Jump to content
kab00M!!

cum sa downloadez fara griji in Germania ?

Recommended Posts

Salutare si bine v-am regasit dragi rstisti :).

Ma bucur ca forumul a revenit,chiar daca abia acum am aflat ca s-a redeschis sub un alt nume.

Ca sa fiu scurt si la obiect : lucrez in Germania si aici sunt legi mai aspre privind pirateria,de exemplu daca esti prins ca ai descarcat ilegal un film amenda minima 800 euro,doua filme DUBLU am impresia,si tot asa.Tot ce pot sa zic e ca sunt de un an si ceva si stiu deja cativa prieteni care in acest timp au fost amendati,eu nefiind prins...intre timp lasandu-ma de descarcat ilegal(amenzile se dau in special la productiile 20th Century Fox,Sony Pictures...

Bineinteles ca nu pot sa stau asa,e chiar aiurea sa stai fara sa vezi un film,chiar nici muzica noua nu prea poti lua.

Apelez la ajutorul vostru,al RSTistilor,stiu ca va pricepeti,unii mai mult unii mai putin si sper sa primesc sfaturi/solutii pentru a ma descurca cumva cu "luatul" de pe net.

Multam!

Link to comment
Share on other sites

Sint siteuri cu filme online in Germania wildchild dar cu filme vechi este naspa si seiturile cu filme noi sint ilegale chiar daca seitul respectiv spune ca este legal. kab00M!! nu te baga la torrent in Germania au direct angajati care toata ziua stau la pinda mai sigur sint file de la rapidschare,upload.to etc sau mai simplu torrent din ro :)

Daca locuieti in Germania ia-ti sky sau Telekom Entertain Pakete si ai tot ce vrei binenceles nu progarme s ialte chestii

Link to comment
Share on other sites

Aicia in Germania de cind sint legile aspre au aparut firme de detectivi ca ciupercile dupa ploaie si de exemplu Gema face contract cu ei sau un cantaret sau firmele de musica si pe urma fac asa, au ceva doveti sa duce la avocat si avocatul depune cerere la t-com (provider) pentru IP .

Cum zici tu wildchild este bine, pe mine de exemplu numai programe ma intereseza din ro filme deloc ca nu ma pot uita la filme cu subtitrare daca o viata te uiti numai la filme direct traduse :)

Link to comment
Share on other sites

Ma gandesc ca o solutie ar fi sa-ti faci cont pe un tracker privat din alta tara. Din cate stiu, in DE esti prins daca descarci un torrent monitorizat si ma indoiesc ca "detectivii" monitorizeaza si trackerele din Romania gen filelist, lasttorrents etc. Oricum, daca vrei sa fii 100% sigur, cumpara acces la un VPN.

Link to comment
Share on other sites

pai si daca folosesti un program de schimbare a ip-ului tot e posibil sa te prinda?? si referitor la filelist, in urma cu o luna am locuit in alta parte si vecinu de jos avea wireless fara parola, am profitat de ocazie si am descarcat cateva filme, de recent timp mam mutat si am facut un contratct pentru net, su nu prea am tupeu sa ma risc sa downloadez de pe torente.. in afara de vpn nu se mai poate face nimic?

Link to comment
Share on other sites

Eu recomand sa cumperi un program de criptare privat cu cheie privata, si pui pe unul in Romania sa iti cripteze filmele si sa ti le urce pe un site privat sau rogi pe cineva cunoscut din romania sa iti dea remote access, downloadezi in calculatorul din Romania ce film vrei, fisierul il criptezi with a strong encryption si il urci pe un site privat.

Nu stiu ce mecanisme au ei de detectie, dar nu cred ca va fi vreo problema daca folosesti ce ti-am descris.

Edited by mah_one
Link to comment
Share on other sites

cu remote access merge foarte greu(250 kb) am incercat si eu

la fel cu ftp-ul

site privat de genul rapidgator,rapidshare.....?

pe dropbox si pe mega.co nz am cate 50 gb,ele sunt sigure?criptate bineinteles?

am intalnit cativa "foarte" relaxati,care scoteau pe un singur abonament ca si in romanica.Descarcau de toate de vreo 3-4 luni si nu le-a batut inca nimeni la usa,nici nu stiau ca "nu e voie"

vps-ul e sigur? viteza in vps e limitata de banda mea de download sau de upload?

mersi

ps:am citit ca de pe torentele publice(piratebay,.....)automat esti gasit ca descarci si sigur primesti "vizite"

de pe torentele romanesti ai un pic de siguranta?

Edited by hoffen
Link to comment
Share on other sites

mersi de promptitudine

eu am inceput sa imi pun intrebari cand am aflat ca nu pot schimba routerul,pot folosi doar routerul care mi l-a dat providerul(fritzbox)

nu au ei ceva "usite" prin care pot vedea ce,cand si cat descarc?

Nu poti schimba routerul (nu ofera suport pentru asta, il poti schimba defapt) pentru ca ei trimit configuratia prin TFTP. Daca ai fritzbox inseamna ca ai ADSL sau ADSL2.

Nu intereseaza pe nimeni ce descarci tu, conexiunile in Germania nu sunt monitorizate decat cu ordin judecatoresc (nu se fac abuzuri ca in romania ca intai sa te intercepteze si apoi sa obtina un ordin pentru asta). Singura chestie e sa nu descarci dupa trackere sau site-uri germane (chiar daca nu au domeniu cu .de - Sa nu fie adresate publicului din DE si sa nu fie in lb. Germana).

Iti spun sigur pentru ca am firma in Germania si ca obiect de activitate e ISP.

Daca totusi vrei sa fii linistit, foloseste un OpenVPN. De preferat de Olanda. (In olanda pirateria nu intra sub incidenta penala. Sunt cazuri civile doar).

Cumpara un VPS pe acolo cu trafic nelimitat si iti pot face un tutorial cum sa pui OpenVPN pe el. (Este f. usor si se face in cateva minute)

ps: nu cumpara si nu te conecta pe 'servere sparte'. Iti cumperi VPS legal in NL si e simplu.

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

Solutia e sa criprezi continutul (filmul) pe care vrei sa-l vezi.

Cred ca si un ssl si-ar face treaba.

VPN (criptat) cu care "tragi" filmul direct de pe site-ul ilegal. (IP ti-e ascuns iar providerul nu vede ce faci (criptat cu RSA))

Eventual daca esti paranoic poti folosi un laptop. Te duci intr-o cafenea. Iti schimbi mac-ul pornesti VPN-ul si descarci filmul.

Ni niciun caz nu folosi Proxy. Provider-ul iti vede requesturile in plain-text.

PS: Sparg baietii servere in toata lumea cu VPN-uri si proxy-chain-uri. Nu am auzit ca cineva sa fie vreodata localizat dupa ce a folosit un VPN (fie el si cu log-uri).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...