Jump to content
ciumpix

Google Ads Click Botnet

Recommended Posts

Aveti idee daca exista asa ceva de inchiriat si cum functioneaza? Suspectez ca cineva imi distruge bugetul de Ads pentru ca in log-uri apareau inainte foarte multe IP-uri de VPS (AWS, Godaddy). Dupa ce am blocat toate tarile a aparut trafic de Romania cu user-agent de diverse device-uri mobile. Deci banuiesc ca si-a schimbat tactica.

 

Ma intereseaza sa inteleg si cum functioneaza, daca e un baiat cu multe deviceuri acasa, servere sau au acces la device-uri compromise. Scot in permanenta liste cu IP-urile respective.

Link to comment
Share on other sites

Nu am idee cum functioneaza aceste sisteme de Ads, dar din punctul meu de vedere ar trebui sa fie treaba Google sa opreasca astfel de mizerii.

Daca dai click pe o reclama, foloseste mereu acelasi link? E stupid daca e asa. 

Ca un atac sa fie mai real, ar trebui ca atacatorul sa faca o automatizare mai reala in care sa aiba un browser real (e.g. Seleniun, PhantomJS) si nu cred ca isi bate cineva capul cu asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Adwords ? Daca stie ce face si vrea neaparat..greu sa poti face ceva..acum vreo 7-8 ani am avut si eu probleme de genul..Google doar sustine ca detecteaza,poate chiar o si face,dar iti returneaza doar o suma minora.Pot sa-ti spun din experienta mea ca ajunsesem la un moment dat sa primesc si sa dau in jur de 20.000 de clicuri pe zi (un trafic normal in domeniul meu,nu sarea de 300 clicuri pe zi,incluzandu-i si pe curiosi..)  .Ca sa poata fi afisata reclama pe parcursul a cateva ore macar,imi facusera cei de la google marire de la 20 milioane la 100,asta pana reuseau ei sa recalculeze si sa scada clicurile nevalide.Ce vremuri...😂Tin minte ca o data am uitat de calculator dupa ce am pornit campania de ads si dupa ce am terminat cafeaua am cazut cu tot cu scaun cand am vazut ca s-au dus 100 de milioane in 20 minute la 50 bani clicul..

Pana la urma m-am dus si am discutat personal cu respectivul si am rezolvat-o.Eram amandoi pe geanta..eu mai mult decat el..la ora actuala cred ca e cel mai bun in domeniul asta din bucuresti(pe nisa lui,evident)

Uita de liste cu ip-uri,asa am facut si eu la inceput ,banam clase intregi si dupa un timp nu ma mai suna decat nevasta-mea,ca in rest,era blocat tot bucurestiul.cel mai bine,tine-te de capul astora de la google,daca-i sacai suficient,s-ar putea sa-ti rezolve problema,sau ia legatura direct cu respectivul.

Bafta !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...