Jump to content
ioanaseptember

Buna tuturor

Recommended Posts

Am gasit acest grup din intamplare, cautam pe net informatii despre cum as putea afla cine suna cu identitate ascunsa, ma numesc Ioana, sunt ardeleanca, iar in ceea ce priveste "specialitatea" acestui grup, pot sa spun ca sunt pe langa mult de tot, sper sa nu "aruncati cu rosii" dupa mine, o sa incerc sa descopar incet, incet continutul topicelor si sunt sigura ca o sa gasesc multe lucruri frumoase , interesante si utile.O noapte faina va doresc.

Link to comment
Share on other sites

Bine ai venit!

Sper sa te comporti ca atare chiar daca esti fata, sa inveti cat mai multe lucruri utile utilizari unui pc cat si lucruri utile in viata de zi cu zi.

Totusi cred ca sunt multi labari pe forum incat sa-ti faca viata amara, nu trebuia sa zici ca esti fata;) Sa speram ca te vei acomoda.

PS: pentru intrebari si discutii offtopic iti recomand chat-ul sau te vei alege cu warn:)

Link to comment
Share on other sites

Multumesc tuturora pentru mesaje, chiar daca unele au fost mai ostile, fiecare isi cunoaste motivele pentru care a raspuns mai prieteneste sau mai putin, promit sa nu deranjez si sa nu ofensez pe nimeni, inca odata ,Multumesc frumos de primire, si va doresc o dupa amiaza si o seara asa cum vi-o doriti.

Link to comment
Share on other sites

On:Salut si bine ai venit:)

Off: Daca nu stii de ce unele mesaje "au fost mai ostile" poate te ajuta asta :) :

kw3rln_;26475']"Daca esti o persoana de sex feminin te poti astepta la urmatoarele: o droaie de copilasi vor dori sa se puna bine cu tine pentru ca sunt niste labari infecti' date=' tu te vei simti flatata, Nemessis va veni si iti va trage o mare injuratura dupa care iti va da ban permanent doar ca sa ramana atarnatorii cu coaiele umflate. Dupa cum spuneam mai sus, aici se fac discriminari de tot felul inclusiv sexiste. Si da, femeile sunt proaste si curve. Cu toate acestea femeile care arata bine sunt binevenite.

Daca deja te simti ranit in orgoliu dupa ce ai citit regulamentul nostru inseamna ca cel mai greu pas pentru integrarea in comunitatea RST l-ai facut deja."[/quote']

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...