Jump to content
XtremeGamer

iPhone 3GS - nu mai iese din Safe Mode

Recommended Posts

De doua zile tot imi apare pe lockscreen "Incarcarea nu este admisa cu acest accesoriu" , dar chestia ii ca acest mesaj apare fara ca eu sa am telefonul la incarcat , cand ii la incarcat nu imi apare nimic.I-am dat restart , hard reset si tot nu disparea acel mesaj.Acuma i-am dat "Resetati toate configurarile" si pe langa faptu ca acel mesaj nu mi-o disparut , nu imi mai iese din safe mode.M-am uitat pe google/youtube si am gasit rezolvari dar numai daca eu as fi instalat recent , ceva aplicatii pe telefon(nu am mai instalat vreo aplicatie pe el de vreo 2 saptamani , mentionez ca azi am dat restart/hard reset si nu mi-o intrat deloc in safe mode.

Ce ii fac? Inafara de a da Restore si chestii ce tin de ios , am jailbreak la el nu de alta.

Link to comment
Share on other sites

Pff , nu-mi place sa fac asta , i-am mai facut odata update la ios 5 , dupaia downgrade la 4.2.1 si mi-o luat vreo 4 zile.Ce prostie , dintr-o chestie ca asta trebe iar sa fac jailbreak.Cand i-am facut eu mai demult jailbreak am folosit un program care imi facea custom IPSW(cred ca asa ii zice) iar apoi din Itunes : Shift + Restore si selectam acel custom IPSW ; cum se numeste programu ala ca nu mai stiu?

(o sa fac restore si jailbreak daca nu am de ales , dar mai astept raspunsuri)

Link to comment
Share on other sites

Cum adica in Safe Mode? Te referi la Recovery sau DFU?

Nu ii in DFU sau Recovery , astea doua nu au treaba cu Safe Mode , la asta ma refer :

iphone-safe-mode-1.jpg

Ai stat cu el in ploaie/ti-a cazut in zapada?

Aceleasi probleme identice le-am avut eu la iphone 4. Imi intrase niste apa prin locul prin care se incarca. L-am suflat bine cu feonul cald pe acolo si pe la mufa de jack si dupa 5 minute si-a revenit ;)

Nu l-am scapat in zapada/apa/foc :)) dupa ce am dat "Resetati toate configurarile" , telefonul o repornit si de atunci o tine intruna in Safe Mode.

Hai ca incerc o chestie in SBSetting si revin cu edit , sa vad poate scap de Safe Mode.

Link to comment
Share on other sites

Am reusit ! :)

Am facut asa , am intrat in SBSettings --> Mobile Substrate Addons --> aici am dezactivat toate programele instalate de mine(mofturi) , mai putin ultrasnow , sandcastle , etc

Dupa respring nu mi-o mai aparut Safe Mode , asa ca am luat fiecare program in parte , am pornit un program -->respring , am pornit altul -->respring , pana am ajuns la "vinovatul" , in cazul de fata DreamBoard.Ii ciudat faptul ca din cauza lui tot imi intra telefonul in Safe Mode , pt ca pana acuma o mers fara probleme.

Acuma ca am rezolvat problema asta , o mai ramas alta problema : " Incarcarea nu este adminsa cu acest accesoriu " , imi apare mesajul asta dar telefonul meu nu este conectat la PC , casti sau altceva.Cu asta cum rezolv?

Link to comment
Share on other sites

Eu zic sa bagi un ochi aici poate te ajuta.

Problema iPhone 3GS 8gb - iPhone Forum

(sper ca nu se considera reclama, incerc sa ajut)

M-am uitat si am incercat cablul(ma gandesc ca poate o fi gata).Am facut asa , am bagat telefonu la incarcat(in priza) , cand scot cablul apare mesajul acela , dupaia l-am conectat la PC si tot asa face.Mi se pare ca ii un bug de software , ca daca cablul nu ii bun mi-ar fi zis asta in momentul in care conectam telefonul la pc/priza

Link to comment
Share on other sites

Pana la urma o disparut singur , prima data o disparut pt 5 minute , o reaparut , o mai facut asa de vreo 3 ori si de 2 ore vad ca nu mai apare ; poate de la frig sau o fi intrat apa in el :-??

In fine , bine ca am rezolvat.

Alta problema :))

Cu doua zile in urma am scos cartela mea de Vodafone si am bagat una de Orange numa ca sa vad ceva pe ea(am facut asta cand telefonul era pornit).Dupaia am bagat cartela de Vodafone inapoi si culmea imi zice ca nu is abonat la un serviciu celular de date.Mentionez faptul ca in acea zi a mers netul(de vreo 2 luni nu o facut figuri) si nu am umblat la setari.Am incercat sa-i dau restart/hard reset , sa scot cartela , sa bag alta inapoi si nimic , chiar nu mai stiu ce sa fac.Ceva idei?

Link to comment
Share on other sites

1.La Date Celulare am "Resetati configurari" , am dat si nu se intampla nimic(am incercat si din Safe Mode si tot nu merge)

2.Stiu ca pana la urma asta imi ramane , sa fac restore + jailbreak dar nu imi place chestia asta , ultima oara cand am facut asta mi-o luat cateva zile pt ca dadea din prb in alta

3.Mai astept si alte raspunsuri.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...