Jump to content
mothek

Cum e treaba asta, cu backlinkurile si directoare web?

Recommended Posts

Exista o diferenta intre backlinkuri si directoare web? Daca merg pe liste, introduc la unul, apoi la celalalt separat? Daca imi propun sa merg pe liste, este ok sa mai lucrez manual?

Daca mi-am introdus site-ul la una dintre ele , se repeta procedura, de cate ori se repeta ? Am incercat cu WebSubmitter, dar pare-mi-se ca fara rezultat. Este o varianta trial in fond.

Dar la search engine submmit, asa cum este Addme.com si 123.com?

Link to comment
Share on other sites

Cel mai bine faci submit manual pe motoarele de cautare. Backlink-uri doar daca ai ceva prieteni sa-ti puna link-uri. Nu cauta sa pui sute de link-uri catre site nou, pentru ca o sa se duca p*lei de suflet de la bun inceput.

- Depinde foarte mult si ce site ai. Daca e site de firma sau un business ceva, nu cred ca ai vrea sa-ti apara link catre tine intr-un director web infect cu statistici si cuvinte cheie aiurea. In acelasi dierctor web sunt sute/mii de alte site-uri, nu cred ca vrei sa-ti fie asociat business-ul cu cancerul tiganesc, maneaua si pornosagurile.

- In directoarele web, link-ul se pune intr-un URL dintr-o subcategorie. Pagerank-ul si puterea acelui URL este 0.

- Nu folosi tool-uri automate si black seo.

Link to comment
Share on other sites

Sunt bune backlinkurile din tool-uri automate numai ca ai grija pe care site-uri faci backlinkuri, la inceput este recomandat sa folosesti site-uri cu pr mare, nespamate, sa faci spam pe keyword-ul pe care vrei sa te ridici(sau trackback-uri in wp) si nu fa backlinkuri in numar foarte mare(daca faci nu le da ping, lasa google sa le descopere)

Nu se ia in considerare numai pr pagini ci se ia in considerare si pr-ul domeniului

Link to comment
Share on other sites

Daca totusi alegi sa il inscrii in directoare web, fa-o manual si moderat. 20 de inscrieri pe zi este un numar mai mult decat suficient. Incepe cu homepage, optimizeaza pagina, fa rost de niste backlink-uri de calitate (pagerank mare, link-uri .edu etc), un sitemap updatat cat mai des in Webmaster Tools. Si documenteaza-te mult despre SEO ca ai de unde.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...