Jump to content
little123

LanSpy

Recommended Posts

Cu atatea “firme de cartier” ce ne ofera o conexiune la Internet prin fibra optica la o viteza superioara celei incluse de pachetele marilor companii de comunicatii e si normal ca schimbul de fisiere intre cei ce fac parte din retea sa existe si odata cu transferul, e la fel de normal si “imprumutul unui virus mic”, a unei fotografii fierbinti sau a unui filmulet picant al vecinelor “de cartier” si a altor filme de actiune… Dar te-ai intebat vreodata cine sunt si ce intentii au cei ce se ascund in spatele calculatoarelor ce fac parte din fericita retea ?!?

Interbandu-te daca faci parte dintr-o retea sigura nu te transformi intr-un paranoic ce viseaza la spioni verzi pe pereti! Din contra! Daca ti la integritatea datelor tale esti obligat sa faci pe James Bond-ul din cand in cand si sa spionez putin calculatoarele ce o formeaza pentru a te asigura ca in compania lor sistemul tau nu este expus niciunui pericol.

Apropo: ai auzit de LanSpy ?

LanSpy este un program ce spioneaza calculatoarele din retea si-ti ofera informatii detaliate referitor la acestea oferindu-ti posibilitatea de a putea scana un IP anume sau toate IP-urile cuprinse intr-un rang stabilit de tine. Optiunile de configurare a aplicatiei iti permit sa selectionezi punctele a caror analiza doresti sa o realizezi (ex: nume domeniu, adresa MAC, hdd-uri, utilizatori, resurse, fisiere deschise, servicii active, etc). La fel poti realiza si o scanare a porturilor tuturor calculatoarelor conectate la retea pentru a afla daca exista vreunul deschis ori prost configurat.

Ai gasit ceva interesant dar trebuie sa pleci in misiuni speciale si nu ai timp sa analizezi toate datele colectate ? Nu-i bai! Poti exporta rezultatele intr-un document HTML peste care poti arunca o privire atunci cand te vei intoarce la iubitul tau…. calculator.

Download: Network Monitoring Tools & Security Software by LanTricks - Download

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...