Jump to content
Nytro

Maday.conf Cluj Napoca

Recommended Posts

Maday.conf ( https://www.mayday-conf.com ) este prima conferinta internationala de cyber security din Cluj Napoca (24-25 octombrie) iar RST este community partener al evenimentului. 

 

Acest eveniment s-a nascut din pasiunea pentru security si isi doreste in primul rand sa ajute la dezvoltarea oamenilor care sunt interesati de acest domeniu. In timpul evenimentului o sa aiba loc prezentari referitoare la ultimele tehnici folosite de pentesteri, de Incident Responders dar si lucruri precum identificarea TTPs folosite de catre atacatori. Mai mult, in cadrul evenimentului o sa avem CTF-uri cu premii, exercitii cyber dar si workshop-uri.


Pentru a primi notificari in timp real va puteti abona la newsletter pe www.mayday-conf.com, follow la pagina de Facebook ( https://www.facebook.com/MayDayCon ) / Twitter ( https://twitter.com/ConfMayday) sau intra pe grupul de Slack ( https://maydayconf.slack.com/join/shared_invite/enQtNTc5Mzk0NTk0NTk3LWVjMTFhZWM2MTVlYmQzZjdkMDQ5ODI1NWM3ZDVjZGJkYjNmOGUyMjAxZmQyMDlkYzg5YTQxNzRmMmY3NGQ1MGM) 

Acum urmeaza surpriza... Pentru ca "sharing is caring" organizatorii ofera membrilor RST 10 vouchere de acces pentru ambele zile.
Acestea pot fi obtinute printr-un private message catre Nytro (care sa includa o adresa de email) pana la data de 1 septembrie iar selectia se va face in functie de urmatoarele criterii:
- numarul de postari pe forum
- numarul de like-uri si upvote-uri primite pe postari
- proiecte publicate in forum
- vechimea pe RST

URL: https://www.mayday-conf.com

  • Like 1
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...