Jump to content
!_30

Citeste aici !

Recommended Posts

Era odata , o lume lata .. Un baiat si o fata !

Baiatul la 12 ani era hax0r / mafiot / gigolo , fata de la 10 deja miss plaja in bete.

Forumul este populat de o civilizatie/generatie noua , neinstruita , iesita din comun , speriata si deluzorie.Majoritatea sub acronimul "n00b" sau "hacker/hax0r" ataca cu cuvinte "fumate" : " te hackersc sa moara m**a" , te injura cat stiu eu mai bine si lista deraiaza.

Se considera "valori" , "smecheri" , dar oare in realitate ? tot asa "tari in gura sunt" ..

Ce fac ei in timpul liber ? bairam ?! mess ?! femei ?! counter ?! filme ?! ajung din greseala la niste informatii de VB / HTML / Pascal / retele , apoi se lauda pe aici ca stiu si fac.Cati dintre asa zisi "n00bi" chiar isi petrec 12-22 ore pe zi spre a intelege/cauta/citi/informa.In primul rand , ei nu stiu sa se exprime, sa scrie sa foloseasca limba romana.Chiulesc de la ora , sub semnul "smecheriei" si-si scriu viitor albastru.Nu e treaba mea , dar rezultatul prabusirii invatamantului , navalirea Internetului pe ( hornul fiecaruia ) si hormonilor ( prea sariti de pe fix ) isi face efectul.

Acum ceva timp , oameni / tineri , se exprimau ( aproape/incercau ) corect.Neavand PC ( sau nu Internet ) , de plictiseala ( de toate ) tot mai puneau mana pe ceva ( o carte , o atentie ) , dar acum ? Pune mana pe mouse si degetele pe tastatura , deschide ( daca nu era deschis ) messu laudandu-se cu noile hackerile / smecherii / femei / etc.

Era o discutie despre femei ( de care va plac ). Toti ( majoritatea ) se proclamau mari gigolo ( adica s-ar fi futut la disperare , in ciuda varstei precoce ).Concluzia ? cat de tare sunt ei in organ .. in afara forumului ?

Prostia acapareaza Romania ! ( eu voi pleca deoarece nu mai e de stat ) dar ceea ce va ramane ? generatiile viitoare ? crescute cu sex/droguri/Internet si prostie ? ce vor ajunge .. azi / maine ?..

Dau un exemplu : informatica in Romania : clasa 5-a ( copilul incepe la liceu/scoala ) . Ore generale despre Internet / Windows / Office . Apoi urmeaza Pascal ( sau C/C++ ) pana la facultate..La facultate la fel , un sistem "vechi" , "ruginit" , care nu creaza decat / sau influienteaza niste "uzuri".Aduce capete de "munca" pe tavele "firmelor" straine , sa le munceasca.Asta vrei sa ajungi ? o uzura cu informatii furate ( de ici colo ) , expresii fumate , femeie folosita si ras-folosita ? ..

Daca esti incepator , si vrei sa faci ceva in viata , citeste chestia de mai sus , inainte ca realitatea sa-ti loveasca obrazul cu palma-i rece.Se zice ca niciodata nu e prea tarziu ..

:D

Link to comment
Share on other sites

1.poate ca multzi de aici sunt cum a spus !_30 si eu ma includ ... nare rost sa mintzim acuma !

2.intradevar generatzia mea , nu numai , e bazata pe femei/groguri/internet ... si nu uitatzi manelele ! :(

3.nu stau chiar 12-22 ore in fatza pc-ului , cautand informatzii [nu stau 12-22 in general] dar in majoritatea timpului petrecut la pc , caut , caut diferite lucruri , de la hack la cartzi ![mai am si sc pe deaspura]

4.nu ma joc cs si nici joace asemanatoare , am jucat , dar nu mai ma pasioneaza nici Mu nici Lineage nici altele , singuru care mia placut cu adevarat a fost Sniper Elite si Monopoli 3 :)

5.incerc sa-mi "revin" din starea in care ma aflu ...

6.nu exista

Link to comment
Share on other sites

bah baieti bagativa mintile in cap ca numai tzine ashea....:)) e un adevar crud ce a zis!_30 ...n00b sunt ...100% :)) sunt paralel....perpedincular...:P la 190 de grade de hacking :P dar ...imi place sa studiez...sa ii aflu ....limitele....:) si sa vad de ce e in stare...:P ideea e ca .....get a life...:) numai visati la masini , bling - blinguri si alte tampeni ...nu mai visat sa deveniti cine stie ce pornostar...:)) get a life...for real .. :@ haideti ca eu am duc sa cumpar echipamente...:P vam pupat...si bagati-va mintile in cap !

Link to comment
Share on other sites

daca imi permiteti sa il citez pe Nimeni Altu'

"Daca viatza e o tarfa, atunci chematzi'o la noi

Decat sa plang k voi, prefer sa rad de voi

M'am saturat de emisiunile voastre siropoase

Ce prezinta viktime ale depresilor nervoase..

Oameni care apar pe stikla si incep sa planga

Ce dak te'a dat afara de la loku de munca?

Si ce dak barbatu tau bea cam mult

Si copilu pe care l'atzi facut nu e cum atzi vrut?

Asha e viatza, obijnuiejte'te cu ideea

Cum orice barbat dejtept se obijnuiejte cu femeia

Deci foote'o, fumeaz'o, traiejte'o cumva

Clipa konteaza si raman doar amintiri in urma ta..

Ce vrei sa faci? Mai bine te prefaci ca nu'tzi pasa

Si dak nu'tzi pasa, nimik nu te mai afekteaza

Nu ma krezi?

O sa vezi, o sa incepi sa gandejti diferit de mine

Doar autosugestia ma face fericit..

In rest, nu cantaresc, fac doar ce am de fakut

Pt k noptzile se pierd, zilele trek (?) se duc

Asa ca nu mai sta, ca vin io si mananc si felia ta din viatza

Mai bine invatza metoda mea"

Link to comment
Share on other sites

!_30 wrote:

Era o discutie despre femei ( de care va plac ). Toti ( majoritatea ) se proclamau mari gigolo ( adica s-ar fi futut la disperare , in ciuda varstei precoce ).Concluzia ? cat de tare sunt ei in organ .. in afara forumului ?

Sa inteleg ce? .. pai .. offtopicu asta ar fi ceva de genu .. lasati hackingul .. dar sa vorbim despre forum ... Lumea sa stii ca isi exprima liber parerea .. Este un drept .. adica .. asta ce ar inseamna ca daa eu am spus asa ceva ... voi ma atacati pe la spate cu tot felul de discutii ... hai sa o lasam balta zic eu ... ma simt atacat in felul in care ai spus`o tu. Eu mi`am spus punctul meu de vedere .. in ceea ce priveste .. femeia... ok?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...