Jump to content
evo2048

SSH Brute force

Recommended Posts

Salut!

Am si eu o curiozitate, nu stiu daca am ales chiar bine sectiunea, dar voiam sa intreb daca se mai practica "scan-ul de root-uri" in ziua de azi. Cand eram mic ma pasiona destul de tare chestia asta cu DDOS-ul si asa zisul "scan" pe care il faceau baietii pe Skype si inca sunt curios cum arata un script de SSH bruteforce.

Link to comment
Share on other sites

Salut, care e rezultatul final? Adica ce vrei sa realizezi printr-o astfel de "operatiune"? Sa obtii acces la niste servere de 2 lei prin care sa dai (D)DoS la cine stie ce alt server de 2 lei? Au evoluat lucrurile. In general se mai gasesc parole slabe, dar nu cred ca la fel de comun ca in trecut. In plus, ca sa pici un server mai serios e nevoie de mai mult decat 5-6 porcarii de VPS-uri.

Eu vreau sa cred ca nu se mai practica, ca putem mai mult. Cel putin, cei care fac asta, pun ransomware pe servere si "fac un ban". Cu DDOS-ul ala nu faci nimic. Dar nici asa, sistemele "interesante" nu au "admin:password"-ul de dictionar, deci munca in zadar. Ca mai scapa cate ceva din an in an, se mai intampla, dar daca ar fi mers asta ar fi fost stirile pline de astfel de lucruri. 

Fiti seriosi. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

M-ati înțeles greșit :)) 

Era doar o pura curiozitate, nu am intenția de a face asta. Momentan fac un curs de Java si încerc sa învăț chestii noi în paralel, am pus întrebarea pentru ca pana acum puțin timp nu îmi era clar conceptul de "scan de root uri". Recent am aflat ca e un ssh brute force și eram curios dacă se mai practica. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...