Jump to content
daatdraqq

Incepe Revolutia ?

Recommended Posts

Nu incepe nimic. Si, daca ar incepe, ce s-ar rezolva? Actuala putere e proasta. Cine o sa vina in loc? Sunt pentru protest, dar nu stiu o alternativa. Care e de prin Galati, iesiti maine?

There are currently 35 users browsing this thread. (30 members and 5 guests)

Link to comment
Share on other sites

La mai multe

:))Bine zis...Prea multi prosti conduc tara asta,deci nu cred ca s-ar mai putea face ceva cu o revolutie.Am vazut la televizor ca marea parte din protestatari erau batrani(peste 40-50 ani).Ma gandeam ca unii oameni erau la munca sa-si castige un ban pe cand comunistii si pensionarii s-au adunat pe strazi de pomana.Avand in vedere ce vreme a fost azi,n-as fi iesit afara ca protestatant nici platit.Nu comentez nimic nici despre comunisti,nici despre pensionari...dar ar trebui sa isi dea seama ca e inutil.Majoritatea va avea mereu puterea,iar in tara asta majoritatea are doar intentia de a face ceva.

Link to comment
Share on other sites

Revolutionistii de pe facebook si youtube.

Nu revolutia e solutia, cum nici conducerea nu e principalul vinovat(nu zic ca n-ar merita impuscati), insa de vina pentru felul in care tara asta a ajuns suntem noi romanii, si mentalitatea noastra.

Pana nu o sa ne schimbam mentalitatea, o sa ne tot mintim ca ne fura chioru si ca singura scapare e o alta revolutie.

Ganditi-va, cati dintre voi care postati aici, sau cati dintre idiotii care au mers in piata cu un SCOP, iar acum sunt acolo pentru cu totul altceva, in momentul in care, sa presupunem ca ati ocupa o functie de conducere, sau orice alta functie in cadrul statului care sa implice si banii, ati rezista fara sa furati, fara sa va ajutati rudele, fratii, surori, prieteni.

Cati dintre voi v-ati sacrifica pentru viitorul tarii, si pentru generatiile care vor urma? Stiti care-i faza dura cu generatiile care vor urma, e ca toti ne gandim la ele, dar nimeni nu face nimic pentru binele lor.

Sunt nascut in 87` si cu siguranta ca oamenii in toata firea de pe vremea aia se gandeau la binele nostru, si cu toate astea nimeni n-a facut nimic sa ne fie noua mai bine.

Asa ca, pana cand nu ne schimbam mentalitatea, nu avem ce cauta sa incepem alta revolutie, care oricum nu o sa aduca nimic altceva decat, crime, jafuri, distrugeri si suferina.

Cine o sa ne conduca dupa ce daramati sistemul, cine, ungurii??? Oricum asta asteapta, si nu doar ei.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...