Jump to content
Nytro

Hack the zone - Bucharest

Recommended Posts

Nowadays, IT Security industry faces new challenges, bad actors can use multiple techniques to extract sensitive data from a target, a RedTeam simulates such attack.


HackTheZone has developed a RedTeam challenge for IT Security enthusiasts that lets the attendees overcome their limits and use technics like WarDriving, Social Engineering, Penetration testing and more, all those skills will be used in a real playground, Bucharest.


Enrollment in the HackTheZone RedTeam challenge will be available soon on the HackTheZone conference website: https://www.hackthezone.com


The conference will be held at Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucharest, among the award-winning ceremony for the HackTheZone RedTeam challenge, we will treat latest IT Security trends with the aid of our highly certified speakers.

 

For more details about our challenges you can join our community via Slack - https://www.hackthezone.com/slack

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Salutare all,

 

In curand lansam acesta conferinta in Bucuresti, 17-18 Octombrie. 

HTZ pune accent foarte mare pe Ethical Hacking, iar dupa cum stim din ce in ce mai des apar incidente majore in industrie (data breaches or damage).

 

Noi ne deosebim fata de alte conferinte prin challenge-urile de pen-testing, facute in totalitate de staff-ul nostru. Prin aceste challenge-uri va punem la incercare creativitatea si totodata skill-urile voastre de: pen-testing, scripting, social engineering, crypto si multe altele. Scopul nostru este va aruncam in mijlocul actiunii, sa ne indepartam putin de platformele online, sa interactionam mai mult face to face, sa ne cunoastem si altfel ... nu doar dupa NickName :).

 

Challenge-urile incep in data de 11-12 Octombrie si o sa fie nevoie de deplasare prin Bucuresti, in diferite Geo Locations pentru a finaliza challenge-urile. Fiecare challenge te va ghida catre alt challenge!

 

Evident, exista niste reguli pentru aceste challenge-uri, aceste reguli se regasesc pe website-ul nostru https://www.hackthezone.com/tickets/rules-and-tactics .

La finalul acestor challenge-uri, ne vedem cu totii la conferinta din data de 17-18 Octombrie, in Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5

 

Da, o sa fim si noi pe scena sa va prezentam fiecare challenge cum trebuia rezolvat (walkthrough scenarios) si decernarea premiului. Premiul este luat de o singura persoana, the best of the best!  Poti sa participi si cu echipa. Nu este nici o problema, dar tot cel mai bun timp facut de o persoana o sa fie premiat :D la final ... va impartiti voi premiul.

 

La conferinta o sa avem mai speakers de top ce vor ilustra diferinte puncte de vedere despre IT Security, cum evolueaza atacatorii, cum am putea sa ne aparam mai bine si nu numai. Biletele pot fi achizitionate de aici : https://www.iabilet.ro/bilete-hackthezone-conference-challenges-43985  

Website-ul nostru o sa fie in permanentat actualizat, iar mici detalii pot fie modificate sau imbunatatite.

 

Pentru intrebari sau nelamuriri, puteti sa ne gasiti si pe canalul nostru de Slack la : https://www.hackthezone.com/slack .

 

Have fun!

AlexHTZ

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Duminica, 21 Iulie - ora 10:00 AM, lansam un challenge pe grupul nostru de Slack. 

 

Intra in discutie cu ceilalti membrii si afla de la ei cum a fost challenge-ul anterior, schimba idei cu ei sau poti sa iti faci un plan cu ei! 

 

Cine rezolva acest challenge primeste o invitatie gratuita la conferinta noastra, din data de 17-18 Oct, si totodata poate participa la challenge-urile noastre oficiale.

 

Oferim 3 invitatii, mai exact o sa oferim invitatie la conferinta celor mai buni si mai rapizi dintre voi! Timpul decide cine castiga invitatia :)

 

O sa postam un mic regulament despre cum se va desfasura acest challenge, de aceea zic... Hai pe Slack! - www.hackthezone.com/slack

 

Happy Ethical Hacking, 

AlexHTZ

Link to comment
Share on other sites

Hello all, 

 

 

Diseara la ora 18:00 lansam un nou challenge pe canalul nostru de Slack - www.hackthezone.com/slack. 

 

Se vor oferii 3 invitatii gratis pentru cine rezolva acest challenge. 

