Jump to content
akkiliON

Gafă a ministrului Apărării. Nicolae Ciucă a postat din greșeală pe Facebook parole de acces ale unui call center al Armatei

Recommended Posts

  • Active Members

163664636_350338946327590_147368224401485204_n

Datele de acces și numerele de telefon din imaginile postate de ministrul Nicolae Ciucă au fost blurate de digi24.ro.

 

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a publicat pe contul său de Facebook o serie de imagini din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu, pe care o vizitase în cursul zilei de marți. Însă în una dintre aceste poze apar și date de acces ale unor conturi și videoconferințe plus numere de telefon folosite de angajați ai unui call center MApN din Sibiu.

 

ACTUALIZARE "Fotografiile au fost realizate în Call Center-ul MApN și imediat ce a fost semnalată situația au fost înlăturate de echipa de comunicare care administrează pagina oficială a ministrului. Vă informăm ca nu au existat accesări sau intenții de accesare. Parolele au fost schimbate imediat", a transmis Ministerul Apărării Naționale.

 

"Împreună cu colegii mei parlamentari din comisiile de apărare am vizitat astăzi, la Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România.

 

Prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților a fost într-o instituție de învățământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României. Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă. 

 

Președinții celor două comisii, senatorul Nicoleta Pauliuc și deputatul Constantin Șovăială, cât şi parlamentarii prezenţi în delegație și-au exprimat disponibilitatea de a lua parte, în viitor, la mai multe astfel de activități, care au rolul de a aprofunda relațiile dintre Comisiile de apărare și Ministerul Apărării Naționale și de a dezvolta o colaborare fructuoasă în domeniul securității și apărării.

Precizez că desfășurarea activității a fost adaptată actualului context pandemic, fiind respectate toate măsurile de distanțare și protecție sanitară", arată postarea ministrului, însoțită de imagini din interiorul clădirii Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu.

Datele de logare afișate pe o tablă sunt ale persoanelor care lucrează în call-centerul Armatei din Sibiu. La câteva ore după postarea imaginii și a publicării în media, poza respectivă a fost scoasă. Însă aceasta a devenit virală, circulând pe social media.

 

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/gafa-a-ministrului-apararii-nicolae-ciuca-a-postat-din-greseala-pe-facebook-parole-de-acces-ale-unui-call-center-al-armatei-1473031

 

Shit happens. 🤣

  • Haha 3
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...