Jump to content
UnixDevel

COVID-19

Recommended Posts

Nu cred ca se stie, insa cred ca tendinta e sa fie ceva mai nasol, probabil depinde de intervalul de reinfectare.

Mai exact, sa presupunem ca prima infectie afecteaza 5% din plamani. Si e posibil ca aceasta problema sa nu se rezolve pana la urmatoarea infectare iar daca urmatoarea infectare afecteaza tot 5% vei avea un combo de 10%. Teoretic ma gandesc. 

Durata imunitatii depinde de fiecare, atat de sistemul imunitar si starea sa in fiecare infectie, cat si de "intensitatea" infectiei, ma refer la cat de mult virus intra in organism la infectare. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Nytro said:

Nu cred ca se stie, insa cred ca tendinta e sa fie ceva mai nasol, probabil depinde de intervalul de reinfectare.

Mai exact, sa presupunem ca prima infectie afecteaza 5% din plamani. Si e posibil ca aceasta problema sa nu se rezolve pana la urmatoarea infectare iar daca urmatoarea infectare afecteaza tot 5% vei avea un combo de 10%. Teoretic ma gandesc. 

Durata imunitatii depinde de fiecare, atat de sistemul imunitar si starea sa in fiecare infectie, cat si de "intensitatea" infectiei, ma refer la cat de mult virus intra in organism la infectare. 

In corp sanatos cu minte echilibrata boala patrunde mai greu. Nu degeaba cei care au supravietuit puscariilor comuniste au prin 80-90 de ani.

Minte sanatoasa in corp sanatos nu e un slogan de azi, de maine.

P.S.: de ce nu au eradicat virusul gripal pana acum?

Link to comment
Share on other sites

Poliomielita a fost eradicata prin vaccinare in masa. Nu s-a intamplat la fel si pentru gripa. Nu cred ca se va intampla vreodata, simptomele nu sunt atat de vizibile ca la alti virusi (e.g. varicela, rujeola...) si nici rata de deces nu este atat de mare (cel putin la tineri). De aceea oamenii nu se streseaza si nu se vaccineaza (la noi in tara).

Link to comment
Share on other sites

  • Active Members

https://www.facebook.com/aiparcatcaunbouinvalcea/videos/552765155440477/

 

Urmariti materialul, varianta bine argumentata.

 

Mie totusi nu mi s-a legat niciodata o treaba. De ce atata zgomot? "Fa-l, trebuie, fa-l, hai hai hai hai hai, fa-l, aa esti prost, conspirationist, fa-l hai, toata lumea, trebuie, ia uite."

 

Am si eu cunostinte gasite pozitiv, carantinate, iesite, test facut iar, totul bine. Am luat in considerare ca o mai fi ceva ce nu s-a publicat oficial gen ca virusul dezvolta si alte mutatii si abia atunci ar putea incepe probleme reale. Pana acum m-am lamurit cu mortii de covid dar ei puruiau de cancer deja si alte boli greu de dibuit.

 

Si .. de unde atata filantropism in unii? Brusc, vor sa salveze lumea, da-ma dracu. Nici nu ai zice ca se invart interese de zeci de miliarde de euro. Un vaccin e totusi un pas mare al stiintei medicale, nu e de tratat cu fundul asta e clar. Dar hai sa ne bagam aspirina cu acul ca o face si nu stiu care. Imi aduce aminte de "Ice Bucket challenge" cand toti prostii isi turnau gheata-n cap fara pic de noima.

 

Ce sa mai zici si de acele masti care nu erau bune.. dar apoi erau.. :)). In Romania mai ales mi se pare cel mai penibil sa se vorbeasca despre asta. Aici mori cu asigurare medicala ca nu da statul 2 flegme pe tine si tot astea vin si imi spun acum "Baa... e pentru tine.. te iubim da-te-n gatu' ma-tii ia si vaccin."

Edited by vatman32
  • Haha 1
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

de pe situl conspirationist guvernamental FDA  efecte adverse care se gasesc fiti fara griji si in banala aspirina:

ScreenShot_20201210050356.png?w=768&ssl=

 

S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă

Avand in vedere si ca ex CEO pfizer mentiona si de infertilitate, nytro  gandeste-te serios la legiunea ta viitoare sa nu te lase femeia pentru niste neo-nazisti conspirationisti care s-au injectat numai cu votca ruseasca.Nu te lua dupa iohannis care mai mult ca sigur a primit un placebo cu vitamine ,sa fim seriosi e mai importanta siguranta nationala a primului din stat si potentialul daca pateste ceva dupa doza.

