ICEBREAKER101010 Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 Stie careva daca acest device poate deschide barierele de la parcari , cele de tip cu camera video care iti dau tichet cu nr masinii ? https://flipperzero.one/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Barierele acelea sunt pe cartela magnetica (banda magnetica) si cod de bare iar Flipper pe radio (ca un HackRF) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted December 12, 2022 Author Report Share Posted December 12, 2022 12 hours ago, aelius said: Barierele acelea sunt pe cartela magnetica (banda magnetica) si cod de bare iar Flipper pe radio (ca un HackRF) Si acelea pot fi hackuite/bypassate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 39 minutes ago, ICEBREAKER101010 said: Si acelea pot fi hackuite/bypassate ? nu ma pricep, eu sunt zidar de meserie :))) Dar imi platesc parcarea pe unde merg 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigiRoman Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 In parcare aia fac verificarea video a numarului masinii la iesire. Intrarea e intotdeauna gratis. Totusi parcarea e intre 5 si 10 lei. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theandruala Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 (edited) Mai multe sanse sa-ti faci numar cu sqli decat cu flipper Edited December 12, 2022 by theandruala 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted January 8 Author Report Share Posted January 8 Am mai făcut o "descoperire" între timp . Ideea e un felul următor : worldclass îți oferea parcare oricât stăteai la sala . Dar parcarea oferita e a celor de la mega image care de ceva vreme au implementat acest sistem de parcare cu tichet . Mega image îți oferă 1 ora gratuit iar worldclass îți mai oferă încă o oră daca validezi tichetul într-un aparat de la ei . Aparatul ăla îți scrie un ITF barcode care se pare că decodat e același sir de caractere indiferent de ziua și de ora de ieșire . Să înțeleg din asta că dacă nu am aruncat tichetul respectiv și îl voi valida pe acesta la ieșire la bariera , bariera se va ridica ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted January 8 Report Share Posted January 8 (edited) dar daca acel shir de caractere este intr-un db la nivel de aparat sau sever ceva . cel mai bine colecteaza mai multe tickete si decodeaza-le . vezi si tu ce logica are acel sir daca se incrementeaza etc . ai putea sa incerci sa generezi tu codul de bare zic si eu , dar vvor fi slabe sperante sa faci ceva . sa zicem ca acel sir se incrementeaza gen id , si dupa aparatul vede ca ai intrat la ora 10 si stie ca ai o ora 1 gratis , dar tu faci iesirea la 11.30. acel id va fi taxat pentru 0:30 . Edited January 8 by lzomedia idiot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted January 8 Report Share Posted January 8 2 hours ago, ICEBREAKER101010 said: Am mai făcut o "descoperire" între timp . Ideea e un felul următor : worldclass îți oferea parcare oricât stăteai la sala . Dar parcarea oferita e a celor de la mega image care de ceva vreme au implementat acest sistem de parcare cu tichet . Mega image îți oferă 1 ora gratuit iar worldclass îți mai oferă încă o oră daca validezi tichetul într-un aparat de la ei . Aparatul ăla îți scrie un ITF barcode care se pare că decodat e același sir de caractere indiferent de ziua și de ora de ieșire . Să înțeleg din asta că dacă nu am aruncat tichetul respectiv și îl voi valida pe acesta la ieșire la bariera , bariera se va ridica ? nu cred . uitate si tu ce tipuri de aparat sunt , poate vezi vreun brand ceva . si dupa te poti uita dupa schemele electrice manuale etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 On 1/8/2023 at 11:06 PM, UnixDevel said: nu cred . uitate si tu ce tipuri de aparat sunt , poate vezi vreun brand ceva . si dupa te poti uita dupa schemele electrice manuale etc Asta e minunatul aparat de la worldclass care iti mai da o ora in plus , peste ce iti da megaimage. \https://www.ccs-cardtec.com/fileadmin/medien/produkte/ccs_2212_kgb/PI_CCS2212-2KGB_0302_new_Version.pdf Ce-i drept nu stiu daca este exact versiunea asta dar fix asa arata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...