Jump to content
sado

A fost lansat robotul care ii va inlocui pe profesori

Recommended Posts

Ziua in care robotii vor deveni superiori rasei umane este cu un pas mai aproape de realitate, odata cu lansarea unui mecanism robotic umanoid capabil de miscari acrobatice si proiectat special pentru a le putea predea copiilor discipline precum fizica, matematica, biologia si ingineria

rm-ede-robot-02.jpg?width=600

Robotul, denumit ED-E, poate presta salturi, se poate roti stand in cap si poate performa tumbe, multumita unui numar de 17 servo-motoare implementate in carcasa de un albastru translucid. Miscarile sale sunt actionate cu ajutorul unei telecomenzi de tipul celor folosite la consolele pentru jocuri. Software-ul Bundled le permite copiilor sa-l programeze pe ED-E astfel incat sa desfasoare o intreaga serie de miscari dupa bunul lor plac. De exemplu, daca vor ca robotul sa faca doua rostogoliri inapoi, urmate de un salt, atunci ei trebuie sa programeze acest lucru pe calculator, cu ajutorul unei aplicatii intuitive si sa introduca timpii doriti intre miscari. Rezultatele pot fi vizualizate virtual pe monitorul computerului si apoi incarcate in telecomanda, de unde ED-E isi va prelua datele, prestand fizic miscarile respective. ED-E este recomandat persoanelor cu varsta de peste sapte ani si poate fi achizitionat contra sumei de 450 euro.

SuRSA: Descopera

Edited by beaubere
Link to comment
Share on other sites

Iti dai seama cand iti fute robotu' asta una la ceafa ca faci misto la ore? :)) You have been terminated :))

Probabil,defapt m-ai mult ca sigur ca algoritmul Inteligent care il foloseste nu ii permite una ca asta,totusi ma gandesc ca ar fi destul sa dea un semnal la vreun paznic/jandarm ceva:)),in caz ca elevi chiar intrec limita..

Link to comment
Share on other sites

eh... daca tot pornisi subiectu acum....

Omul nu are nevoie sa munceasca... daca ai vazut zeitgheist sau stii teoria lui Marx o sa intelegi ca toate sunt adevarate. Atunci cand lumea va reusi sa creeze roboti care sa faca absolut toate muncile posibile si in primul rand, sa aduca hrana 100% automatizat, omul nu va mai avea nevoie sa munceasca vreodata. Atunci nici banii nu vor mai exista. Majoritatea privesc tehnologia ca pe o amenintare... eu consider ca atat timp cat e controlata, e o scapare.. e singura sansa de a elibera complet lumea.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...