Mai bine chiar faci un joc win,android... gen ruleta ruseasca,roata norocului :" incearca-ti norocul :ce efect advers vei lua dupa vaccin,incearca inainte de doza pfizer sa vezi daca ai nimerit corect!" iti dai seama cate milioane de $ poti sa faci,pacat ca bigtech iti va inchide contul mai rapid decat twitter lui trump.

axIEo69.jpg

Edited by shitshow
Link to comment
Share on other sites

Quote

Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit și nimic tăinuit care nu va ieși la lumină
Masca=supunere,inchinare la anticrist
Covid=Controlul omenirii prin vaccinare si identificare digitala
Corona=Coroană
Virus=Potrivnic,impotrivitor,anticrist
Noul corona virus=Noul incoronat al   lumii impotrivitor anticristul
Toate simptomele "covid ului" vin de la antenele 5G..6G si chemtrailes
Distantarea sociala este pt a putea fi scanat prin sateliti oriunde, Amazon dispune de acest sistem de scanare, daca nu pastrezi distantarea satelitul le arata un punct rosu daca sunt 2 persoane sau mai multe, dar daca pastrezi distantarea pe care ti au impus o ei ..le arata fiecare persoana cu un punct verde
Prin aceasta "pandemie " falsa se urmareste sa se puna semnul fiarei despre care vorbeste Biblia, pe frunte si pe mana dreapta
Fiara in Biblie = Vatican=Satan
Semnul fiarei=scanare faciala-codQR, acte biometrice-cod de bare prin izotopi de laser ce nu se vad cu ochiul liber, vaccin cu nanotehnolgie, implant cu cip uri de ultima generatie,etc
Un cod de bare are 30 de linii, Iuda la tradat pe Isus pt 30 de arginti, asa vor fi si cei care vor accepta semnul fiarei(coduri de bare prin scanare faciala, codQR...vaccin..etc
Pandemia si Vaccinul este inceputul nenorocirilor la nivel global, odata facut vaccinul cu nanotehnologie modifica Adn si Arn si incepi sa functionezi ca o antena*, vaccinul mai contine o substanta numita "luciferase" etc..
Daca nu ai citit biblia si in special ultimul capitol Apocalipsa*, iti recomand sa o citesti fiindca acolo ti se spune inca de acu 3000 de ani ce se ntampla in aceste timpuri numite si Vremurile din urma=Apocalipsa=A 2a venire a Lui Hristos
Ia in serios ce ti am scris aici si nu accepta vaccinul satanic mincinos fiindca devii sclavul sistemului de guvernare satanic global, adica noua ordine mondiala,urmeaza intronarea anticristului la nivel global si tot pamantul i se va inchina prin acceptarea semnului fiarei
Ti am scris prieteneste ..sper sa tii cont de aceste informatii
Toti cei care vor accepta semnul fiarei pe frunte si mana dreapta spune Biblia ca vor fi nimiciti cu foc de catre Hristos
In foarte scurt timp urmeaza cei 7 ani apocaliptici spre nimicirea celor care il aleg pe satan..pe anticrist
Pandemia si vaccinul este o minciuna tocmai pt a se instaura sclavia mondiala satanica a anticristului
📯 Hristos te poate salva 📯
https://youtu.be/k1P1Yu2uBxk
https://youtu.be/BQhIukrlAkU
https://youtu.be/FYgc_dIuhYo
Corpul preia fragmentele noi, straine de ADN/ARN introduse in corp si incepe sa le MULTIPLICE.
 Vaccinul contine o enzima numita LUCIFERAZA.Ce coincidenta de nume nu?Cu ajutorul ei esti scanat si se vede ca ai fost vaccinat.Sau mai bine spus–"vaccinat” in ghilimele pentru ca rolul acestui nou “vaccin” nu este injectarea unei substante pentru alterarea sanatatii,ci injectarea unor tehnologii pentru controlul total al individului
 “Tatuajul” ramas in corpul/pielea ta in urma vaccinarii/aplicarii vaccinului e ca un cod de bare pe un produs. Devii un obiect, un animal cipuit, usor de scanat si controlat.
Noul Vaccin contine Hydrogel cu nanotehnologie–roboti microscopici introdusi in corpul tau de care pot dispune producatorii vaccinului cum doresc Nanotehnologia se uneste cu IA(inteligenta artificiala) incat corpul uman sa poata fi conectat la dispozitive inteligente de scanare* programare, modificare, extragere informatii etc.Acesti microroboti prezenti NON STOP in corpul tau preiau NON STOP informatie cu privire la viata si activitatea ta ca individ si o stocheaza sau o trimit intr-o baza de date gestionata de detinatorii tehnologiei. Prin nanotehnologia respectiva se PREIAU informatii despre corp si activitatea omului dar se SI INTRODUC in corp diverse informatii/programe pentru a afecta starea de spirit, comportamentul, gandirea, amintirile etc etc etc*
