Jump to content
zippy

Cum decodez nokia e65 RM-208?

Recommended Posts

Din cate am citit poti decoda o mare parte din modelele de nokia bb5, cu un soft simplu, numai ca iti trebuie cablu dku-5, fiind un cablu obisnuit de date, numai ca are atatia pini cat si conectori are telefonu la mufa de date, cablul care vine cu telefonu are mai putini.

Poti cauta pe torrente nokia bb5 ulocker, si pe google sunt siteuri care spun ce modele sunt compatibile, apoi iei cablu si rezolvi.

Alta variant ar fi cu un X-sim, find o bucatica de circunit, 1mm grosime, cu un integrat, care se baga o data cu simu in telefon, iar asta merge la orice telefon, eu am unu luat de la gsmtech.com, e mai ieftin dc in ro.

Bafta!

Link to comment
Share on other sites

pai da ma cheater dar dku-5 ala trebuie sa iasa din box (jaf sau alte dastea) care oretzul am zis ca e de 200 de euro...iar la telefoane symbian de preferat 9.2...va ajut cu ce vretzi voi din toata inima ... De la cum sa-l hackuitzi pana la cum sa va bagatzi n-gage...preda_nos cine are nevoie...sunt baiat bun azi :))

Link to comment
Share on other sites

Nu trb neaparat, dku-5 e un model de cablu de date, care a fost comercializat la primele telefoane bb5, dupa ce si-au dat seama ca se poate decoda cu el, au scos alt cablu cu catva pini lipsa care il primesti acum cu telu, dku-5 nu se mai gaseste original, dc contrafacut prin piata etc, dar se gaseste;).

Sunt si alte telefoane care merg decodate asa, ex sonyericsson seria k, black barry toate, unele motorola, etc... crede-ma ca am mai decodat telefoane acasa si sunt informat. Cel mai aiurea mi s-a parut la 2 modele la care trebuia sa le fac test point, adica un scurt circuit sau intreruperea unui traseu ca sa intre in modul de rescriere a epromului, pentru a putea fi decodat, dar m-am descuracat, oricum nu se aplica la nokia faza cu testpointu.

In concluzie sunt unele modele care le poti decoda at home, altele nu, un box decodeaza aproape orice, nu are sens sa dai banii daca nu esti service, dar te poti scoate mai ieftin cautand pe google how to, pt unele modele.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...