Jump to content
Kwelwild

Fondatorul Megaupload este tot mai aproape de extradarea in Statele Unite

Recommended Posts

Fondatorul Megaupload este tot mai aproape de extradarea in Statele Unite

fondatorul-megaupload-este-tot-mai-aproape-de-extradarea-in-statele-unite_size1.jpg

Kim Dotcom, refugiat in Noua Zeelanda, incearca sa scape de acuzatiile de piraterie ale americanilor, piraterie de care se face vinovat prin site-ul de file-sharing Megaupload.

Procurorii americani au obtinut o victorie importanta in demersul de a abtine extradarea lui Kim Dotcom, germanul care ar fi cauzat pierderi imense industriei de divertisment din Statele Unite prin site-ul Megaupload. Alaturi de el, americanii doresc sa-i judece si pe Finn Batato, Mathias Ortmann si Bram van der Kolk, toti cu functii de raspundere in compania care a administrat site-ul inchis in 2012.

Paul Davison, unul dintre avocatii lui Dotcom, planuieste sa atace la Curtea Suprema a Noii Zeelande hotararea prin care inculpatii pot ajunge sa fie extradati in Statele Unite. Hotararea finala a extradarii a fost deja mutata din luna martie in august si poate fi impinsa spre sfarsitul anului daca se obtine avizul Curtii Supreme.

Kim Dotcom a fost arestat anul trecut dar eliberat pe cautiune. In luna ianuarie, la un an de la arestare, afaceristul a lansat un nou site, Mega, un site destinat stocarii de informatii, informatii care pot fi vizibile doar cel care le "urca" si cel caruia ii sunt destinate.

Surs?: Fondatorul Megaupload este tot mai aproape de extradarea in Statele Unite - www.yoda.ro

Link to comment
Share on other sites

De cand pirateria inseamna fondarea unei companii de hosting globale care are ca scop sharing-ul ? Nu trebuia bagat la parnaie, trebuia sa i se atraga atentia ca posibilii uploaderi al acelui site pot uploada material sub legea copyright-ului care poate fi descarcat de oricine.

Trebuia sa i se impuna crearea unei regului asupra uploaderilor ca nu au voie cu material sub copyright, nu sa-i dea in cioc.De asemenea, profitul din sharingul moca al uploaderilor poate fi avut un impact in acuzarea lui

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...