Jump to content
Guest Kovalski

What the fuck is wrong with this world?!?

Recommended Posts

What the fuck is wrong with this world?!?

Totul conform planului, nu numai la noi ci peste tot. Trebuie sa ajungem in stagiul in care sa uram democratia, sa preferam siguranta, libertatii si sa dorim o dictatura. de data asta de alta natura. Totul merge conform planului si culmea vad ca fara nici o abatere.

Protocoalele Inteleptilor Sionului

“Administratorul secret”

...........................etc.

Curios e ca majoritatea priviti foarte simplist.Ce s-a postat aici e o mica rotita dintr-un intreg mecanism de distrugere sociala. Si nu e nimic intamplator. Nu mai vedeti padurea din cauza copacilor.

Interesante linkuri. Sunt ?i în România membri ai rangului masonic. Totu?i este discutabil ce au propus ei din cauza faptului c? nu se poate îndeplini în decurs de o via?? ?i la moarte apar probleme. Cred c? se zice ?i prin linkuri de asta. O s? le citesc.

Link to comment
Share on other sites

Neatza.

In primul rand, asta este societatea in care traim noi acum. Adica o societate care nu mai putem spune ca a evoluat ci dimpotriva ca involueaza pe zi ce trece.

In al doilea rand, vina pentru ceea ce se intampla acum este strict a parintilor. Pentru ca educatia si respectul pentru viata, pentru persoanele de langa tine, pentru batranete, pentru orice lucru din viata este slujba parintilor.

Acum intelegem faptul ca viata este de rahat pentru unii si ca : nu ai bani, trebuie sa muncesti non stop pentru niste patroni care te exploateaza la maxim, dar asta sincer nu este o scuza viabila pentru a nu oferi copiilor tai o educatie conforma cu anumite standarde existentiale ale unei gandiri cat de cat logice.

Practic pentru multi din parinti planul initial a fost extrem de banal si a fost un plan realizat pe termen scurt:

1. caut un joc acceptabil ( acceptabil este unic in cazul fiecaruia dar pentru majoritatea acest acceptabil este lamentabil deoarece multi dintre ei accepta un rahat de slujba deoarece crede ca doar atat merita in viata)

2. ma insor/marit - de la o varsta din ce in ce mai frageda

3. arunc imediat 1 copil sau 2 in lumea asta

4. urmeaza banala sintagma folosita de ei atat verbal cat si in mintea lor: " fuck me, viata e grea sa se descurce singuri acesti puradei caci eu am facut destul pentru ei: le-am dat viata, le-am dat mancare, le-am dat lectoc,iphone, casa deci acum sa se descurce singuri" . Majoritatea greselilor pornesc de la mentalitatea asta a lor, limitata la: nu pot mai mult de la viata.

Evident restul este cum ati spus si voi: dat fiind faptul ca majoritatea primesc totul pe la bot si nu trebuie sa munceasca pentru orice chestie in viata, nu trebuie sa isi foloseasca idiotul de cerebel pe care il au, nu pun mana pe o carte nenorocita si nici macar nu stiu ce este acela miros banal si in acelasi timp fantastic al unei carti vechi. Deci cultura creata pe diverse catogorii, caci normal cultura poate fi de mult multe categorii, de la muzica.... desen... cultura umana... interactiunile cu oamenii, pauzele banale de vorbire si pur si simplu de analizare a interlocutorului... a gesturilor.. a mimicii... toate aceste "rahaturi" care au mare in sens in viata asta la ei nu exista. exista doar efectul de turma adanc inradacinat in aceasta incultura si nepasare.

Acum conteaza sa fii cool cu haine de fitze si normal ca ei inca nu au ajuns la nivelul acela in care sa intelegi faptul ca TU porti hainele si NU hainele te poarta pe tine. Acum nu conteaza stilul tau individual ci conteaza spiritul de grup ( haotic vorbind pentru ca nu exista grup azi deoarece daca unul spune o prostie apoi o spun cu totii dar automat nu inseamna ca cel care a spus initial prostia este cumva un formator de opinie).

Din saracia asta totala, atat financiara cat si de inteligenta si de a trece efectiv prin viata si a intampina probleme si dificultati si de a le rezolva cum stii tu mai bine - si asta inseamna a trece prin viata - normal ca se intampla ceea ce ai afisat tu prima data ps-axl. Nu mai exista o minte individuala ci exista o minte de roi.

Am scris prea mult... deh... asa e cand te plictisesti la munca.

PS: chiar daca nu am multe posturi pe forum nu inseamna ca nu va citesc destul de des. O zi placuta tuturor si un weekend fructuos.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...