Jump to content
badk0d

Cum se fac mai nou banii pe net.

Recommended Posts

In urma unei cautari pe google, umbland pe mai multe site-uri cautand niste afilieri si idei de showuri a rezultat :

Erotic WEB SHOW Pe Messenger ONLINE

Nu mi-a trebuit mai mult de 2 minute sa-mi dau seama ca-i fake si am inceput sa caut putine detalii pe net despre aceasta " Blonda erotica " unde am gasit si plangeri din cauza unor pampalai labagii care au facut plata sa-si dea seama ca defapt aceea blonda e o vedeta porno si nu e nici macar romanca.

Legat de aceste plangeri, am mai gasit si vro 3-4 id-uri ale " blondei " prin care am luat legatura cu ea.

Aici intervine bunul meu prieten care se pricepe putin si se ajuta de ceva tools-uri pe care il rog sa-mi trimita la un numar de telefon un mesaj fake cum ca : "Contaul dvs a fost incarcat cu x$ blabla... " Zis si facut .

Am atentionat blonduta ca va primii un mesaj cum ca creditul ia fost transferat din partea numarului 0767... dupa care am primit instant WebCam-ul. ( Blondutu nostru a uitat sa verifice si creditul ).

Dupa vro cateva secunde am rugat frumoasa doamna sa-mi faca cu mana la web deoarce imi pare fake, iar spre surpriza mea a venit cu un raspuns de genul: Nu pot acum, ma ocup de clientela.

Bai nene, WOW ! Ai vrun jack infipt in gat care iti tasteaza in timp ce gandesti ?? Din moment ce mainele iti sun pe pieptul ala frumos ?, dupa care am zis: Verifica creditul, spre surpriza pulii tele ai fost tras in teapa si n-ai ademenit nici un fraier doar pe unu care a vrut sa se distreze putin.

Evident ! S-a oprit camera, si am luat un mare ignore.

Imi pare rau ca nu mai am arhiva deoarce amicul meu nu si-a dat seama ca avea deepfreezul activat iar in urma unui restart s-a pierdut totul.

Totusi intrebarea mea a fost:

Oare chiar a avut asa succes cu site-ul asta si prosteala asta ieftina?

Din cautarile mele pe google am vazut ca are cel putin 2 ani acest site.

Edited by badk0d
Link to comment
Share on other sites

La cati fraieri sunt iti dai seama ca a avut succes, Yahoo Messenger+ Fake Webcam = MONEY!!!!

Mai bine ma uit pe redtube sau site-uri de genu, decat sa platesc panaramele alea!:))

Fii sigur, la asta m-am gandit si eu!

Da chiar asa? Bun.. au platit odata, au vazut, au labarit-o si iar au revenit sa vada aceste fake-uri?

Eu cel putin am observat ca:

Desii are multe poze cu acea blonda care face ca pagina sa fie mai interesanta si mai credibila, are si cateva filmulete dar nu cu aceeasi incapere, fapt de unde iti poti da seama ca-i fake.

Edit: stai ma.. asa-i. La cati prosti sunt, papagalii care se inchid in casa.. pentru ca le e frica de realitate, vor ceva "real" iar pentru 3E.. ( incep sa-l invidiez pe 'blondut' =)) )

Edited by badk0d
Link to comment
Share on other sites

De site-ul asa a dat si eu pe net :)) era o fraiera care mi-am dat seama ca face magari si bineinteles ca nu vroiam sa platesc dar am zis sa ma muz si eu putin si ghici ce fraiara a facut multa lume mi se pare ca are si un char daca nu stiu eu gresit... Sa-mi bag pula in ea.. ::)) Doamne ce Prosti sunt aia uitativa va rog la comentarile de la Demo.. :) Please sa radeti putin de ei..

Mai au si site de cc adica cine sunt fraieri careau incredere e si de site daca ai un site de cc ar trebui sa isi fi dat seama aia.. :D doamne cata lume proasta..

Edited by SimeTrie95Online
Link to comment
Share on other sites

E foarte veche metoda , acum vreo 3-4 ani ma tot bagau ele in lista ,si incercau sa-mi dea vrajeala , le spuneam ca am prietena si le dadeam flood :))) sa le opresc afacerea :">

O fii, chiar nu-mi trecea prin cap sa incerc cel putin sa-mi pierd timpul cu asa ceva, dar parca sa zic ca-mi aduc si eu aminte de ceva id-uri erotice de ma adaugau in lista si aveau la status show erotic.

Sincer imi pare rau ca neavand ce face i-am dat putin peste cap afacerea blondutului. Cu putina cautare pe google legat de Blonda web sau show erotic online etc, in putin timp va fii indexata si pagina asta pe acolo si ce-i care vor sa incerce vad ca-i fake. ( Asta daca vrun pampalau vrea sa stie cate ceva in plus despre ea inainte s-o labareasca )

Dar deh.. nu m-am putut abtine sa nu postez cand am vazut ce usor poate fii prostit. De aici si proverbul blondelor. O fii si tipul respectiv atat de blond ?

@SimeTrie95Online: tare m-am chinuit sa descifrez ce scrie acolo.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...