Jump to content
wirtz

În Europa Coronavirusată Plouă cu Bombardiere USA Mai Mult ca Niciodată

Recommended Posts

În europa coronavirusată plouă cu bombardiere usa mai mult ca niciodată

Din cauza coronavirusului, American Airlines şi celelalte companii aeriene americane au suprimat numeroase zboruri către Europa. Dimpotrivă, o singură companie, în loc să renunţe la zborurile către Europa, le-a înmulţit considerabil. Această companie este US Air Force.

 

În ultimele zile, US Air Force a expediat în Europa o impresionantă forţă (task force) de bombardiere cvasi-invisibile (stealth) B-2 Spirit. Anunţul acţiunii a fost făcut de US European Command din Stuttgart, Comandamentul european al Statelor Unite, având în frunte pe generalul Tod D. Wolters, şef suprem al forţelor NATO din Europa. Comandamentul din Stuttgart nu precizează numărul de bombardiere plecate de la baza Whiteman din Missouri, care, la 9 martie, au aterizat la baza Lajes Field, din insulele Azore, Portugalia.

Bombardierul strategic B-2 Spirit este cel mai scump avion din lume. El  costă peste două miliarde de dolari, fiind considerat arma cea mai avansată pentru un eventual atac nuclear. Bombardierul B-2 Spirit poate transporta 16 bombe termonucleare B-61 sau B-83, având o putere totală echivalentă cu peste 1200 bombe tip Hiroshima. Prin structura şi învelişul lui special, prin contra-măsurile electronice, acest bombardier este foarte greu reperabil prin radar, fiind considerat un ’’avion invizibil’’.

 

Utilizat contra Libiei (în 2011), cu bombe clasice de mare putere, ghidate prin satelit (putând provoca 80 de cataclisme Hiroshima), B-2 Spirit poate traversa apărarea inamică, efectuând atacuri nucleare surpriză. Comunicatul US European Command precizează că aceste bombardiere utilizează pistele din aria de responsabilitate a Comandamentului European USA, arie cuprinzând toate regiunile europene şi toată Rusia (inclusiv partea asiatică). Altfel spus, cele mai avansate bombardiere USA de atac nuclear vor decola de pe bazale europene situate cât mai aproape de Rusia. Inversul acestui scenariu, nu foarte paşnic, ar fi ca bombardierele ruseşti de atac nuclear să decoleze din Cuba şi alte regiuni din jurul Statelor Unite.

Obiectivul imperialiştilor americani este clar: creşterea tensiunii cu Rusia prin transformarea Europei de Est în calul de bătaie NATO, din prima linie a oricărei eventuale confruntări. Această politică imperialistă permite guvernului de la Washington să-şi ţină cu botul pe labe aliaţii europeni, orientând politica externă şi militară a întregii Uniuni Europene, în cadrul căreia 22 din 27 de membrii aparţin pactului agresiv NATO şi comandamentului USA, de a cărui iresponsabilitate nu se îndoieşte nimeni, pe întreaga planetă.

 

Strategia imperialistă americană este favorizată de criza coronavirotică actuală

 

Astăzi, mai mult ca niciodată, într-o Europă diminuată de paralizia coronavirotică, imperialismul şi militarismul american pot face tot ce vor, lucru confirmat de transferul celor mai avansate bombardiere strategice, în vederea unui posibil atac nuclear, cu aprobarea tacită a guvernelor europene şi tăcerea complice a întregii mass media.

Aprobarea tacită a guvernelor şi tăcerea complice a întregii mass media se constată şi în ce priveşte operaţiunea Defender Europa 20, cea mai mare desfăşurare de forţe americane în Europa, după sfârşitul Războiului rece. Mass media nu s-a ocupat de această chestiune decât după ce US European Command a comunicat că, din cauza coronaviropatiei actuale, va reduce numărul militarilor USA din cadrul manevrelor ce prevedeau iniţial peste 30000 de participanţi. Nu ni s-a spus nimic precis despre reducerea numărului militarilor participanţi la aceste manevre, subliniindu-se doar că obiectivele de înaltă prioritate nu vor fi afectate.

În cadrul unei veritabile operaţiuni militare de manipulare psihologică (psy-op), diverse organe de ’’informare’’, inclusiv în Italia, au demascat ştirile false despre manevrele Defender Europe (La Republica, 13 martie), reţelele sociale răspândind zvonul că acestea ar fi fost suprimate. Suspect de liniştitoare, informaţia a fost confirmată prin asigurarea US European Command: ’’grija principală este protejarea sănătăţii forţelor noastre şi a celor aliate’’. Chiar aşa: conservarea sănătăţii mercenarilor americani şi a aliaţilor acestora, prin înlocuirea unui număr neprecizat de soldaţi cu un număr, tot neprecizat, de bombardiere de atac nuclear, fiecare dintre acestea având puterea distrugătoare egală cu 1200 de cataclisme civilizatorii şi democrate, nu-i aşa, ca acela de la Hiroshima.

