Jump to content
joe_capitano

Instalare e107

Recommended Posts

e107 : ( http://e107.org/ )

Downloadati CMS-ul e107 de pe siteul oficial, dezarhivati-l si uploadati continutul prin ftp intr-un folder la alegere, sau chiar in root. Dupa ce uploadul s-a incheiat cu succes, trebuia sa setati permisiunea 777 asupra folderelor: e107_files/public/ si e107_files/public/avatars/ si asupra fisierelor /e107_config.php, /e107_files/backend/news.xml si /e107_files/backend/news.txt.

Apoi directionati-va browserul preferat spre http://site.ro/install.php ( daca ati ales sa uploadati in root ). Dupa ce veti selecta limba dorita, installerul va testa daca serverul are tot ce este necesar pentru instalarea e107 ( respectiv PHP 4.1.0 sau mai nou si MySQL 3.22 sau mai nou ), si de asemenea daca ati setat permisiunile fisierelor si folderelor. Daca nu exista erori, apoi trebuie sa introduceti datele despre baza de date. MySQL Server: sitero, MySQL Username: contultau_domeniu_ro, MySQL password: parola ta, MySQL Database: contultau_domeniu_ro ( nu bifati "Tick to create" ) si Table Prefix puteti lasa e107_ ( asta doar daca nu aveti alt e107 deja instalat in contul dumneavoastra ). Urmatorul pas il reprezinta introducerea datelor pentru userul de administrator, respectiv numele, parola si adresa de email. Apoi inca un Continue si veti putea accesa noul site.

Nu uitati sa modificati apoi permisiunea pentru fisierul e107_config.php in 644 si sa stergeti fisierul install.php.

PS: Nu ar trebui sa aveti probleme legate de cuvintele interzise in e107 cu exceptia cazului in care doriti sa instalati noul CVS e107 0.7, care contine un "paypal" in e107_handlersphpmailerclass.phpmailer.php.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...