Jump to content
25aug

Infini Global Network

Recommended Posts

Infini Global Network este un concept pe care il poti folosi pentru a-ti crea bunastarea si confortul la care visezi utilizand puterea combinatiei network-marketing si internet.

Comunitatea Infini Global Network este o afacere ce mi s-a parut a fi o oportunitate exceptionala.

Inscrierea in Comunitatea Infini Global Network este si va ramane gratuita.

Membrii comunitatii au acces la informatii si oferte de produse si servicii pe care le pot valorifica pentru a face economii personale.

Nu exista limite de teritoriu pentru prietenii pe care ii poti invita alaturi de tine, ei pot fi oriunde in lume.

In acest moment intreaga platforma online este doar in limba romana pentru a da posibilitatea romanilor de pretutindeni sa fie primii in comunitatea noastra.

In curand se vor deschide platformele pentru cei ce vorbesc alte limbi.

Partener Infini Global Network poti deveni oricand doresti sa achizitionezi cel putin un spatiu de promovare a afacerii tale in portalul sitului, ceea ce inseamna o investitie de 15€, platibili o singura data pe viata.Si sa mai ai doi referali care fac acelasi lucru, sau poti achizitiona 3 pozitii si vei avea un procent mai mare de participare la incasari.

Pentru ca, in acest moment Infini Global Network te considera partener, vei avea dreptul sa incasezi o parte din 3% suma acumulata din toate incasarile firmei la nivel global. Devino membru activ

Cum functioneaza aceasta?

La sfarsitul fiecarei luni se creaza un fond ce se imparte intre toti partenerii in functie de cate parti de 15€ detin fiecare.

Exemplu de calcul:

3% din incasarile firmei in luna martie cumuleaza 1000€ iar partenerii detin o valoare de 1500€, aceasta inseamna ca partenerii au in total 1500:15=100 unitati de participare la 3% din cifra de afaceri globala.

Cand se impart cei 1000€ inseamna ca revin cate 10€ fiecarei unitati de participare la cifra de afaceri.

In cazul in care vei detine 2 unitati vei incasa 2x10€=20€.

Acest lucru se va intampla luna de luna, bineinteles ca sumele vor fi diferite de la o luna la alta.

Cum pot deveni partener activ?

Partener activ poti deveni, oricand doresti, oricand recomanzi minimum doi client directi catre firma sau achizitionezi inca de la inceput 3 spatii de promovare in portalul infiniglobalweb.com sau tu achizitionezi 2 spatii de promovare si recomanzi cel putin un nou partener. (A se tine cont de diferenta intre "membru" si "partener").

Ca "Partener Activ" beneficiezi de recompense financiare instant primite in urma maturizarii grilelor conform planului de marketing al companiei.

Ce sunt si cum influenteaza clasele economice veniturile proprii?

Infini Global Network pune la dispozitia partenerilor activi 11 grupe valorice denumite generic "clase economice" cu valori crescatoare si cu recompense de asemenea crescatoare, intre 15€ si 10.000€.

Ca partener activ, primesti si unitati de participare la cifra de afaceri generata de cumparaturile membrilor si partenerilor ce inca nu au devenit activi si se afla in grupul tau de recomandare, fie conectati direct de tine, fie indirect conectati prin recomandarile altor membri ai grupului tau.

Pentru inscriere acceseaza http://infiniglobalnet.com

CONFERINTA ONLINE DE PREZENTAREA A AFACERII

In fiecare seara, la ora 21:00, ora Romaniei se prezinta conceptul, afacerea precum si oferta de parteneriat, de catre o persoana cu experienta din cadrul firmei.

PS:

In curand va fi trimis catre membrii Infini, cardul de debit!

Pe acest card se primesc bani castigati, se pot retrage banii din orice bancomat din Romania. Schimbul se face automat din Euro in Ron.

Link to comment
Share on other sites

In acest moment intreaga platforma online este doar in limba romana pentru a da posibilitatea romanilor de pretutindeni sa fie primii in comunitatea noastra.

http://www.share-images.org/images/vcv0u5ydx2vabxsvg1dk.png

"Hetente online webkonferenciák magyar nyelven. Webkonferenciával kapcsolatos tudnivalók". - WTF?! Era vorba ca e DOAR in Lb. Romana, ce e cu voma aia acolo ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...