Jump to content
ucozer

Trafic mai mult

Recommended Posts

Haideti sa va spun cateva.

1. Site-ul tau de cacat e de multa vreme fumat. Nu au altii cu domenii si cu frecventa zilnica de filme peste 300 de vizitatori pe zi si tu vrei cu porcaria asta sa te ridici ca din pamant.

2. Site-ul are nevoie in general de 3 - 10 luni pentru a se ridica, in functie de nisa. Daca anul trecui treceai ca voda prin loboda cu un site de filme online direct pe prima pagina in cautarile generale. Astazi trebuie sa sugi cariciu lu' nea' botu' de la Google ca sa te listeze macar in primele 3 pagini.

3. Tipul cu minijoci: Trei palme ti-as da, in fiecare zi. Visezi 2000-3000 de vizitatori cand altii cu vaste cunostinte de SEO si cu site-uri asemanatoare de jocuri au in jur de 1000 de vizitatori pe zi si sunt extramultumiti?

Internetul nu mai e ce a fost. Intrebati pe oricine ce fel se inaspreste competitia in site-uri. Daca continui sa te tii de site-uri de cacat, in cacat vei muri ingropat. Ca sa castigi autoritate trebuie sa vii cu performanta. Acum o mie de vizitatori o poti lua dintr-un articol de cacat de cancan, sau poti lua 100 de vizitatori pe zi avand 5000 de articole misto despre istoria neamului romanesc.

Regula e simpla. Munculita, calitate si timp. Altfel nu veti mai face nici 1E pe zi in Adsense.

Link to comment
Share on other sites

Site`uri de generare trafic robotizat. Merge pe credite, iti faci cont, intri sa faci credite. poti face in jur de 6000 credite / zi = 4.500-5.000 vizite. Daca vrei detalii, ori ti`ar placea sa incepi dami un PM. este simplu. Eu il folosesc sa fac vizualizari pe youtube =]

Atata munca pentru a face trafic fals cand ati putea investi timpul si munca sa creati ceva sa va aduca trafic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...