 

Challenge-urile sunt create de echipa HTZ. Aceste challenge-uri au ca scop pregatirea tuturor participantilor :) si sa aibe o minima asteptare despre ce va intampla pe 12-13 Octombrie, cand lansam competitia oficiala.

 

Mai multe detalii despre noi pe www.hackthezone.com. 

 

 

Happy Ethical Hacking! 

Link to comment
Share on other sites

Hello all,

 

 

Am lansat un nou challenge :) punem la bataie din nou 3 invitatii asa cum v-am obisnuit.

 

Se vor oferii 3 invitatii gratis pentru cine rezolva acest challenge. Intra aici sa participi la challenge - www.hackthezone.com/slack

 

Challenge-urile sunt create de echipa HTZ. Aceste challenge-uri au ca scop pregatirea tuturor participantilor :) si sa aibe o minima asteptare despre ce va intampla pe 12-13 Octombrie, cand lansam competitia oficiala.

 

Mai multe detalii despre noi pe  www.hackthezone.com

 

 

Happy Ethical Hacking! 

Link to comment
Share on other sites

Salutare all,

 

 

 

Am zis sa revin cu un mic follow-up despre noi si sa va pun la dispozitie cele doua platforme de unde va puteti achizitiona biletul pentru HackTheZone Conference & Challenges #1. proiectul nostru este unic in Europa.

 

https://www.eventbrite.com/e/hackthezone-conference-challenges-1-tickets-71949860971

https://www.iabilet.ro/bilete-hackthezone-conference-challenges-43985/

 

In curand o sa adaugam o pagina dedicata challenge-urilor noastre de TEST, unde o sa postam toate write-up-urile la fiecare in parte conceput de echipa HTZ, pentru toti participantii de pe canalul nostru de Slack. Poate nu ai reusit sa participi sau poate nu ai avut timp ... noi o sa facem publice toate challenge-urile de TEST efectuate.

 

Hai la challenge-urile noastre pe data de 12-13 Octombrie, unde ai ocazia sa castigi 3000 Euro cash, iar in data de 17-18 ne vedem cu totii la conferinta. Stiu ca este putin confuz, insa odata ce ai cumparat bilet, te poti inscrie pe canalul nostru de Slack la challenge-urile oficiale (12-13 Oct) - startul se da din canalul special -> hackthezone.com/slack

In ziua #2 (18 Oct) echipa tehnica HTZ urca pe scena si prezinta toate challenge-urile :D din punct de vedere tehnic, dar si tehnica aplicata fiecarui challenge.

 

Conferinta o sa atinga subiecte super interesante, iar agenda evenimentului este aproape gata - www.hackthezone.com/agenda

 

Aveti curiozitati sau neclaritati? Hai pe Slack sa discutam! 

 

 

Happy Ethical Hacking! 

 

Link to comment
Share on other sites

Salutare all,

 

 

Ai reusit sa iti cumperi bilet ca sa participi la challenge-uri? Astazi este ultima zi in care iti poti anunta participarea la challenge-urile noastre. Confirmarea se face se face pe baza biletului via email la concurs@hackthezone.com , iar acolo se va trimite seria biletului achizitionat si echipa HTZ te va adauga in lista participantilor la challenge-uri :D .

 

Biletul iti asigura si participarea la conferinta, dar si la challenge-uri. Cine nu a apucat sa isi cumpere acest bilet, mai are timp pana astazi, ora 00:00! Dupa ora 00:00, toate biletele achizitionate vor avea acces doar la conferinta (urmareste pagina noastra de Facebook, pregatim o surpriza :D).

 

Poate ca ai mai vazut ce am scris eu pe aici sau nu, insa las aici un link cu challenge-urile de TEST facute de membrii nostrii de pe Slack - https://www.hackthezone.com/walkthrough/ . Au fost 4 challenge-uri doar, insa te asteptam cu mare drag la cele oficiale! 

 

Pentru achizitionarea biletelor avem 2 optiuni, ca platforma:

https://www.eventbrite.com/e/hackthezone-conference-challenges-1-tickets-71949860971

https://www.iabilet.ro/bilete-hackthezone-conference-challenges-43985/

 

Conferinta noastra o sa ofere subiecte interesante, ramane sa ne vedem cu totii la conferinta 17-18 Octombrie, la Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Bucuresti.

 

Aveti curiozitati sau neclaritati? Hai pe Slack sa discutam! 

 

 

Happy Ethical Hacking! 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...