Jump to content

Recommended Posts

Cu toții ați observat că apariția platformelor sociale a dus la o explozie de conspirații și  informații false care au rolul de a genera panică și frustrări în rândul populației.

 

Scopul acestor informații false este diferit de la un caz la altul. Interesele din politica internă, goana după trafic a unor siteuri de cea mai joasă speță care s-au autointitulat publicații online de presă, amestecul altor țări în politica internă a țărilor învecinate, sau promovarea unor produse de calitate îndoielnică cu scopul de a păcăli oamenii să plătească pentru ele. Unii o fac pentru că vor atenție. Da, există și astfel de oameni care vor să fie validați de către alții ca ei.

 

Toate acestea au dus la o avalanșă de informații false care ne urmăresc pretutindeni. În momentul de față suntem bombardați cu toate mizeriile atât de puternic încât unele dintre ele ajung și în presa cât de cât serioasă, în familiile noastre, în cercurile noastre de prieteni. Problema este că nimeni nu face nimic. Am încercat să iau singur atitudine, am avut rezultate, dar... nu pot să scalez de unul singur la un nivel care să facă diferența.

 

Vă propun să contribuiți și voi la curățarea internetului din România. Pare greu, știu. Dar nu este. Cu o organizare bună și cu know-how-ul pe care unii dintre voi deja îl aveți, iar unii îl vor căpăta pe parcursul acestei misiuni, vom putea sa le punem bețe în roate celor care folosesc aceste metode mizerabile pentru a își îndeplini scopurile.

 

Știu că pare o nebunie ca cineva să apară din senin și să facă astfel de afirmații. Oferiți-mi oportunitatea să vă dovedesc că nu este o nebunie. Este chiar ușor și distractiv atâta timp cât organizarea este făcută corespunzător. Vom începe ușor până vor prinde cat mai mulți gustul acestor acțiuni, apoi vom putea trece la un alt nivel pentru a avea rezultate mai bune și mai rapide. Vă promit că va fi al naibii de distractiv și eficient ceea ce urmează să se întâmple.

 

De ce RST?

 

Pentru ca aici sunt destule persoane cu simț analitic și cunoștințe tehnice, care își pot aduce contribuția la această misiune. Este o comunitate care a trecut prin multe și care are un istoric bogat în spate. Sunt sigur că printre voi se află destui dintre cei care vor o schimbare și cu atât mai mult își doresc să contribuie la această schimbare dacă li se oferă oportunitatea să o facă.

 

Edited by Pestilence
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...