Jump to content
Trevastalh22

Cumpar script-market

Recommended Posts

Salut! Eu in colaborare cu un prieten ce detine un magazin cash&carry dorim sa deschidem un site pentru comenzi si livrari de produse. Insa eu trebuie sa ma ocup de partea online, doar ca singura problema este ca am nevoie de un script. Daca detine cineva astept un raspuns. Bineinteles ca voi plati o suma considerabila pentru acel script. PS. Nu exagerati cu preturile!

Link to comment
Share on other sites

Am fost odată să mă întâlesc cu un client potențial, ceva patron de „firmă de construcții”, pentru site și promovare online.

Zice omul, hai la mine la birou, într-un cartier de la marginea orașului. Zic ok. Îl iau pe colegul de la firmă și hai să mergem acolo, să vedem despre ce e vorba.

 

Ajungem la adresă, era doar un șantier..mă rog, șantier e mult spus, era o bucată de pământ cu niște materiale pe ea. Nimeni în jur. Îi fac lu colegu, hai să îl sunăm pe ăla, dar chiar atunci the big boss apare. Big pentru că era ditamai balabusta, 200kg pe metru pătrat. Cu o mașină, desigur, de patron. Dacia Solenza care cred că pe drum a mai lăsat 3 bucăți de tablă ruginită amintire pe undeva.

 

Prima impresie era clară. Întrebăm de birou, că venisem cu laptopul, să îi arătăm x, y, face omul că „aa, nu, că eu n-am birou. aici aveam treabă și de aia v-am chemat”. Ok....

- Păi și cum facem, discutăm aici, pe stradă?

- Da, hai, ziceți care e treaba.

:| 

- Uite domle, așa, așa, vă facem un site, începem SEO pe el, între timp facem reclame plătite pe Google și Facebook, etc.

- Bun..și bani? Că eu am mai discutat cu niște firme din oraș dar mi-au cerut mult, tare mult. Prea mulți bani. Pentru un site...nu se poate așa ceva...

Mă uit la colegul și deja nu mirosea a bine, ne-am pierdut timpul degeaba, în gândul meu.

...hai, ziceți cât vreți.

- Păi..na..dacă tot ați zis că v-au cerut mult ceilalți, spuneți-ne cât v-au cerut și vedem, ajungem până la urmă la o concluzie.

- Unul mi-a cerut 400 lei și altul 300 pe site. Mult, prea mult. Mulți bani. Nu se poate așa ceva.

 

Ne-am cărat de acolo și râdeam în mașină de situație. Care firmă de construcții, ăla dacă lua o lucrare la un coteț rămânea fără muncitori.

 

Cam așa e și cu voi, ăștia, de nu știți ce vreți dar știți cât costă :) .

Edited by jreister
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...