Jump to content
25aug

MyBrowserCash + un mic ''tutorial'' cum sa faci bani cu el

Recommended Posts

MyBrowserCash functioneaza pe conceptul de ptc (paid to click) , dupa ce te inregistrezi la ei trebuie sa descarci un mic software in pc la tine care , din cand in cand o sa te alerteze in legatura cu reclame disponibile.

Cand o reclama e disponibila iar tu esti pe goagal dand search la filme porno o sa iti apara un mic dreptunghi in coltul din dreapta jos dai click pe el si dupa iti zice ce tre sa faci pt a primi banii : adica sa dai click pe site , stai intre 2 si 4 secunde pe el si dai un click pe orice link de pe site , dupa care inchizi pagina , atata tot (in ambele cazuri trebuie sa fie pagina incarcata full)

Acum o sa explic mai pe larg cam tot ce trebuie stiut pt a maximiza profitul pe acest site (in cazul in care nu prea ai ref. directi , insa si daca vrei sa iei ref. inchiriati ar trebui sa citesti :

Ca pe majoritatea site-urilor PTC castigurile substantiale se obtin cu ajutorul referalilor, directi sau inchiriati.

MyBrowserCash a introdus sistemul de referal shares, sistem pe care eu il consider ca fiind unul deosebit.

Prin acest sistem tu nu mai inchiriezi referali individuali cu activitate pe care nu o poti prevedea, ci inchiriezi pozitii reprezentand o valoare medie a activitatii tuturor membrilor site-ului, valoare care ramane constanta pe o perioada mai indelungata.

De la introducerea sistemului si pana acum valoarea a fost de 0,11 $ / zi, ceea ce este excelent (pe cate site-uri un referal iti aduce un venit zilnic de 0,11 $ ?)

Fiecare pozitie de referal share se inchiriaza pe 60 de zile, adica expira dupa 60 de zile.

Inchirierea costa 5 $ dar la expirare primesti inapoi 3 $ (2 $ in purchase si 1 $ in balanta), deci practic te costa doar 2 $. Deci pe 60 de zile platesti 5 $ si primesti 9,6 $ (cei 3 $ + 0,11*60), adica la expirarea referalului ai cei 5 $ pentru un nou referal plus un profit de 4,6 $ (adica aproape ti-ai dublat suma investita)

Deci cu cat reusesti sa cumperi mai multi referali, cu atat ai castig mai mare si mai rapid.

De exemplu daca pornesti cu 5 referali, la expirarea lor acestia acopera toate cheltuielile tale legate de inlocuirea acestora + upgrade-ul la Gold ! Tot ce ai peste 5 referali reprezinta profit.

Asa ca scenariul pe care eu il recomand este sa incepi prin a cumpara cat mai multi referali iti poti permite, pana ajungi la un minim de 5. Ideal ar fi sa pornesti din start cu 5 referali, adica cu o investitie initiala de 25 $.

Din momentul in care ai 5 referali, la expirarea acestora dupa 60 de zile ai 48 $ (din care 10 $ in purchase). Daca transferi din account inca 15 $, ai in purchase 25 $ cu care inlocuiesti cei 5 referali expirati.

Iti raman in account 23 $ pentru care ai 3 variante principale :

- ii investesti si cumperi alti 4 referali

- faci cashout si iti mai raman 2 $ pana sa-ti recuperezi investitia

- faci cashout si apoi iti faci upgrade

Upgrade-ul are 3 avantaje majore :

- merge pe principiul subscriptiei, adica in fiecare luna ti se iau automat banii pentru upgrade la valoarea primei plati, adica atunci cand eu am facut primul upgrade am platit 17,95 $, si de atunci, in fiecare luna mi se ia automat din AP tot 17,95 $, desi acum upgrade-ul costa 22,95 $

- la fiecare upgrade primesti gratis 2 referali, deci practic pe mine upgrade-ul ma costa doar 7,95 $, si nr. de referali imi creste automat cu 2 in fiecare luna

- castigi mai mult de pe urma click-urilor referalilor directi si primesti comisioane pentru cumparaturile facute de acestia (cumparare referali si upgrade)

Daca doriti sa va inscrieti pe linkul meu de referral : MyBrowserCash

Pentru toti cei care sau inscris pe linkul meu de referral si au nelamuriri/probleme/intrebari sau altele sa imi dea PM pe rstcenter si o sa raspund cat mai repede posibil , sau pur si simplu dati un pm cu id-ul vostru daca aveti mai multe nelamuriri/intrebari etc si le rezolvam :)

imi cer scuze pt greselile de ortografie da nu mai sta nimeni sa pun cratime si altele , cat despre greselile cu ''pocirea'' cuv. am scris in graba -.-

Link to comment
Share on other sites

Ok link de download :Download MBC Pro.exe ,sursa+un ghid mai amanuntit: MyBrowserCash+Autopilot - TBN - The Botting Network .

Am o rugaminte celor ce le functioneaza metoda sa lase comentariu sa vada lumea ca nu e fake,si cei ce veti traduce articolul va rog sa pastrati linkul scurtat de mine pentru downloadarea botului.

Daca doriti sa va inregistrati aveti aici link de reff : http://www.mybrowsercash.com/index.php?refid=268174 .

Edited by ovidelu47
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...