Jump to content
Stealth2

Important - Abuzuri de putere

Recommended Posts

am si eu o "plangere" in pagina 14, se uita cineva la ea? poate primesc un raspuns, orice tip de raspuns :)), fie aici sau privat :)
aveam si eu rep power 6 sau 8 acum vreo 2 sapt, si dintr-o data am primit notificare ca am primit rep dar defapt mi-a fost luat tot rep-ul :| Pot intreba dc? Inainte de asta am facut acest post: https://rstforums.com/forum/76669-2000-pt-dupe.rst

Am specificat ca postul nu este facut ca sa ma aflu in treaba si orice admin care dorea dovezi ma putea contacta. Ei bine, n-am fost contactat dar rep-ul mi s-a dus. Cred ca, corect era sa fiu contactat, eram verificat in orice mod se dorea posibil si daca postul era hoax, ban si gata. Sincer nu-mi pasa prea mult de rep dar dupa treaba aia pt multi care s-au mai uitat prin post si au vazut ca mi-a disparut rep-ul par un scammer :| Stiu ca sunt pe acest forum de mult timp si n-am postat nimic folositor (cred) dar totusi mi se pare abuz de putere.

Va multzumesc anticipat,

Kotzu.

Vad ca ai "11 point(s) total" - Nu stiu dupa ce criterii vBulletin calculeaza reputatia. Pare in regula, nu este vorba de un abuz. In cel mai rau caz, de o eroare (insa nu este cazul). Eu am 262 puncte si imi afisaza rep power 10.

Serios, chiar nu sta nimeni sa "manareasca" rep power-ul userilor.

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

am si eu o "plangere" in pagina 14, se uita cineva la ea? poate primesc un raspuns, orice tip de raspuns :)), fie aici sau privat :)

Aveai mai putin de 10 puncte de reputatie, ceea ce vBulletin interpreteaza ca "0". Acum, dupa ce ai trecut de 10 puncte, primesti reputatia aferenta punctelor de reputatie (cred ca tot 0) + reputatia primita din vechimea contului.

Pe scurt, daca mai primesti reputatie negativa si scazi iar sub 10 puncte, vei avea tot 0.

Sustin ce zice tex, noi nu stam sa va furam reputatia, nu este un abuz de putere. Daca avem ceva cu voi, va dam ban. :)

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Astazi, ElChief, s-a trezit sa ma faca ratat fara nici-un motiv. (nu este prima data)

Eu daca-l faceam ratat imi luam automat ban pe viata, ca doar nah...

jxxbCYF.png

+Inca ceva, lumea zice ca-s reckoaie, verificati IP-urile, nici nu-l cunosc. (stiu doar c-a dat deface la o firma de covoare, sau ceva de genu)

Nu m-a deranjat ca m-a jignit, ci gestul.

+1 Ban ElChief

Link to comment
Share on other sites

Nu-s eu genul care sta sa se planga de un maltratat care a dat de functia de moderator pe un chat si face ca si van dame in ring, dar asta intrece orice masura.

=)))))))))))))))))))))

tu nu ai vazut, dar a luat si Kabron kick ::)))

//ignorati-ma, sunt pe langa

Link to comment
Share on other sites

Nu-s eu genul care sta sa se planga de un maltratat care a dat de functia de moderator pe un chat si face ca si van dame in ring, dar asta intrece orice masura.

For your information. Amandoi ati luat kick. Daca apar conflicte intre tine si cineva, simplu da-i ignore si s-a rezolvat.

Link to comment
Share on other sites

Scriu aici nu pentru a reclama un abuz de putere ci pentru a ii atrage atentia lui TheTime ca are o problema foarte mare de perceptie si da banuri de-ampulea. Nu cer sub nici o forma sa i se rada accesul de moderator, ci sa i se faca putin instructaj in privinta felului in care trebuie sa interpreteze contextele din topicuri.

Mi-ai dat 3 banuri pana acum. Sa vedem motivele:

M-am luat de userul cross pentru ca a postat in forumul "Linkuri" blogul lui. Blogul lui fiind de fapt un fresh install al unei teme gratuite pe un hosting gratuit. Nu avea articole pe el, doar lorem ipsum. Tampenia lui a umplut indexul de linkuri catre postul lui pentru ca il tinea activ prin tot felul de reply-uri. In subforumul "Linkuri" se posteaza numai si numai linkuri catre site-uri si articole despre securitate. Din start blogul lui nu avea ce sa caute acolo, lucru pe care l-au precizat si ceilalti useri ai forumului. A sters cineva topicul sau i-a dat warn? Nope.

