Jump to content
Nytro

[RST] Digital Keylogger v3.3

Recommended Posts

Il detecteaza multi AV. Hmm, din cate imi aduc aminte l-am testat pe Vista. PS: Run as Administrator daca nu ai UAC dezactivat :)

nu este vorba de asta, nu aveam nici o problema cu securitatea vista, pur si simplu nu se conecta la server, am incercat si sa fac server la mine pe pc si nu a mers :) oricum, e bine ca merge pe XP :D

LE: de fapt nu mai merge nici pe xp... aseara mergea, imi da eroare ca nu se conecteaza...

masa.jpg

Edited by Motanu87
de daia
Link to comment
Share on other sites

Ai IP dinamic? Serverul e la StartUp? Clientul nu e blocat de firewall?

ip-ul nu este dinamic, serverul.... nu stiu, eu l-am trimis pe mess mascat ca o aplicatie YM Robot si a fost executat, acelasi lucru si pe pc-ul meu: l-am creat si l-am executat :) clientul nu e blocat de firewall... chiar daca era ar fi trebuit cel putin sa mearga pe pc la mine cum a mers aseara... ieri a mers si la mine si l-am testat si pe altcineva si a mers, i-am aflat parola la YM si i-am citit si 1 pagina din lucrarea de atestat pe care o facea, azi nu a mers in nici un fel...

LE: acum a pornit, si sa si conectat la cel la care a mers si aseara chiar daca ii dadusem kill server :))

Link to comment
Share on other sites

1) identificarea mai buna a ferestrei in care se scrie (respectiv a titlului oricarei ferestrei)

2) din motive necunoscute mie (dar nici nu am stat sa ma chinui sa aflu care sunt) cand se scrie ceva intr-o fereastra messenger (alta decat a mea) imi apare doar ce se scrie (fara titlul ferestrei, respectiv id-ul cu care se comunica) sau uneori imi apare ca se scrie doar in yahoo messenger

3) sa se implementeze un timestamp

4) sa fie mai putin detectabil de AV

5) fisierul server sa primeasca un cod unic ca un token sau un user cu parola si cel care cunoaste acest token sa poata downloada clientul de pe net pe orice pc si sa primeasca keylogul indiferent pe ce calculator este rulat clientul

6) sa se poata conecta la mai multe servere in acelasi timp

7) ca sa nu uit... am gasit si un bug in el... la o combinatie de 2 taste succesive (parca "lg"... ? este 1 noaptea acum si chiar nu imi amintesc) programul le inlocuieste cu "keylog"

1) Nu prea am inteles ce vrei sa zici... Cum adica? Nu iti afiseaza titlurile ferestrelor?

2) Titlul apare decat o data, apoi ce scrie apare sub numele ferestrei. Cred ca stiu si de ce apare Yahoo! Messenger in locul ferestrei, o sa fixez.

3) Ar mari putin logul, dar o sa pun optiune.

4) Cam greu, insa nu imposibil, si daca va fi FUD va fi privat.

5) O sa pun o optiune de selectat: daca vrei sa fie uploadat logul pe FTP sau sa primesti in client ( si sa poti folosi DNS ). Insa clientul nu se va putea conecta la server, va trebui setat de la creare la ce clienti sa se conecteze.

6) Asta e scopul principal in versiunea urmatoare.

7) Asta nu prea imi explic.

Edited by Nytro
Link to comment
Share on other sites

mai trece de unii antivirusi :) dovada e ca la mine inca se mai conecteaza la servere :) si unde exista posibilitatea de instalat manual... disable protectin, add tu trusted zone sau ce optiune mai exista la antivirus ca sa il faci sa nu il considere o amenintare :)

Link to comment
Share on other sites

Nu poti sa ii faci o fereastra unde sa apara toate victimele cu statusul (online/offline) si cand dai dublu-click pe una atunci sa porneasca keylog-ul? E cam dificil atunci cand ai 10 pc-uri infectate si toti online sa alegi pe care vrei sa il spionezi.

Kill process nu poti sa-i pui? :)

Link to comment
Share on other sites

Tocmai am inceput lucrul la v4.0, momentan lucrez la keyboard hook. O sa pun si process killer, si o sa suporte conexiuni multiple. Deci o sa apara toate victimele intr-o lista. Si o sa apara decat victimele online. Dar cred ca va fi public.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...