul meu de telefon la oferit theandruala  ) l-am predat si pe acela catre sectia de politie numarul 4, se exagereaza. Si o simpla incetare si scuze nu va mai merge de data aceasta.

Edited by Kfollow
 • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper sa fie adevarat ce scrii aici si sa nu opreasca cine o face. Meriti putina muie de cand tot arzi lumea pe net sub diferite identitati (de atatia ani), poate ceva mai mult.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Kfollow said:

Sunt datele mele , telefon , cnp , adresa maicami de acasa etc... pentru asta este dataprotecion.ro, am tacut , am lasat de la mine , dar mi-a ajuns. Ii rezolv pe amandoi si termin balciul.

Inca completez plangerile online la dataprotecion.ro alea se fac online si am notificat aproape toate firmele de gazduire. + Amenintari cu moartea + amenintarea cu vatamare corporala , rasism o lista intreaga. Deja paharul sa umplut, eu cu banii da-ti eu tepar ? Eh, ramane de vazut. a fost ultimul meu post. ( Singura buba este o societate comerciala sc market geana srl ce nu este a mea , nu sau obosit sa se uite a cui este firma respectiva, i-am notificat si pe ei. I-am indrumat si pe ei catre data protecion. I-au scris sotiei mele pe facebook au vazut la mine, Mi-au amenintat sotia cu bataia , violuri, mi-au amenintat sotia si copilul. Deja totul ia o alta intorsatura... Am inteles eu sunt tepar cu banii mei la ei , am inteles fiind mediul online fiecare face ce il taie capul, dar sa vina ala sa spuna ca a muncit si ii datorez 1 leu. Ca sunt eu amenintat, ca mi-au pus 29 de website-uri subflood ( inca este ) nu ma deranjeaza, dar sa imi ameninti sotia si copilul cu moartea si viol ... sa cam terminat joaca + Aia care tot sunati continuu si continuu cu apel privat ( numarul meu de telefon la oferit theandruala  ) l-am predat si pe acela catre sectia de politie numarul 4, se exagereaza. Si o simpla incetare si scuze nu va mai merge de data aceasta.

Nu inteleg de unde pana unde spui tu ca ti-am dat numarul de telefon.Nu ma amesteca in mizeriile tale, n-am chef sa fiu asociat cu tine/ceea ce faci.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Kfollow said:

@Zatarra Sa lasi topicul asa cum este, si pe acesta si pe celalalte am rugamintea.

 

Dar de când trebuie să facă administratorii cum zic toți țeparii cocliți? Care au fost banați irevocabil pentru țeapă dovedită... De ce ai mai intrat pe forumul ăsta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai tu il aveai + Ai uitat ca ai furnizat datele site-ului meu ? Ai uitat ca ai dat access pentru aplicatie? Si tu ai fost tepuit de mine? Eu din cate stiu ai fost platit.

Eu nu trebuie sa mai dovedesc nimic ( chiar daca mi-sa taiat dreptul la PM ) apucasem sa fac print-urile. Nu stiu care ati indraznit sa amenintati sotia, copilul , ati dat datele mele

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Kfollow said:

Pai tu il aveai + Ai uitat ca ai furnizat datele site-ului meu ? Ai uitat ca ai dat access pentru aplicatie? Si tu ai fost tepuit de mine? Eu din cate stiu ai fost platit.

Eu nu trebuie sa mai dovedesc nimic ( chiar daca mi-sa taiat dreptul la PM ) apucasem sa fac print-urile. Nu stiu care ati indraznit sa amenintati sotia, copilul , ati dat datele mele

Ba tu ești prost la cap? Țepele pe care le-ai dat în trecut se uită? De ce ți-ai făcut altă identitate și ne-ai aburit? Ca să dai și alte țepe?

 • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...