Toate aceste detalii sunt explicate de Dr Carrie Madej in filmul postat prin care incearca sa avertizeze lumea intreaga cu privire la ce se pregateste.
TOATE ACESTEA SE POTRIVESC PERFECT CU PECETEA DE CARE SUNTEM AVERTIZATI IN APOCALIPSA*Scanarea corpului (frunte sau mana) pentru verificarea temperaturii in supermarketuri, malluri si piete(ce vedem inclusiv in prezent in Romania)a fost doar o prima etapa “nevinovata” care sa-i obisnuiasca pe oameni sa-si scaneze corpul pentru a avea acces la hrana,servicii si dreptul de a se deplasa.Etapa termoscanarii are rolul de a-i obisnui pe oameni sa accepte acest abuz ca fiind ceva normal, sa accepte“tehnologizarea” celor mai banale aspecte ale vietii lor, ca fiind ceva normal sau chiar de dorit*Sa accepte SA LE FIE SCANAT CORPUL pentru hrana si servicii Exact ca in apocalipsa–cine nu va avea pecetea nu va putea cumpara sau vinde De la un anumit moment DOAR celor vaccinati li se va permite accesul la magazine,hrana,servicii, deplasare* In prezent (Ian 2020) accesul este restrictionat pe baza de TEMPERATURA si PURTARE DE MASCA   In viitor accesul va fi restrictionat pe baza de VACCIN/PECETEA ANTICRISTULUI6 6 6  Telespectatorii mufati la inselarea mediatica talmudica, adica persoanele abonate zilnic la DROG-TV, adica persoanele care inca mai urmaresc televizorul, radioul, filmele, stirile mafiotilor NU au nicio sansa sa priceapa ce se intampla. Ei sunt cei mai pacaliti, sunt deja victime sigure – oameni care se vor duce cu bucurie sa fie vaccinati. Unii telespectatori cred ca ei discern adevarul de minciuna la TV sau in materialele audio-video talmudice anticrestine ale mafiotilor. Este o iluzie cu care se mint singuri. Gramada de pachete toxice de informatii si programe mentale (care afecteaza convingerile, dorintele si comportamentul) varsata in creierele telespectatorilor prin tehnologiile audio-video este atat de mare si complexa incat TOTI cei care se expun sunt afectati negativ. Doar NEEXPUNEREA la inselarea mafiotilor iti da o sansa sa ai mintea limpede si sa ajungi sa pricepi realitatea
Telespectatorii inselati de mafioti vor lucra in folosul mafiotilor, atacandu-i pe cei care s-au prins de pacaleala Covid si nu vor sa fie termoscanati, nu vor sa poarte masca, nu vor sa fie vaccinati.
CINE SE UITA LA TV SI SE EXPUNE LA INTOXICAREA MEDIATICA ESTE UN SOLDAT AL MAFIEI TALMUDICE ANTICRESTINE SI ANTIROMANESTI, fara voia lui
Covid19 este doar un pretext pentru impunerea controlului total al omului,care se va realiza printr-un astfel de vaccin de tip nou,cu microcipuri,nanotehnologie, modificare genetica etc
Frica de moarte si de boala tinde sa fie mai mare la oamenii departati de Dumnezeu, care isi pun baza doar in fortele proprii si …culmea…in autoritatile statului :).  Ortodocsii autentici nu au frica nici de moarte si nici de boala.Ei il au pe Dumnezeu alaturi, iar moartea aici pe pamant e doar o trecere la viata adevarata Mai degraba isi fac griji de nivelul duhovnicesc la care sunt cand ii prinde moartea si ce fapte au facut in viata lor
Apocalipsa va avea loc indiferent ce facem sau ne dorim. Totusi DURATA de desfasurare poate fi mai scurta sau mai lunga, iar efectul negativ asupra popoarelor mai mic sau mai mare, IN FUNCTIE DE NIVELUL DUHOVNICESC al fiecarui popor.
De aceea fiecare dintre noi trebuie in primul rand sa se puna in ordine din punct de vedere duhovnicesc. Nu candva in viitor,ci ACUM
Fiecare nou “val Covid” va aduce noi restrictii si abuzuri ale autoritatilor asupra popoarelor. Cine se imbata cu apa rece ca noua perioada de carantina/izolare a popoarelor va fi la fel ca cea din martie-mai 2020 e complet naiv. Aceea a fost doar “incalzirea”. Drepturile noastre si viata noastra asa cum o stim vor fi din ce in ce mai mult subjugate. Noile masuri luate de autoritati in baza Planului Covid Mondial vor fi si mai abuzive decat cele de pana acum. Fiecare “pauza” dintre “valurile Covid” (daca vor mai exista pauze) va fi mai severa decat cea dinainte, oamenii vor avea mai putine drepturi si libertati📯

