Jump to content
HexString

Romanian Owned NASA

Recommended Posts

sysghost wrote:

3.fara cu pagube is vrajeli sa il ingroape pe ala sa nu spuna ce ovazt si descoperit,.intai o sa zica ca o bagat bani sa il descopere

,

ma crezi ca el nu a salvat intru notepad toate datele ce a gasit si absolut tot !!!? ..100% tot ce a gasit el sunt bine pastrate de prietenii lui ori leo fi salvat pe un cd care la ingropat in fata blocului :))) sil ia cand seo intoarce la parnaie...de aflat nu cred ca a stat el sa citeasca loguri si blablabla..pe el il interesa sa ridice cat mai multe bncuri .gov :)

Link to comment
Share on other sites

din cate am auzit ashea la si prins :| ca a pus ca idiotul bnc-uri pe mirc cu .gov...:) a facut mare agitatie si sa laudat...sa aflat ...:)

adevarat ca daca as intra intr-un sistem american .gov ...as lua un dvd :D si as salva tot ce as gasi acolo :) si l-as ascunde in tzeava de gaze ca sa stiti si voi :@ :@

ce plm ma pish pe guvernul american daca pana si un lamer le-a dat pe pizda ...inseamna ca tehnicieni lor care sunt platiti cu sute de mi de dolari ...ar trebui sa stea la metrou si sa pazeasca semafoarele :@

Link to comment
Share on other sites

bine mah am citit , am auzit , ma vazut , acu sa ma dau cu parerea ca totyzi daici :

Daca a reusits aieie ceva informatii , nu cred ca sa gandit rps sa le arda piun cd si sa le ingroape [ daca vine un cutremur , darama blocu , si nu mai agseste cd-u ? ] eu cred ca nu a luat nic de acolo ! dupaia , daca lor dus in state , si ia dat 50 de ni , ala ii ori la nasa pe udneva , ori pe la cia [dar daca zicetzi voi cai lammer .... nu-s nu-l ucn si nu vb] in rets , toate bune sia vetzi draq grija :)) nare rost sa va datzi la nasa , ca tot kkatzi raman

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis
Shikaka wrote: sincer... mi se pare o prostie ce a facut... sa pui bnc-uri pe servere guvernamentale si sa te mai si lauzi :@

parca vad peste 56 de ani:

SirVic has been idle 56years 5hours 17mins 25secs, signed on Tue Nov 28 2006 02:01:42

M-ai spart la faza cu idle :))

Razvane sincer si fara suparare nu am inteles nimic din ce ai zis tata.

Link to comment
Share on other sites

sincer daca au astia de la nasa un server pe windows eu pornesc remote si ma joc soliter :) iar daca vin in romania sa ma ia in state mare scandal televizat fac cand vin astia sa imi ia interviu :D cer REVOLUTIE :D pe american lau scapat cand lau omorat pe teo peter .....ce sloboz suntem romani oricat de lammeri si de idioti am fi ..:) ma cacam pe tot guvernul american !

Link to comment
Share on other sites

Back|rO (eu): cum ai reusit sa spargi tu nasa sincer nu te cred

SirVic(inculpatul): mai am dat si eu scan pentru un root pe ip-uri 183 si tot am scanat , si pe clasa 183.32 am prins cateva si am continuat , si apoi am vazut cam ce e, apropo iti dau bnc de pe serverele nasa cu 10 $ vrei ?

Back|rO : lol... nu mersi ... si iti faci firma de shelluri acuma de pe serverele nasa

SirVic : nu dar fac la lume contracost... oricum nu vor tine mult ca dupa ce vad aia le sterg si gata...

Link to comment
Share on other sites

Scarto wrote: Haide mha ca oricine poate da un /scan si apoi sa urce un BNC ... sau sa dea 2 clickuri, asta nu-l face hacker... A avut "noroc" chior ca a prins roata, si ghinion negru' ca l-au prins si pe el baietii :D Deci ... vreo 50 de ani sa nu-l mai cautati pe mIRC :D

PS : Sper sa nu scape sapunu :D

omu ala nu a avut minte. Mai stai si acasa sa "spargi" srv importante. Oricum am dat quote la scarto pentru ca mi sa parut cel mai haios comentariu :). mai ales partea cu "vro 50 de ani sa nu il cautati pe mIRC". Nushu de ce dar am impresia ca va fi oale si ulcele pana atunci... :P

Link to comment
Share on other sites

Scarto wrote: Haide mha ca oricine poate da un /scan si apoi sa urce un BNC ... sau sa dea 2 clickuri, asta nu-l face hacker... A avut "noroc" chior ca a prins roata, si ghinion negru' ca l-au prins si pe el baietii :D Deci ... vreo 50 de ani sa nu-l mai cautati pe mIRC :D

PS : Sper sa nu scape sapunu :D

dai ./scan si torni 100 de servere ?? nu prea cred =)))

Link to comment
Share on other sites

Hai ca ma "bag" si eu ca musca in lapte.

