Jump to content
spider

De ce trenează procesul luptătorului român de K1 care a asasinat un hacker - pe Iulian Oancea

Recommended Posts

Marius Ştefan Achim a împușcat mortal un tânăr de 21 chiar în scara blocului unde locuia. Potrivit anchetatorilor, victima i-ar fi promis un software pentru accesarea telefoanelor mobile la distanţă, dar nu i l-a mai livrat, astfel că interlopul a decis să îl ucidă.

 

image

Marius Ştefan Achim (stânga) şi tânărul pe care l-ar fi asasinat FOTO arhivă Adevărul

La Tribunalul Bacău este judecat în prezent Marius Ştefan Achim, un bărbat de 46 de ani, fost luptător K1, arestat în Franţa, la solicitarea autorităţilor române, și extrădat apoi în România. Procurorii îl acuză de omor calificat, tâlhărie calificată, contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. 

Instanța a acordat până acum nu mai puțin de 21 de termene de judecată pentru administrarea probelor, dar nu a reușit să pronunțe un verdict. Bărbatul a cerut în mod repetat recuzarea judecătorului care instrumentează cazul, dar solicitările i-au fost respinse ca nefondate. Achim, un fost luptător K1 de performanţă, a fost prins de autorităţile din Franţa într-o suburbie a Parisului şi a fost adus în România, sub escorta Armatei Franceze.

Francezii l-au pus în lanţuri şi au folosit un brâu special pentru imobilizare, însă compania aeriană ar fi refuzat să-l primească pe Achim în avion, din motive de securitate. Astfel, acesta a fost adus cu maşina până în România. 

Achim ar fi un fost membru al Legiunii Străine din cadrul armatei Franţei, potrivit unor surse judiciare. Pe 9 martie 2020, individul l-a împuşcat mortal pe Iulian Oancea, un tânăr condamnat în trecut pentru infracțiuni informatice, cu patru focuri de armă în scara unui bloc aflat pe strada Alecu Russo din municipiul Bacău.   

Fost locotenent al lui Marian Ivan, lider al lumii interlope

Marius Ştefan Achim, românul judecat pentru amintitul asasinat interlop, este considerat unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România. El a avut legături puternice cu Galaţiul, fiind locotenentul lui Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope, care a fost asasinat în plină stradă în Galaţi de doi rivali. Achim era luptător de K1 şi participa la gale în numele clubului patronat de Ivan.

Achim a fost prezent la înmormântarea mafiotului, fiind printre cei care au purtat sicriul pe umeri (luptători de K1 - inclusiv Atodiresei - şi mafioţi de primă mână din România, cum ar fi membrii clanului Corduneanu de la Iaşi, Seif de la Bucuresti, Titel Crăcănatu de la Brăila şi Beinur Nuredin de la Constanţa).

După moartea temutului mafiot, Ştefan Achim (46 de ani) s-a ascuns, însă nu a stat departe de scandaluri. 

În martie 2020, Achim l-a împuşcat mortal într-o scară de bloc din Bacău, pe un tânăr de 22 de ani. Interlopul a pus-o pe iubita lui să-i caute pe cineva care ar fi putut să-i vândă un software pentru accesarea telefoanelor mobile la distanţă.

L-a executat pe hacker pentru că l-ar fi păcălit

Potrivt anchetatorilor, l-a contactat pe Iulian Oancea, care i-a promis că îi poate livra comanda pentru suma de 500 de euro. Tânărul a păcălit-o, însă. Când şi-a dat seama că a fost înşelat, Ştefan Achim şi-a luat pistolul şi a plecat la Bacău pe urmele tânărului.

L-a împuşcat chiar în scara blocului în care locuia. Ulterior, a fugit în Franţa, ţară pe care o cunoştea din perioada în care servise în Legiunea Străină. A fost prins de autorităţile franceze, fiind încătuşat pe 21 mai 2020 în localitatea Creil.

Poliţiştii francezi au găsit asupra lui peste 30.000 de euro, un pistol Makarov, în stare de funcţionare, şi un încărcător cu 7 cartuşe. Pe 28 ianuarie 2021, Ştefan Achim a fost trimis în judecată de procurorii băcăuani pentru omor calificat, tâlhărie calificată, contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept și riscă închisoarea pe viață dacă va fi găsit vinovat.

Link to comment
Share on other sites

Probabil voi fi judecat foarte aspru de cei de pe forum si unii isi vor schimba parearea despre mine, dar faptul ca l-a omorat e cam deplasat, cred ca o bataie "sora cu moartea" era destul....insa nici nu imi pare rau ca a fost linsat un tepar. Am interactionat si eu cu el de cateva ori si parea ok, dar daca se ocupa de tepe atunci pot spune ca si-a gasit nasul. Nu am empatie absolut deloc pentru tepari

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

"Achim a fost prezent la înmormântarea mafiotului, fiind printre cei care au purtat sicriul pe umeri (luptători de K1 - inclusiv Atodiresei - şi mafioţi de primă mână din România, cum ar fi membrii clanului Corduneanu de la Iaşi, Seif de la București, Titel Crăcănatu de la Brăila şi Beinur Nuredin de la Constanţa)."

 

Pe astia de ce plm nu ii aresteaza nimeni?

 

UTJHKOL.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...