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

That's some new level of shit :)) 

 

E de ajuns. A venit momentul sa aflati adevarul. Eu sunt Dumnezeu si Eu i-am indrumat pe cercetatori sa descopere vaccinul pentru a salva omenirea. Asa cum Noe a salvat-o, asa vaccinul o va salva acum. Acesta este planul Meu. Doar pacatosii vor evita vaccinul si ei sunt condamnati pieirii.

 

Nu credeti ca Eu sunt Dumnezeu? Aveti vreo dovada? Demonstrati-mi ca nu e asa. Si mai ziceti si voi cate o rugaciune ceva, lasati acel website, Pornhub, ca e plin de pacate. 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Nytro said:

That's some new level of shit :)) 

 

E de ajuns. A venit momentul sa aflati adevarul. Eu sunt Dumnezeu si Eu i-am indrumat pe cercetatori sa descopere vaccinul pentru a salva omenirea. Asa cum Noe a salvat-o, asa vaccinul o va salva acum. Acesta este planul Meu. Doar pacatosii vor evita vaccinul si ei sunt condamnati pieirii.

 

Nu credeti ca Eu sunt Dumnezeu? Aveti vreo dovada? Demonstrati-mi ca nu e asa. Si mai ziceti si voi cate o rugaciune ceva, lasati acel website, Pornhub, ca e plin de pacate. 

 

Cred ca daca ai spune asta la tv ai convinge mai multa lume sa se vaccineze decat o fac aia pusi de stat/televiziuni sa indemne lumea sa se vaccineze. Pe mine m-ai convins.

Edited by Wav3
  • Haha 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ăștia care faceți propaganda pro vaccin experimental CoVID cum va simțiți acum când încep sa cada vaccinatii ca muștele ? Aveți o gena ADN de criminal ascunsa acolo bine in voi și abia acum sunteți deplin Fericiți ? Aveți sânge pe mâini, oare ce visați noaptea dacă mai aveți vise... Nu ați crezut ca așa va fi? Credeați ca degeaba se arunca oamenii in fata jandarmilor sa-și primească bastoane și bocanci? Succes in continuare, Hannibal Lefter e mic copil acum fata de cei care susțin și fac propaganda, cine știe poate peste câțiva ani prietena sau nevasta voastră se va trezi cu un cuțit înfipt in gat.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Da, suntem mai psihopati noi. Din cele peste 350 de milioane de persoane vaccinate, cate au murit? Vreo 250-300 de milioane nu? 

PS: Cunosc personal MULTE persoane care s-au vaccinat si ca sa vezi, nu au patit nimic. O fi fost stricat vaccinul... 

