Jump to content
G3o

Video falsificat!

Recommended Posts

Fratilor de multe ori vati intrebat cum sa puneti fata cuiva intrun film porno sau trucuri de astea.Haideti sa va spun cum!!

Pentru inceput avem nevoie de:

BSplayer 1.22(asta o folosesc yo si merge bine)

Cateodata ne trebuie un program de taiat filme precum e Avi_Mpg_Splitter

Pentru modificarea pozelor Photoshop cs 2

Pentru imbinare de poze Windows Movie Maker

Haideti sa incepem treaba .Pentru inceput luam un filmulet.Il rulam cu BSplayer.Facem cateva setari precum unde sa ne salveze pozele dand click dreapta pe imaginea din film ->optiuni->preferinte si la "Converteste-te software imaginile capturate" si la" Directorul imagnilor capturate" dam unde vrem sa salveze.

Acum tinem apasat pe "Shift" si dintr-o secunda in alta apasam pe "P".Bun aceste doua combinatii de taste se face pentru a salva poze dintrun film.Acum ne ducem in directorul unde am salvat pozele.Aici modificam cu photoshop ce dorim sa modificam in film (toate pozele care contin acel ceva ce trebuie modificat).Bun pana acuma e bine!

Acum ne ducem la start->Programs->Windows Movie Maker si il executam.Acum ori apasam "Ctrl"+"I" ori ne ducem la meniul File si dam la "Import into Collection.." si introducem ozele salvate din acel film.Apoi se selectam cu "Ctrl"+"A" si dam la "Clip"->"Add to Timeline".Pana acuma e bine.Acuma dam la "Show Timeline" si facem pozele de acolo cat de mici(de obicei Windows Movie Maker le introduce pozele cu 5 secunde dar voi trebuie sa le faceti la 1,20 de secunde).Acuma verificati ceati facut.La acest mic truc al meu sunt 2 probleme:

Nu este muzica in filmul vostru trucat

Filmul va merge cam sacadat

Dar ca sa nu mearga tot filmul sacadat si sa nu ai tot filmul muzica si nu mai o fractiune din el atunci salvati doar pozele care vreti sa le modificati si taiati filmul cu Avi_Mpg_Splitter pana la poza modificata(sper ca ati inteles ce am vrut sa spun).Acum dati la "File"->"Save Movie File.." sau apasati pe "Ctrl"+"P".Alegeti acolo unde vreti safie salvat si gata treaba.Sper ca ati putut sa faceti si voi ceva cu acest mic truc(yo am reusit sa fac o multime).Daca sti acest truc te rog sa nu zici ca e naspa sau altceva(e facut pentru cei care nu stiu aceste chestii).

Am sa incerc sa mai lucrez ca sa puteti face ce vreti din acel video!

By $-Geo-$

Link to comment
Share on other sites

Totusi... mi se pare cam absurd uneori sa obtii un trucaj real:

Eu mananc pe paine photoshop dar nu as avea rabdarea necesara sa descarc la 25-30 fps toate frameurile si sa le modific. La 10 secunde 250-300 poze de trucat.

Insa am lucrat niste animatii si am folosit xaraX (un fel de corel dar mai simplu, strictul necesar fara un milion de buguri). Aliniam frameurile, aplicam modificarile la primul si ultimul, generam pentru celelalte si le exportam pe rand. Pentru un gif animat de preview puteti deschide simplu Adobe Image Ready, import folder as frames si preview in browser.

O fotografie in schimb este o bijuterie sa o faci cat mai realista sa iti lasi un prieten :shock: ( exemplu http://www.ablog.ro/img/200612/8404.jpg)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...