Jump to content
AndrusKanu

Suplimente nutritive

Recommended Posts

Guest Nemessis
vedeti voi ca romanu mananca ce are prin frigider,vine de la sala,deschide frigideru si haleste ce are,gen supa,orez batut cu lantu,sarmale,slanina cu ceapa!

Pai mai mult te costa sa faci sarmale decat sa iti iei un piept de pui :). Daca iti programezi o dieta buna poti manca sanatos si relativ ieftin chiar si cu un salariu de 1300 lei, mai ales ca in orice dieta de acest gen fructele sunt obligatorii si la randul lor iti vor umple stomacul intre cele 3 mese zilnice.

Link to comment
Share on other sites

@kenzo : kilu de piept de pui dezosat e 22 lei, are 26 g proteine per suta de grame asta inseamna ca iei la 220,000 lei vechi, 260 grame de proteina. Adica dai 856 LEI VECHI per gram de proteina din pui. mai putin de o mie de lei.

Comparativ cu aia din zer care am mentionat-o pe prima pagina e mult mai ieftina. Si nu, un shake de oricare ar fi el nu iti da tot ce ai nevoie intr-o zi.

Link to comment
Share on other sites

Tu crezi ca daca te duci la sapa,coasa,adunat fan, etc faci muschi ? :))

Muschi ai, e vorba de marirea lor, nu ce e mare e si bun, si sa stii si tu ca aia de la tara sunt numai muschi, nu pompati cu tot felu de suplimente...

Ce e stupid si cocalaresc : Majoritatea oamenilor nu sunt facuti sa fie mari, nu le sta in codul genetic dar totusi vreti sa fiti mari pentru ca asa e "cool si sanatos", nu am inteles niciodata asta, de ce ai vrea sa fii mare cand tu esti construit sa fii mediu.

Pe plaja umblati toti incordati si infoiati sa vi se vada patratelele, e penibil, vrei sa arati bine si sa fii sanatos:flotari, abdomene... exercitii care se fac dintodeauna, nu ai nevoie de nu stiu ce aparate.

PS: Oricum o sa aratati ca niste coaie zbarcite, majoritatea de aici ati facut cateva luni si v-ati lasat, nici unu dintre voi nu o sa faca pentru mult timp asta.

Link to comment
Share on other sites

Fratilor, nu e chirurgie pe creier !

Te antrenezi, te odihnesti, tai din carbohidrati si mananci mai multe proteine.

Un incepator NU are nevoie de suplimente in primele luni, nu bagati ca fraierii prafuri in voi ca nu va umflati mai repede !

Un corp frumos se construieste in timp, in ani, prin multa munca si perseverenta.

Edited by kozy
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...