Ah, mai cunosc si persoane care nu s-au vaccinat, vecini de scara. Cel putin 2 persoane (dintre care una "tanara") au ajuns la spital cu ambulanta de la un virus care nu exista. 

 

Ba, sunteti chiar retardati in pula mea. Cu atatea cazuri peste tot in jurul vostru si voua nu vi se pare ceva serios? Cu atatea persoane vaccinate si care nu au patit nimic? Mai lasati in sloboz jocurile si laba si faceti ceva util, mai vorbiti si voi cu oameni, mai iesit din casa, mai aerisiti folositi creierul ala. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, Nytro said:

Da, suntem mai psihopati noi. Din cele peste 350 de milioane de persoane vaccinate, cate au murit? Vreo 250-300 de milioane nu? 

PS: Cunosc personal MULTE persoane care s-au vaccinat si ca sa vezi, nu au patit nimic. O fi fost stricat vaccinul... 

Ah, mai cunosc si persoane care nu s-au vaccinat, vecini de scara. Cel putin 2 persoane (dintre care una "tanara") au ajuns la spital cu ambulanta de la un virus care nu exista. 

 

Ba, sunteti chiar retardati in pula mea. Cu atatea cazuri peste tot in jurul vostru si voua nu vi se pare ceva serios? Cu atatea persoane vaccinate si care nu au patit nimic? Mai lasati in sloboz jocurile si laba si faceti ceva util, mai vorbiti si voi cu oameni, mai iesit din casa, mai aerisiti folositi creierul ala. 

Te-ai vaccinat ? si daca nu de ce nu ai facut-o inca ?

Link to comment
Share on other sites

nu trebuie sa fii anti covid ca sa iti dai seama ce propaganda fortata si abuziva are loc. cunosc persoane care au stat in spital cu perfuzii dupa vaccin cum de altfel cunosc si persoane care nu au patit nimic rau de la vaccin. 

virusul exista, ok, am stabilit deja aspectul asta si sa vina cineva sa spuna ca nu exista, well, e debil. vaccinurile trebuie sa fie consumate, mai exact, fiecare judet, ca sa nu cobor mai jos, trebuie sa isi faca norma, urmand ca dupa centralizare, sa se atinga numarul dorit. astfel, se justifica o parte din banii imprumutati (o mare parte) pentru combaterea covid, printre care si bani pe care unii ii baga in buzunare. nu e un fenomen nou si mereu se va intampla asta, ca e la nivel national sau ca o face germania care oricum e in excedent bugetar (funny, nu se mai vorbeste despre asta) nici nu mai conteaza. faptul ca vaccinul are reactii adverse la unele persoane e un fenomen normal, la fel ca si faptul ca unii sunt imuni la virus sau dezvolta forme inofensive.

 

nu halesc sistemul, tocmai pentru ca stiu cum functioneaza si cat de bolnav e, dar fac/em parte din el. 

 

trecand peste conspiratii, situatia e reala, la fel ca si manariile care au venit la pachet cu banii imprumutati pe care o sa ii returneze generatii, dupa noi, prin reformele economice ce vor baga lumea in saracie, incepand de la domeniul horeca, pana la afacerile de familie. sa zicem mersi, in romania, situatia e super ok, in alte tari restrictiile sunt restrictii. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Nytro said:

Da, suntem mai psihopati noi. Din cele peste 350 de milioane de persoane vaccinate, cate au murit? Vreo 250-300 de milioane nu? 

PS: Cunosc personal MULTE persoane care s-au vaccinat si ca sa vezi, nu au patit nimic. O fi fost stricat vaccinul... 

Ah, mai cunosc si persoane care nu s-au vaccinat, vecini de scara. Cel putin 2 persoane (dintre care una "tanara") au ajuns la spital cu ambulanta de la un virus care nu exista. 

 

Ba, sunteti chiar retardati in pula mea. Cu atatea cazuri peste tot in jurul vostru si voua nu vi se pare ceva serios? Cu atatea persoane vaccinate si care nu au patit nimic? Mai lasati in sloboz jocurile si laba si faceti ceva util, mai vorbiti si voi cu oameni, mai iesit din casa, mai aerisiti folositi creierul ala. 