Next one.

Acelasi user cross a umplut zilnic forumul de spam inutil ca sa isi mareasca numarul de posturi. A primit warn sau ban pentru prostiile lui? Nu. In schimb am primit eu ban ca m-am luat de el cand a postat jegul lui de domeniu gol undeva unde nu avea ce sa caute.

Mi s-a marit durata banului pe motiv ca i-am dat ddos lui cross la domeniu. Ei bine draga TheTime nu i-am dat ddos. Am de unde sa trimit trafic real cu useri reali. Asa ca i-am trimis 30 de secunde catre domeniul lui tot traficul meu cu vizitatori reali si fiind hosting gratuit s-a dus pe pula. Este ddos? Nu. Case closed.

Dupa ce mi-a dat primul ban, mi l-a dat si pe al doilea cand mi-am facut un alt user, cu motivul ca am usere multiple. NU EXISTA in regulament ceva referitor la usere multiple. Logic si normal era sa primesc ban pentru ca am facut al doilea user imediat dupa ce am luat ban pe primul, dar daca la reason scriai ca te pisi pe mine era ok. In schimb sa scrii "ban pentru usere multiple" ma cam face sa ma gandesc daca ai citit de curand regulamentul forumului.

Ultimul ban l-am primit pentru ca am folosit un limbaj fara perdea care nu ii era adresat nimanui in mod direct, ci facea parte dintr-un context care nu jignea pe nimeni. Culmea este ca mi-a sters o fraza din postare pe motiv de lipsa de limbaj licentios, dar a lasat "pula mea" in postul respectiv. Desigur ca i-am dat peste nas, pentru ca... pula mea, a inceput sa imi placa sa primesc ban de la el si am primit si banul mult asteptat.

Il stiu pe TheTime de aproximativ 2 ani, am vazut ca e baiat destept si cu bun simt, dar am remarcat si ca are o perceptie dezastruoasa a faptelor. Daca Gogu posteaza tone de cretinatati saptamani intregi, TheTime le va trece cu vederea. Daca vine Vasilica si se ia de Gogu ca posteaza idiotenii si umple forumul de jeguri, sunt 90% sigur ca cel care primeste ban de la TheTime e userul Vasilica.

Bun. Sincer sa fiu mi se falfaie ca am primit banurile respective. Am facut ceva research in ultimele 2 luni si o sa public constant sub diferite usere ceea ce am descoperit, indiferent de cate banuri primesc pentru felul in care ma pis pe ratatii care spameaza forumul ca sa se simta bagati in seama. Totusi sper ca TheTime sa aiba parte de un mic instructaj si sa devina un moderator foarte bun, care sa ia deciziile corecte atunci cand trebuie. Potential are, dar probabil nu vrea sa para slab in fata userilor de pe forum si o da in bara des prin actiunile lui. Nytro ai legatura.

Cu drag,

Marcel Pandispan zis Gutza

Link to comment
Share on other sites

Multumim de informatii. Vom analiza mai departe situatia. Eu unul am urmatoarele lucruri de lamurit:

1. Am adaugat noua regula, care oricum era de bun simt (cea cu userele).

16. Crearea a mai mult de 1 cont pe persoana duce automat banarea tuturor conturilor. La aceasta regula exista o exceptie, si anume atunci cand persoana a primit ban, aceasta are dreptul de a-si crea un al doilea user (nu mai multe) pentru a raporta/posta nemultumirea in threadul special creat pentru aceasta situatie si anume acesta: https://rstforums.com/forum/42827-important-abuzuri-de-putere.rst

2. Incercati sa evitati conflictele daca stiti ca vor aduce doar necazuri si ganditi-va de 2 ori daca se merita sa va angajati intr-un conflict, indieferent cu cine este acesta.

3. Daca observati o neregula pe forum folositi butonul report, nu va faceti dreptate singuri sau nu atacati persoanele respective (cum a fost in cazul tau "M-am luat de userul cross pentru ca a postat in forumul <<Linkuri>> blogul lui."