 

Sursă: Manlio Dinucci

Edited by wirtz
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

https://www.incorectpolitic.com/in-europa-coronavirusata-ploua-cu-bombardiere-usa-mai-mult-ca-niciodata/

nu-s rusi, sunt de-ai mei de la Cluj din Comunitatea Identitara care pun astea. nu este situl meu... dar ii cunosc de multa vreme si nu-s ipocriti.

 

azi le-a lasat si mama un interviu pe ceva despre vaccinare. ea nu e nici pro nici contra. deci la obiect. dau aici doar rasp, ei sunt anti... se subintelege...:

 

-Subiectul obligativitatii vaccinarii este unul extrem de controversat, sunt argumente pro si contra.

-Este de avut in vedere ca, intotdeauna a existat obligativitatea evaluarii fiecarei persoane de catre medicul care aplica vaccinarea: examen clinic,termometrizare. Se iau in considerare antecedentele de boala ale fiecaruia si se face o evaluare a starii de sanitate care poate indica sau contraindica o vaccinare. 

-Examenele paraclinice (analizele) s-ar putea cere de catre persoana vizata de vaccinare sau de catre medic dar este de vazut cine suporta costurile.

-Exista, de asemenea, o problema extrem de importanta ce trebuie luata in considerare;
   
   Vaccinul propus pentru o persoana vizeaza doar persoana respectiva sau ar putea pune probleme de sanatate publica prin difuzarea anumitor boli contagioase intr-o comunitate.

   De exemplu: vaccinarea antitetanica, daca este refuzata in cazul in care ar fi indicate, priveste doar persoana in cauza. Daca ar dezvolta tetanos, asta ar privi doar sanatatea acelei personae pentru ca tetanosul nu se transmite altor personae (nu este contagios).

   Daca vorbim de vaccinarea BCG, in cazul cand este refuzata vaccinarea, persoana in cauza poate contracta tuberculoza si o poate transmite mai departe in comunitate daca aceasta este receptiva.

   Orice persoana care este propusa pentru a primi un vaccin trebuie informata in mod obligatoriu de catre medic asupra caracteristicilor vaccinului, precum si a beneficiilor sau efectelor adverse pe care le-ar putea determina aplicarea sa.

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Aici a dat un titlu cam asa... dar alt interviu cu ea: https://www.incorectpolitic.com/situatie-coronavirus-medic-sef-de-sectie-rupe-tacerea/ (art scris de mama si trimis de mn la ei, titlul fiind pus de ei) // a se lua in considerare ca art e scris acum zile bune. pana sa evolueze pandemia.

 

Este isterie generala. In toata lumea si, in particular, in Romania.

Departe de a minimaliza importanta situatiei determinata de apariria acestui nou virus sau de a face abstractie de necesitatea luarii masurilor de precautie pentru a preveni contractarea virusului, consideram totusi ca starea de panica generala este total exagerata.

De altfel, chiar faptul ca aceasta tulpina de coronavirus a fost supranumita “virusul ucigas” face parte din tabloul general creionat de mass-media. Este ca si cum prezenta acestui virus ar fi asociata fara discutie cu moartea persoanelor infectate. Si nu este de loc asa. O spun statisticile, nu o spunem noi. De altfel, decesul bolnavilor se poate produce, ca si in cazul gripei sau a altor patologii virale, doar daca pacientii au afectiuni grave preexistente, probleme de imunitate, varsta avansata.

In orice caz, desi in Romania au inceput sa se inregistreze primele cazuri si s-au luat deja unele masuri pentru limitarea circulatiei virusului, totusi, ca de obicei, nu suntem deloc pregatiti pentru a face fata unei eventuale explozii de cazuri de imbolnavire. Abia acum se deruleaza procedurile de achizitie a materialelor sanitare necesare: echipamente de protectie, masti, substante dezinfectante.

Nu mai vorbim de amenajarea unor spatii de izolare corespunzatoare si cu conditii “omenesti” pentru ca, din unele materiale difuzate in spatiul public, rezulta ca cei bolnavi sau suspecti sunt tratati ca niste leprosi. Acum putin timp, primarul municipiului Buzau a afirmat ca, daca situatia va lua amploare , „Doamne ferește,ne gândim să pregătim un cămin din ăsta abandonat pentru așa ceva”. Subliniem faptul ca in Buzau s-a confirmat deja un caz de infectie cu COVID-19.