Spui ca persoanele respective ce s-au vaccinat, nu au decedat, nu au efecte adverse (inca!!!).. Bun! Insa la un vaccin se vede efectul sau si pe termin lung... sa vedem peste 5-10-15 ani si efectele negative, nu? Totusi acest vaccin s-a facut in decurs de 1 an... cica s-au facut mii de testari, cine plm au fost acei cobaii? Nimeni nu stie nimic.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, FaNt0maX said:

Te-ai vaccinat ? si daca nu de ce nu ai facut-o inca ?

 

Nu am peste 65 de ani, nu am boli cronice si etapa a III-a a inceput ieri. O sa o fac cu prima ocazie, inclusiv cu Astra-Zeneca.

 

37 minutes ago, n3Oh said:

Bun! Insa la un vaccin se vede efectul sau si pe termin lung... sa vedem peste 5-10-15 ani si efectele negative, nu?

 

Nu am inteles asta niciodata. De ce sa se vada efectele peste x ani? Ce ar putea contine ca pe termen lung sa se vada efecte? Nu e ca alcoolul sau tigarile pe care le consumi zilnic poate, x ani, ca apoi sa se vada efectul. Si plutoniu/uraniu de ar contine, tot nu ar dura atata timp sa se vada vreun efect. In plus, vaccinuri se fac de zeci de ani si au salvat milioane de vieti. Am facut si eu vaccinuri cand era cazul, cand eram copil, cred ca ultimul prin clasa a 8-a l-am facut (cum face toata lumea). Ei bine, au trecut ceva ani de atunci si nu am murit. De ce as muri de la acesta?

 

39 minutes ago, n3Oh said:

cica s-au facut mii de testari, cine plm au fost acei cobaii?

 

Oh, nici nu-ti imaginezi cate persoane s-au oferit sa se testeze acest vaccin pe ele. Am vazut si ceva interviuri. Cand iti moare mama/tatal, de Covid, iti dispar toate ideile conspirationiste. 

 

56 minutes ago, archerise said:

printre care si bani pe care unii ii baga in buzunare

 

Asta e clar, iti dai seama ca lumea profita de absolut orice. La urma urmei, sunt "oameni" care omoara pentru bani, deci nu e de mirare ca unii isi trag foloase cum pot de pe urma pandemiei. Unele decizii sunt idioate, ma refer la ora 22/23 de exemplu. Cu restaurantele sunt insa partial de acord, stai in aceeasi "camera" cu inca 20-30 de persoane, spatiu inchis, nimeni nu poarta masca... Dar in Romania lucrurile sunt foarte bine. Am vorbit cu cineva din Franta si era crunt acolo, la 18:00 toata lumea in casa, doar magazine alimentare deschise, nici mall-uri, nimic. Restrictiile astea sunt ca cele din trafic: "Nu ai voie sa mergi cu 150 kmph in oras"... Au rolul de a-i opri pe oameni sa faca porcarii.

 

Ba, sincer, nu va inteleg. Ieri s-au programat la vaccin peste 300.000 de persoane. Doar ieri. Pana acum sunt peste 1 milion de romani vaccinati. Daca aveati 60 de ani, va intelegeam, ati fi fost usor de influentat, vedeati un post idiot pe Facebook si il credeati. Dar in plm, sunteti tineri si (SPER CA) stiti sa folositi chestia asta care se cheama INTERNET si sa va documentati. De asemenea, tot scriu mai sus, exista CARTI (chestiile alea cu text pe hartie) pe care le puteti folosi ca sa aflati mai multe. Sper ca aveti totusi si prieteni sau rude prin sistemul medical (si nu ca toti prietenii vostri sunt cei de pe Steam), luati legatura cu ei si discutati pe subiect. Parca stati toata ziua pe Antena3... 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

nu incerc sa conving pe nimeni sa nu se vaccineze, cine considera ca e ok sa faca asta e alegerea lui dar eu sau altii care nu dorim acest vaccin dece sa fim obligati ? Pentru ca ei au primit poezia mai tarziu de la cei de mai sus decat functiile lor ? nu cred ca e cineva care poate sa spuna ca asta e facatura sunt declaratiile lor :))

https://www.facebook.com/daniel.ionita.50/videos/3716398735104034/

Nu ai cum peste noapte sa te sucesti si sa spui ca e un virus mortal asta in conditiile in care cancerul inca omoara milioane anual :)) totusi nu au fost in stare sa gaseasca un tratament pentru cancer ani de zile si pentru un virus nou i-au dat de cap intr-un an ? :)) aaa acum numai moare nimeni de cancer ca se scrie COVID pe hartii si au terminat mai repede de impachetat :))

 

Edited by FaNt0maX
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Cine va obliga sa va vaccinati? Nici eu nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie la adulti. Sunt insa de acord cu vaccinarea obligatorie la copii (sub 18 ani) care nu pot lua decizii singuri. Adultii pot sa faca ce vor, isi asuma riscurile. 