Link to comment
Share on other sites

Recunosc ca l-am trollat in mod deliberat pe retardatul de cross, pentru ca stiam ca il provoc sa ma ia la injuraturi si va primi ban pana la urma. Macar asa am scapat de pisatul ala cu ochi care ma zgaria pe retina zi de zi. Nu am apasat butonul de raportare pentru ca am vazut moderatorii pe topicurile lui spammy, dar nici unul nu i-a dat macar un warn. Ma asteptam sa primesc un warn, dar am primit ban. Ma rog, decizia omului. Faza cu usere multiple e frectie la picior de lemn. O stii si tu foarte bine :)

Cat despre ultimul ban primit pe userul carlosbh, faza e de tot rasul. Eram OP pe un topic care consider eu ca aducea ceva nou pentru membrii forumului, userul brbplm a facut offtopic ca sa il injure pe tex, eu i-am raspuns cu un limbaj vulgar dar care nu era menit sa il jigneasca pe el sau pe alt membru al forumului, TheTime mi-a editat postul, eu i-am dat un raspuns in 2 peri si am primit ban permanent. Asta da demonstratie de forta :))

Bonus: https://rstforums.com/forum/79554-cum-sa-net-4.rst#post511597

Edited by carlosbh2
Link to comment
Share on other sites

In urma verificarilor am hotarat asta:

@carlosbh - Conturile celelalte vor ramane banate. Pe userul carlosbh mai ai ban 2 saptamani pentru toate conflictele create. Pentru userul carlosbh2 este permis accesul inca 2 saptamani dupa care va fi banat si acela.

Mersi de intelegere si pe viitor sper sa incerci sa eviti conflictele.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru raspuns. Nu am intentia de a fi arogant, dar chiar nu ma intereseaza absolut deloc scoaterea banurilor din moment ce pot face oricand un user nou, cu mail nou si ip diferit. Asa cum am spus in primul meu post prefer sa stiu ca ii explicati lui TheTime ca trebuie sa fie mai atent si la contextul in care sunt spuse anumite treburi, altfel va da ban si oamenilor care pot contribui destul de mult in comunitate. Eventual pana prinde mersul sa va ceara si voua opinia inainte de a isi pune deciziile in aplicare.

Link to comment
Share on other sites

fallen_angel m-a banat pe chat pentru c? l-am întrebat de câte ori se masturbeaz? pe s?pt?mân? :(

Nu e nicidecum o insult? adus? unui moderator.

Pai si ... nu stiu cum sa te intreb. Vrei sa-l ajuti ? :)) O fi crezut omul ca esti poponete si s-a simtit lezat.

Nu vad asta un abuz de putere.

"Nu e nicidecum o insult? adus? unui moderator" - Si Becali zicea: "El m-a facut incult, eu l-am facut oligofren si hahalera, nu l-am jignit!"

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

Pai si ... nu stiu cum sa te intreb. Vrei sa-l ajuti ? :)) O fi crezut omul ca esti poponete si s-a simtit lezat.

Nu vad asta un abuz de putere.

"Nu e nicidecum o insult? adus? unui moderator" - Si Becali zicea: "El m-a facut incult, eu l-am facut oligofren si hahalera, nu l-am jignit!"

Îmi doresc atât de mult s? continui aceast? conversa?ie, îns? se poate l?sa cu un ban mai mare :))

A?adar, mai bine a?tept s? treac? ?sta.

Edited by Byte-ul
Link to comment
Share on other sites

fallen_angel m-a banat pe chat pentru c? l-am întrebat de câte ori se masturbeaz? pe s?pt?mân? :(

Nu e nicidecum o insult? adus? unui moderator.

Eu dac? a? fi în locul lui, nu numai c? ?i-a? da ban, dar mi-a? t?ia ?i abonamentul la cablu de internet când a? vedea astfel de oameni ca tine.

Link to comment
Share on other sites

1) NU e nicio placere sa dai ban cuiva, sau avertisment, e doar putin timp pierdut pentru a mentine ordinea pe forum.

2) NU se dau avertismente sau banuri fara motiv. Noi frecventam forumul si in general stim membrii forumului, stim cat au contribuit la forum si luam decizii in functie de posturile persoanei respective. De exemplu, pentru mine conteaza foarte mult posturile utile (tehnice) ale membrilor si sunt indulgent cu persoanele care contribuie la forum.

3) NU avem nimic de castigat din faptul ca suntem moderatori, eu fac asta pentru ca imi place RST si vreau sa fie "curat", dar nu castig nimic daca ii dau warn/ban lui Vasile pentru ca l-a injurat pe Gheorghe.

Da cat de sufletisti sunteti voi ^<img src=^'>^:)^ , Tineti la noi cum tine mama la pui.

Respect!, eu nu ma plang.... am 4 warnuri luate de la comndanti!

Ce vine de la ei e pe merit! punct , "case closed" cum zicea uflatu ala de politist....

Rectific :))) am chiar 5 dintre care wildchild si hate.me predomina... zau ca imi tace tastatura.

P.S. Ba, eu imi tai p**a jos daca un Mod/adm a dat ban pe nedrept.

Edited by ringo95
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...