Jump to content
keenzo

Dezvaluiri Socante: adevarul pur

Recommended Posts

nu stiu cum sunteti voi dar eu daca as fii fost un rockefeller ceva, mi s-ar fii rupt pula de voi, v-as fii facut sclavii mei si m-as fii imbaiat in bani. acum ce sa fac ? sa zic "jos illuminati" ca nu sunt printre ei ( ca si cu 'jos basescu' dar nu fac nimic in privinta asta ca sunt un roman ratat ) ? si voi daca ati avea puterea ati incepe sa va ganditi cum sa aveti mai multa. n-au cum sa cada, n-are nimeni cum sa ajunga la ei, stati linistiti.

Edited by paxnWo
Link to comment
Share on other sites

Toata lumea are impresia ca cineva vrea sa controleze lumea, insa majoritatea care se cred iluminati sunt mai puturosi decat un sac de cacat, la cati bani au, li se cam rupe de populatia de rand.

Nimeni nu vrea sa controleze lumea, vor doar bani si putere, lucruri pe care le au deja. Asta e doar o conceptie proasta a omeniri, cu totii cred ca cineva vrea sa le suga creierele si sa le puna in loc o punga cu cacat programata (nu ca multi nu ar avea deja in loc de creier o punga cu cacat), sa nu mai zicem de cipuri, sisteme 666

Link to comment
Share on other sites

Da. E probabil sa aiba dreptate. Da este posibil ca intr-un viitor apropiat sa se intample treaba cu cip-urile. Da, cred ca se poate vorbi si de aceasta conducere din umbra, de manipulare si educarea populatiei. DAR cum spunea cineva mai sus, degeaba apar tipi din astia care vorbesc in fata unui webcam. Degeaba se fac filme pe youtube cu poze ale lui Iliescu cu tipi cu barba. Degeaba vorbim noi aici... daca se dovedesc reale speculatile astea nu ne ramane decat sa ne uitam. Nu cred ca noi putem face ceva, nu cred ca se poate opri asa ceva. :)

Link to comment
Share on other sites

@Big Tu vrei sa zici ca ii lasi sa iti puna CIP :o

Eu ma pis pe CIP pana se scurt-circuiteaza si fug spre cea mai apropiata pestera

LE:Pe de alta parte daca as avea parinti cu putere....nuj daca nu as intra si eu...i mean better puttin' cips in others than others in me \m/

BTW COCA COLA---->>> SATANA : /

:))

LLE: Si sa nu credeti ca TOTI masonii stiu ce se intampla defapt....

Multi se alatura masoniilor crezand ca ajuta oameni si copii....doar masonii HIGH ,VERY HIGH stiu ce se intampla.

Exista si masoni cu 33 de grade care cred ca ei ajuta copii :|

Cand defapt MASONII adevarati cu putere si care stiu ce se intampla...provoaca tot felul de dezastre and shits : /

LE:@dae_mien True true... Dar stai ca prima oara au zis ca cip-uriile sunt pentru a controla rata criminalitatii.....FOR A BETTER WORLD Mai bine zis "For a better living for us....fatass fucks who like to dominate stuff..... "

Privacy no more.....BAI BAI :)

Edited by prodil89
Link to comment
Share on other sites

si daca fara cip nu mai poti sa-ti iei parizer, paine, eugenii, slapi , tastatura, sa mergi la discoteca sau chiar la serviciu?

what the fuck will you do? :B

LE: A mai fost postat dar cine stie, poate nu au vazut toti:

Ingerul digital

1] Partea 1 :

2] Partea 2 : http://vimeo.com/5622344

+ bonus:

http://www.youtube.com/watch?v=m89SB59DT34&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=CWz0VmJsHtQ

http://www.youtube.com/watch?v=UH3Vi6Cgurg

http://www.youtube.com/watch?v=9LEljS3ib84

..... etc.

Edited by denjacker
Link to comment
Share on other sites

Cum zice si piesa CTC - Ipoteze

"Rasa noastra evolueaza suspect de incet

monitorizati pe internet prin ip

de sateliti ce`ti observa modul de trai si

carti de credit iti atribuie`un cod numeric

eu vreau sa`i impiedic de`aceea predic pentru cel ce vrea sa aiba lumina in intuneric

nu`ti instala microcip.. ramai puternïc!"

Link to comment
Share on other sites

pai eu nu trebuie sa citesc carti ca sa imi dau seama.ii f. bine ca cititi dar la noi in tara e clar.ILIESCU VREA PUTEREA

edit:ganditi-va ca nu area lumea de mancare.daca o sa le zica ca cipul e mai bun decat cartela o sa isi bage.pana una alta pe noi ne conduce fondul.pe fond cine il conduce?

Edited by jicu
Link to comment
Share on other sites

Cine e interesat sa citeasca mai multe chestii despre asta sa caute pe google Humans Are Free . com. E site-ul unui tip din Romania, si desi nu prea are treaba cu designul etc scrie f bine si documentat.

La inceput am fost si eu exact ca paxwno, cand imi zicea cineva de asta ii ziceam sa ma lase ca e nebun. In vreo 3-4 ani cat au trecut de atunci am citit o groaza de tampenii, din diferite "teorii ale conspiratiei". Daca stai sa te gandesti putin si sa le pui cap la cap ajungeti la concluzia de la semnatura mea. Bancile, banii, monarhiile, sangele albastru, templierii, Rockfeller, bildenberg(sau cum mortii lor se numesc) si toti astia nu sunt fabulatii. Sunt adevarati si ne pregatesc surprize mari. ACTA e doar prima dintre ele, si tare imi e ca de fapt incearca sa porneasca revolutii in toate tarile lumii ( acum ganditi putin...cand s-a mai dat o lege MONDIALA pana acum?) pentru ca apoi sa-si faca ei treaba linistiti.

Cand va uitati la TV ce vedeti absolut mereu? : lux, masini scumpe, etc . Ni s-a impus ideea ca in viata singurul scop sunt banii si ca nu traim pentru altceva. Indiferent de epoca a existat o forma de manipulare pe care ei au controlat-o . Nu v-ati gandit nicio secunda pana acum ca poate e mai mult decat ce vedem noi. Eu cred ca e MULT mai mult. Ganditi-va doar la asta: nu flosim 95% din creier si doar 3% din ADN stim ce face. RESTUL?

PS: 2012 chiar inseamna ceva, dar nu distrugere. Se refera la evolutia spirituala a omului, de la "valorile" pe care ei ni le-au impus : ura, egoism, lasitate, capacitatea de a calca pe cadavre pentru a va atinge scopu (habar n-am care e cuvantul) etc si revenirea la valorile primare ( iubirea, etc).

Daca zice careva ca sunt nebun masa-i curva :))

Edited by against_modern_football
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...