In alta ordine de idei, intre timp, companiile farmaceutice profita la maximum de starea de panica a populatiei si se pregatesc sa dea un tun nerusinat odata cu aparitia vaccinului pe piata. De moment au scumpit doar mastile.

La fel si supermarketurile. Imaginile cu rafturi goale nu sunt “facaturi”, sunt reale. Populatia, ingrozita de anunturile “in rafala’ facute de la cel mai inalt nivel si prezentate in mod “corespunzator” de jurnalisti cu fete impietrite, a dat navala in magazine. Profit maxim.

Sunt multe domeniile afectate de epidemia de coronavirus. Criza de ofertă, care era previzibilă de când boala era izolată în China, începe o metamorfozare într-un șoc de cerere. Factorul frică ajunge la consumatori, care își schimbă comportamentul.

Coronavirus a devenit o criză globală cu implicații individuale, societale, economice, politice și, deși nu încă evidente, geopolitice. Criza este încă departe de a fi limitată și, mai ales, înțeleasă în toate dimensiunile și implicațiile ei.

Dr. Trancă Marinela (DSP Buzau/medic specialist epidemiologie si boli infectioase)

 

Situatia din trecut cu cateva zile repet...

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, QuoVadis said:

Desigur ca ai revenit cu balarii... sclipesti si tu odata la 10 ani si apoi prinzi curaj sa revii cu rahaturi :-j

esti ipocrit. sincer... :) ai sa vezi pe propria piele din nefericire. te salut ... comunist infect :) nu vrei sa ne vedem putin sa mi motivezi fata in fata? hai, fii drept cu tine... da tare sa ne vedem daca ai tupeu. ma iei tu cu balaraii muist cu UE... // eu macar nu ma arat ca vietejii dupa razboi magarule... chiar nu ai habar ce e in tara asta si unde se va ajunge... lombardia e mic copil. ai sa vezi. asta ramne logat. au sa se convinga toti...vai de tn. sa te ...protejeze domnu de prostie... si mai ales femeia de ti-a dat viata si nu a stiut sa te educe papagalule.. fii matur. pe evolutia stiuatie am sa te citez mereu de acum. sa vedem cine are drepate :) mizerie bolsevica...

Edited by wirtz
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, wirtz said:

esti ipocrit. sincer... :) ai sa vezi pe propria piele din nefericire. te salut ... comunist infect :) nu vrei sa ne vedem putin sa mi motivezi fata in fata? hai, fii drept cu tine... da tare sa ne vedem daca ai tupeu. ma iei tu cu balaraii muist cu UE... // eu macar nu ma arat ca vietejii dupa razboi magarule... chiar nu ai habar ce e in tara asta si unde se va ajunge... lombardia e mic copil. ai sa vezi. asta ramne logat. au sa se convinga toti...vai de tn. sa te ...protejeze domnu de prostie... si mai ales femeia de ti-a dat viata si nu a stiut sa te educe papagalule.. fii matur. pe evolutia stiuatie am sa te citez mereu de acum. sa vedem cine are drepate :) mizerie bolsevica...

 

30708797_10210979605516572_669457518795161600_n.jpg

 

Aici tu strici. Omul a spus parerea lui si ai inceput. Convinge-l cu argumente ca nu are dreptate. Astia nu cred ca faceau asa.

  • Haha 1
  • Sad 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ati vazut ca au scazut preturile la carburanti?

 

Romania are cei mai ieftini carburanti din intreaga UE, dupa ce petrolul s-a ieftinit in contextul scaderii cererii din cauza crizei provocate de COVID-19 si de razboiul preturilor care are loc pe piata titeiului.’

 

Ne cacam pe prima parte a mega titlului si ne concentram pe a doua, n am vazut stiri despre asta. 

 

Edited by archerise
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, archerise said:

Ati vazut ca au scazut preturile la carburanti?

 

Romania are cei mai ieftini carburanti din intreaga UE, dupa ce petrolul s-a ieftinit in contextul scaderii cererii din cauza crizei provocate de COVID-19 si de razboiul preturilor care are loc pe piata titeiului.’

 

Ne cacam pe prima parte a mega titlului si ne concentram pe a doua, n am vazut stiri despre asta. 

 

bursa e la pamant. monitorizeaza aia... nu te lua dupa tot ce zboara... asta e doar o treaba de moment ...

Link to comment
Share on other sites

On 3/20/2020 at 11:30 PM, Nytro said:

Nu stiu de ce, dar am tendinta sa ma indoiesc de credibilitatea acestor informatii.

Saptamana viitoare vom avea certitudinea si raspunsurile la multe lucruri; trust me on that (si aici nu vorbesc de situatia in romania ci la general)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...