 

Referitor la acel video, e recent? Ceva imi zice ca nu. Normal, la inceput, cand nu se stia nimic despre virus, toata lumea avea alta parere despre el. Acum se stiu o gramada de lucruri despre el. Ce parere au acum acele persoane despre subiect? Ca tot suntem in domeniu, uite un exemplu: ce se credea despre SQL Injection cand a aparut prima oara? Probabil un "Hmm, da, ok, nu e mare lucru" (cand majoritatea aplicatiilor erau statice si nu aveau un SQL in spate), dar ce se crede despre asta in prezent?

 

Chiar nu va inteleg. Adevarul e ca acel "Daniel Ionita" care a postat acest videoclip e un profesor doctor cu doctoratul in virusologie, imunologie si microbiologie. Daca pe pagina aia de Facebook apare ceva, normal, e de incredere. Pula mea ba, nici parintii mei nu mai cred in porcariile astea de le vad pe Facebook. Daca bunica ar posta pe Facebook ca vaccinul e de fapt palinca, v-ati apuca sa il beti?

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Nytro said:

Cine va obliga sa va vaccinati? Nici eu nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie la adulti. Sunt insa de acord cu vaccinarea obligatorie la copii (sub 18 ani) care nu pot lua decizii singuri. Adultii pot sa faca ce vor, isi asuma riscurile. 

 

Referitor la acel video, e recent? Ceva imi zice ca nu. Normal, la inceput, cand nu se stia nimic despre virus, toata lumea avea alta parere despre el. Acum se stiu o gramada de lucruri despre el. Ce parere au acum acele persoane despre subiect? Ca tot suntem in domeniu, uite un exemplu: ce se credea despre SQL Injection cand a aparut prima oara? Probabil un "Hmm, da, ok, nu e mare lucru" (cand majoritatea aplicatiilor erau statice si nu aveau un SQL in spate), dar ce se crede despre asta in prezent?

 

Chiar nu va inteleg. Adevarul e ca acel "Daniel Ionita" care a postat acest videoclip e un profesor doctor cu doctoratul in virusologie, imunologie si microbiologie. Daca pe pagina aia de Facebook apare ceva, normal, e de incredere. Pula mea ba, nici parintii mei nu mai cred in porcariile astea de le vad pe Facebook. Daca bunica ar posta pe Facebook ca vaccinul e de fapt palinca, v-ati apuca sa il beti?

