Jump to content
fLr^

Acuzare

Recommended Posts

Ascultati-ma cu atentie , cea mai buna metoda de a-ti sterge urmele este sa faci public contul ca sa intre cat mai multi...astfel scapi mai usor...si cum pot ei demonstra ca nu ai avut pe comp. remote si altcineva a folosit comp. tau pentru a accesa acel cont?Sunt multe metode...numai flagrant sau capcana sa nu fie ca atunci intri direct....

Link to comment
Share on other sites

In general la noi, politia solutioneaza cererile astea in termen de 2 - 3 luni. Adica suficient timp cat sa se stearga orice urma. Cel mai probabil vei fi acuzat de piraterie si nu de acces neautorizat in sisteme informatice. Oricum legile legate de tot domeniul asta sunt foarte interpretabile si daca le citesti de doua ori poti sa scapi usor de orice acuzatie.

Link to comment
Share on other sites

99% din judecatoarele alea cu unghii mari fi figuri in cap habar nu au ce e ala un "ftp" .Daca o sa-ti dea vreo pedeapsa o sa fie pentru ca au crezut ca le-ai injurat (ftp=fai tampit-o in mintea lor ) :)) .Si pe de alta parte daca nu-si securizeaza serverele nu e vina ta .Prostia se plateste .Teoretic poti fi acuzat de "Accesul f?r? drept la un sistem informatic" ,practic....stai linistit .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...