Jump to content
1749

sunt cumva si politisti pe aici pe forum?

Recommended Posts

Multi un cacat ...cati politai ai vazut tu care sunt capabili sa da un click? answer? 1% din politisti din ro..

te duc la diicot si te dau cu capu de monitoare daca toti gaborii de acolo stiu de 100 de ori mai multe ca tine ?

nu mai fiti ba asa copii prosti in guma mea...aaa gabor..cap de creta..lake..uite prostu...si daca intra mai tare in tine nici miau nu zici ;) Te anunt eu ca nu sunt numa prosti pensionari in politie ;) mai sunt si baieti destepti si mult mai destepti ca tine ;)

si da sunt pe aici politisti...vreo 2 ii stiu

Daca respectati regulile nu aveti de ce sa va faceti griji.

Link to comment
Share on other sites

:)):)):))eu gabor. cred ca mi-ar sta bine cu cascheta si in uniforma. care-i logica daca as fi gabor? de ce am deschis subiectul asta ? e la mintea cocosului ca daca eram in politie nu deschideam subiectul asta. Edited by 1749
Link to comment
Share on other sites

da sunt politisti si sunt aici sa va aresteze pentru codurile pe care le folositi la cs, pentru sql injection, pentru xss si spam cu viagra pe mess.sunt sigur ca majoritatea de aici aveti 12 ani si sunteti panicati de la atata weed shop incat va e frica ca va ia garda la cate lucruri ilegale faceti voi, la conturile care le spargeti in banci si cc uri furate din Usa.

Get a life stupid kids!!!

Link to comment
Share on other sites

@1749 in primul rand studiaza limba romana. Se vede de la o posta ca ai lacune mari: nu se incepe o propozitie cu litera mica, este de ajuns un punct, nu 10 ca toti mircarii, evita folosirea excesiva a smile-urilor.

In al doilea rand: te dai drept fata dar nu folosesti o exprimare la feminin in toate porsturile, asa ca mai ai de lucrat.

In al treilea rand: Ai posturi cam peste tot, mai putin legat de programare/securitate/web-design etc. Din cate stiu cam cu asta se ocupa lumea pe forumul acesta.

Si nu in ultimu rand: raspunde la ce te-au intrebat oamenii: de ce vrei sa stii daca sunt politisti pe forum?

Link to comment
Share on other sites

Multi un cacat ...cati politai ai vazut tu care sunt capabili sa da un click? answer? 1% din politisti din ro..

Exista si politie specializata pe asa ceva in caz de nevoie.. au de toate..

Uniunea Europeana va avea o politie internet numita Europol, care va coordona toate investigatiile in domeniul securitatii on-line si va lansa alerte despre zonele cele mai active din punctul de vedere al infractionalitatii informatice. Noua initiativa va incuraja schimbul de informatii intre fortele de politie europene pentru a usura prinderea si condamnarea infractorilor on-line. Planul UE vizeaza de asemenea masuri drastice impotriva furtului de informatii si distribuirea de troieni sau virusi pe internet. Planul care se va desfasura pe o perioada de cinci ani a primit acceptul ministrilor europeni si va fi finantat cu 300.000 de euro, pentru a infiinta un sistem de centralizare a rapoartelor infractiunilor on-line si alertarea in timp real asupra atacurilor. Printre alte „masuri practice” se numara si colaborarea intre fortele de politie si companiile private, pentru a monitoriza metodele si trendurile din sfera infractionalitatii on-line. Noua politie on-line va efectua „cautari la distanta” in hard diskurile persoanelor suspecte si vor efectua patrulari on-line pentru a descoperi infractorii. Uniunea Europeana a declarat, de asemenea, ca vor fi instituite reglementari si organisme care se vor asigura ca Legea protectiei datelor nu va fi incalcata.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...