Nu am nici un respect pentru Victor Faur . Un "mucea" , care foloseste niste scannere , sniffere , exploituri si "prinde" si el niste servere guvernamentale / militare / marine nu e hacker.

Apoi mai se da si mare : "Sunt hax0r ! " .

Prostul , nu e prost destul , daca nu e si fudul .

54 de ani de parnaie ? Pot sa va dau exemple de multi hackeri ( sa zicem hackeri ) , care dupa ce au intrat ilegal pe la : Boeing , NASA , FBI .. nu au patit nimic doar : " tipi de la NASA , DoD , FBI .. au venit , le'au luat echipamentele si au zis : nu mai faceti asta inca o data ". Puscarie ? Nu .

Un hacker , trebuie sa stie de conceptul : "ethical hacking" . Daca ai chef sa intri ilegal pe acolo , tre' sa te duca nitel capu , sa ai acele "skills" , pe care nu multi le au.

Pe acolo , lucreaza niste experti , care se "cam pricep". Faptul ca nu te'ai trezit cu NASA acasa , e doar din faptul ca ei "sunt in mica pauza".

Un "hacker" e tipu ala care calca incet "pe marginea prapastiei" care combina skills-urile , sentimentele , vulnerabilitatile , exploiturile , cunostintele , tactica , si multe altele.".

Ce a facut acest Hacker ? Victor ? Si'a distrus viata pentru o prostie . Si a starnit multe discutii aleatorii pe diverse forumuri , IRC portals si altele.

Link to comment
Share on other sites

Presupun ca omul acela care s-a imbogatit cu milioane de dolari merita stima , pentru ca a gandit un lucru foarte BINE ... ati auzit de el ? a intrat pe serverele unei banci , si fura treptat cate un cent 2 la fiecare tranzactie , de pe cardurile oamenilor , nici un om neputand sa isi dea seama pentru o suma mica de 1 sau 2 centi , dar de la atatia oameni s-au strans si s-a imbogatit omu ... acel om pot spune ca a gandit bine ceea ce face, si pot spune ca nu a facut ceea ce toti am fi tentati sa facem sa gasim un cont cu multi si sa transferam multi bani de pe el in contu nostru sau sa cumparam de ei chestii de pe internet :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis
DjBes7 wrote: Presupun ca omul acela care s-a imbogatit cu milioane de dolari merita stima , pentru ca a gandit un lucru foarte BINE ... ati auzit de el ? a intrat pe serverele unei banci , si fura treptat cate un cent 2 la fiecare tranzactie , de pe cardurile oamenilor , nici un om neputand sa isi dea seama pentru o suma mica de 1 sau 2 centi , dar de la atatia oameni s-au strans si s-a imbogatit omu ... acel om pot spune ca a gandit bine ceea ce face, si pot spune ca nu a facut ceea ce toti am fi tentati sa facem sa gasim un cont cu multi si sa transferam multi bani de pe el in contu nostru sau sa cumparam de ei chestii de pe internet :)

Inca se mai face asa dupa atatia ani de zile si incredibil romanii sunt cei care o fac cel mai mult. In privinta lui Vic din cate am auzit statul roman nu il va extrada asa ca nu poate fi pasibil de sentinta data de americani decat daca va iesi din tara.

Link to comment
Share on other sites

Oricum Victor :) a fost un prost :) dar noah sincer orice mircar care ar prinde root poate nici nu se uita ce e ... :) si repede baga BNC pe el :) , asa a fost si el si dupa aia a vazut ca e .gov oricum a facut pot sa zik cea mai mare prostie din viata lui care ii poate distruge toata viata... sa luam pozitiv (macar a ajuns la TV)

Link to comment
Share on other sites

!_30 , imi plac replay-urile tale :P bravo !

Oricum presupun caci pe atat cat de linistit e in puscarie , si pedeapsa va scade !?

SirVic is ~madalin@MafiaMember.users.undernet.org * madalin
SirVic using *.undernet.org The Undernet Underworld
SirVic has been idle 84hrs 15mins 24secs, signed on Fri Dec 01 02:18:56
Sirvic End of /WHOIS list.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...