Jump to content
Reborn_xD^

Atestat informatica

Recommended Posts

Ziua buna va doresc tuturor.

Pentru urmatoarea perioada avem de pregatit un plan de atestat la informatica, urmand ca pana la finele acestui an scolar sa terminam atestatul propriu-zis. Grupa noastra, putin mai non-conformisti si mai lenesi, daca doriti, am vrea sa cumparam acest atestat si sa ne scutim de munca implicata, intrucat nu ne va folosi la nimic concret intr-un viitor, noi cei din grupa urmand alte cariere fata de ceva ce ar implica informatica.

Avem de realizat un atestat pe o tema anume : Magazie Firma Mobilier (ce iese, ce intra, facturi, minuni), iar acesta trebuie facut folosind doar MOffice-Access - baze de date, eventual HTML, pentru a nu deveni susceptibili, intrucat nu am invatat la cursuri altceva.

Va pot asigura, in cazul in care cuvantul imi va fi luat pe deplin, ca nu sunt "tepar". Plata o facem prin banca, sau Paypal, dupa ce ne asiguram ca nici noi la randul nostru nu vom fi "tepuiti". Avem maturitate in gandire, cat si in actiuni si vrem sa va asiguram de corectitudine.

Asteptam oferte, iar daca mai doriti de lucru, putem vorbi si cu ai nostri colegi, care vor fi mai mult decat incantati de a da bani, pe o nota finala :D.

Va multumesc si va doresc tot binele din lume.

Bogdan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...