Jump to content
ENCODED

Nu le putem sparge criptarea...

Recommended Posts

This is kinda' funny... In Marea Britanie au fost arestati trei oameni acuzati ca au furat milioane de dolari constand in unitati de carti de credit. Aleksei Kostap a fost prins asupra faptei de catre SOCA (Serious and Organised Crime Agency). A fost incatusat cu mainile in fata corpului (big mistake se pare) iar Aleksei a reusit intr-un moment de neatentie a organelor de ordine sa faca un salt spre tastatura si sa activeze rapid un program care a ras toate datele de pe HDD si a criptat altele. Partea amuzanta vine de-abia acum: cei din SOCA nu le pot decripta informatiile care au mai ramas iar cei trei nu vor nici in ruptul capului sa-i ajute... De mentionat ca ar fi nevoie de 400 de calculatoare si 12 ani pentru a face un brute force asupra criptarii celor trei.

http://news.com.com/Jailed+ID+thieves+thwart+cops+with+crypto/2100-7348_3-6144521.html?tag=nefd.top

Link to comment
Share on other sites

super tipu` .. vorba aia cred ca dormea iepureshte cu un ochi deschis , era pregatit pt orice .. eu nu pot intelege cum renunta astia (din toate statele) la informaticienii astia buni si ii baga la inchisoare pe ani grei inca in loc sa ii valorifice cumva, sa le dea cativa ani indiferent de ce au facut si sa ii angajeze pe acolo.. :@ asa si cu romanu` ala cu nasa .. noi avem cate o panarama la fiecare calculator din fiecare institutie publica si aia arunca cu zeci de ani de puscarie ca o intrat in calc la nasa .. :| of of

Link to comment
Share on other sites

astea sunt povesti ma .. programatori f buni avem .. care sunt in america/germania/etc.. la microsoft si alte companii ..unde castigat 10k$ pe luna ..deci .. astia sunt doar niste programatori buni . si totusi odata ce a dat de gustul banilor ( facuti usori ) nu ma lucra ala 8 ore pe zi pentru 2k$ ..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...