nu am adaugat acel video strict de persoana care l-a postat pe fb, dar sa te vaccinezi cu ceva care te poti infecta si dupa vaccinare si sa porti si masca in continuare asta inseamna sa fii mafiot :) serios si ideea ta de ai vaccina pe cei sub 18 ani obligatoriu nu cred ca apartine de deciza parintilor care au copii :)) de ce sa decizi in numele lor ? sun N boli care omoara oameni pe pamant de ani de zile in numar foarte mare si nu sau mobilizat sa gaseasca tratament dar pentru un "virus" s-au mobilizat intr-un an de zile. pentru mine e simpla treaba de ex. ai pneumonie -> ajungi in spital -> ei te trateaza pentru dureri de cap -> mori si declara COVID -> nu te desface nimeni sa vada cauza morti -> te ambaleaza intrun sac -> si rudele trebuie sa te ingroape fara sa te vada ca se baseste mortu si iese covidu :)). ai gripa-> si urmam pasii de mai sus. uite asa ies cazurile :)). nu ne mai e frica de sida cancer sifilis si foamete ne e frica de un asa numit virus care defapt dupa parerea mea si inainte dacaa faceai pneumonie sau gripa si tu luai nu stiu pastile pentru dureri de cap te astepti sa te vindeci sau sa te cureti dintre cei vii ? :) aa si mai nou si chestiile de la asistenta vietii dezvaluite din spital  cu pacienti sedati si legati de pat si aia e la misto sau nu stia asa multe si vorbea din imaginatie ? aaa si inca ceva acum ceva timp o baba la mine pe scara a suferit o cazatura am gasit-o pe scara am ajutat-o sa o duc in casa ca statea la et 2 era undeva la 1 noaptea si era singura acasa femeia mi-a spus sa o sun pe fata ei sa vina fireste am sunat-o au venit au dus-o la urgente si dupa ceva timp o intreb cum se simte mama ei si imi spune ca a decedat de covid femeia ne fiind nici macar racita :))... mie mai mult imi pare o schema mai simpla de a scapa de hartii declarand Covid si stiind ca nimeni nu o sa afle cauza daca ti-e ti se par normale lucrurile de genu sau cel putin autopsia interzisa scuze dar astia ar fi in stare sa faca autopsii la extraterestri sa vada ce au in interior nestiind daca sunt purtatori de un virus sau bacterie si totusi ar face autopsii si la oameni este culmea interzisa asta :))). stiu ca unora li se par aberatii dar hai sa gandim putin si sa vedem si "micile" detalii care ei le omit prin ordine de mai sus...

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, FaNt0maX said:

dar sa te vaccinezi cu ceva care te poti infecta si dupa vaccinare si sa porti si masca in continuare asta inseamna sa fii mafiot

 

Deci incepem cu bazele, nu stii ce e ala un vaccin. Un vaccin te ajuta pe tine sa nu te imbolnavesti de o boala si sa nu mori. Atat.

 

10 minutes ago, FaNt0maX said:

de ce sa decizi in numele lor

 

Nu decid eu, deci acei "specialisti" si "medici" care cunosc mai bine aceste lucruri ca unii parinti gen Olivia Stern sau mai stiu eu cine. Copii nu pot lua decizii si asta nu inseamna ca parintii le pot pune viata in pericol pentru ca sunt idioti. 

 

11 minutes ago, FaNt0maX said:

sun N boli care omoara oameni pe pamant de ani de zile

 

Am discutat despre asta: cancer, alcool, tigari etc. Dar daca o persoana are o astfel de boala nu o poate da mai departe. Daca iau masa cu un betiv nu o sa mor de ciroza. Are sens nu?

 

12 minutes ago, FaNt0maX said:

ai pneumonie -> ajungi in spital

 

De ce sa ai pneumonie? De la ce. Dar dupa ajunsul la spital, totul depinde de oamenii de acolo. Nu mai ai control. Exista oameni buni si oameni rai, depinde de care dai. Ca si in trafic. Mergi cu masina si toate sunt bune. Mergi cu masina si intra unul de pe contrasens in tine si te omoara. 

 

13 minutes ago, FaNt0maX said:

nu ne mai e frica de sida cancer sifilis si foamete

 

Daca te duci la curve, iti poate fi frica de sida sau sifilis. Daca nu, nu prea. Cat despre foamete, daca tie iti e foame nu o sa imi faci foame si mie. Cancerul e provocat de multe lucruri dar nu e transmisibil. Nu stiu ce e atat de greu de inteles.

 

14 minutes ago, FaNt0maX said:

cu pacienti sedati si legati de pat

 

Cum ziceam, depinde de norocul fiecaruia. Exista oameni jegosi, ca aceia. In mod normal trebuie ingriiti acei oameni, dar daca sunt sedati, medicii si asistentele pot sta toata ziua la cafele, tigari sau sa si-o traga. Etic nu e. Corect nu e. Sper sa se ia masuri in aceasta privinta. Dar e un caz izolat, sunt multe persoane care au fost extrem de multumite de cum au fost tratate in spitale. Hai macar sa facem un medie, nu sa luam un singur caz ca fiind peste tot, e logica elementara.

 

16 minutes ago, FaNt0maX said:

spune ca a decedat de covid femeia ne fiind nici macar racita

 

Au fost publice astfel de cazuri si le-am discutat in detaliu in acest topic. Nu mai scriu iar.

 

Da, lucrurile nu stau perfect si asta nu e doar la noi in tara. 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...