Jump to content
RazvanDC

eMAG reduceri fictive BlackFriday

Recommended Posts

Am avut mai multe produse salvate ca favorite încă din luna Iunie și văd ca acum prețul lor s-a dublat. Un televizor Horizon care costa in vara 600 lei acum la începutul lunii Octombrie a ajuns la 1000 lei, probabil ca de Black Friday sa fie la 700 lei iar la anul in 2021 sa ajungă iar la 600 lei. Ăștia de la eMAG umfla prețurile fix când ar trebui sa scadă iar lumea se bucura de reduceri ca prostii. Ce părere aveți de astfel de campanii de marketing, sunt fiabile pentru cumpărători sau pentru patroni?

  • Haha 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

bine ai venit in realitatea romaneasca :)) reducerea este defapt subtierea portofelului nostru :)) schema e simpla il tin la 600 si asa nu este prea cautat produsul respectiv il umflu la pret in ajunul BlackFriday si il vand si cu 100 peste aia 600 ca na am facut reducere de la 1000 :) si atentie nu e un caz singular :)) daca maine sunt vitale moturile de basca o sa aiba un pret de mama mama ca de exemplu o camera web logitech c920 care acum un an era pana in 450 lei ghici ce cand a venit ( impropriu spus ) Pandemia Covid si sa propus scoala online nu o mai gaseai sub 1200 lei :))... acum incep sa revina la preturile cad decat normale la camera ca na e saturata piata de fraieri care le-au achizitionat la bani aia :)) Asa ca fate comod si simte-te ca acasa:)) Romanu e mai fricos de samsarii auto sa nu ii traga teapa dar astia sunt profi :)) si ba mai mult Legal :))

 

Edited by FaNt0maX
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, saca8aug said:

Ati descoperit ceva cataloage in afara celor cateva produse postate pana acum ?

 

Altex: https://ibb.co/album/6vWKWj

Flanco: https://ibb.co/album/Q8x3kQ

BlueAir: https://ibb.co/album/yBgzVC

ideall.ro: https://ibb.co/album/TrGMTM

kafune: https://ibb.co/album/C5HZj7

B&B: https://gofile.io/d/IBwMhF

Gsmnet: https://ibb.co/album/CP7LjK

Metro: https://gofile.io/d/GKtK5e

 

Pentru emag mai apar informatii si aici despre alte produse: https://www.bf.ro/

 

Edited by tjt
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

M-am uitat si eu pe diverse site-uri si nu am vazut nimic interesant. Adica reducere, fie ea si pe bune, de 200 RON la un pret de 1700 RON nu mi se pare chiar mare lucru. As prefera sa dau acei 200 RON si sa imi vina produsul in ziua urmatoare, nu in 2 saptamani. 

Din produsele de la emag pot spune ca acel scan de birou e redus pe bune, dar nu am urmarit alte produse si nu am idee cat de reduse sunt. 

Link to comment
Share on other sites

am descarcat si eu app emag in urma cu 3 sapt special pentru a urmari evolutia preturilor la telefoane, ma rugase cineva sa ii cumpar un tel. printre altele, am bagat la favorite si cateva componente pc, un tv. pret total 9800. primesc notificare in urma cu 2 zile ca unul dintre produsele mele este la reducere. ma uit, totalul listei mele era de 12000 lei redus de la 14000. muie emag.

  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa fac reclama, dar este fix on-topic. Puteti verifica pe pricezone.ro istoricul preturilor produselor si vedeti acolo daca reducerile sunt reale sau nu. Vor fi totusi si ceva neconcordante (un pret pe pricezone si alt pret pe shop) pentru care va trebui sa dati vina pe magazine, nu pe mine; majoritatea sunt praf pe dezvoltare, feeduri, comunicare, etc. Ne descurcam cu ce avem.

  • Thanks 1
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Nytro said:

Da, e ciudat. Cand mai comand de la alte firme, caut pe site-ul lor si daca pot comand de acolo. De cele mai multe ori e o diferenta de pret care altfel ar ajunge la emag.

Am gasit pe alt site...si am si luat deoarece in pret am inclus mai multe produse decat pe Emag...thx Nytro pt idee.

Cred ca suruburile au ajuns marfa pretioasa ce necesita transport special, mai ceva ca vaccinul :)

dedeman.png

dedeman1.png

dedeman2.png

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ca veni vorba de preturi umflate si reduceri fictive. Fun story legat de black friday.

Lucrez pentru un SaaS din romania si, cu o zi inainte de BF, ne-a sunat un client nervos ca el vrea sa-si seteze pe magazin crestere de pret de 18% la toate produsele si apoi promotie la toate produsele de 18% si era nervos omu' ca nu ajunge pretul final ca cel initial... Au ajuns colegii mei sa-i explice cu mere (daca ai 4 mere si maresti cu 25%, bla bla) ca sa inteleaga matematica gainariei lui.

Asta se intampla cand vrei sa dai si tu o teapa clientilor dar esti prea prost s-o pui in practica.

Edited by Wav3
  • Haha 3
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

poate cineva sa verifice evolutia pretului pe emag la ssd samsung 860 evo de 250gb care acum costa 213 lei? in urma cu 4 zile a costat 204 lei, ieri de bf a avut 2 preturi produsul, unul cu o reducere aplicata care ajunge in final la 213 sau 214 lei si alt pret de 240 lei, ambele preturi pe parcursul zilei de ieri.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...