Jump to content
albertynos

Se ocupa careva de E-whoring?

Recommended Posts

Ma baieti, nu mai fiti atat de rai cu baiatul, va roade invidia? Voi nu aveti bani de paine si va luati de el ca face bani? Respectati-l, face bani prin munca cinstita!

@010, Viorele, daca tot esti oltean de-al meu, hai ca iti iau apararea si te ajut putin. Nu asculta tot ce spun invidiosii astia de pe forum, comenteaza doar sa se afle in treaba. Sunt sigur ca toti fac fraude mult mai grave ca sa castige bani de buzunar, iar ceilalti pur si simplu mor de foame. Tu esti baiat destept, vad ca-ti merge mintea sa faci bani, esti mai presus ca ei!!

In plus, ai dreptate, ce faci tu e perfect legal. Poate ca te dai drept altcineva pe internet, poate ca expui copii monori la pornografie, poate ca pacalesti oamenii sa-ti dea bani, poate ca ii ameninti, e treaba ta ce faci, dar legea nu pedepseste chestiile astea. E perfect legal. Daca ai plati si impozit pe profit, ai putea sa te consideri firma cu acte in regula!

Ca sa le dai prostilor astora peste nas, eu zic sa mergi la o sectie de politie si sa vorbesti si ofiterul de serviciu. Oamenii aia pot fi putin mai duri, dar nu te lasa intimidat, cred ca si ei se ocupau de asa ceva inainte sa aiba uniforma (sau poate se mai ocupa si acum?). Explica-i ofiterului exact ce faci, fara rusine ca doar sunteti amandoi barbati, sunt sigur ca te va intelege.

Motivul pentru care iti spun toate astea e ca poti sa iti scoti de acolo o adeverinta de legalitate care sa confirme ca ce faci tu e legal. Cu adeverinta aia te intorci pe forum si le dai peste nas oamenilor precum Eddie91, oameni care nu au skill-ul tau de a face bani si comenteaza din invidie.

Respect!

Link to comment
Share on other sites

@redcoder,

Nu imi vine sa ca ai crezut ca il aprob cu adevarat pe baiat. In fine, se pare ca si el a crezut ca am scris serios postul de mai sus:

Multumesc ca mi-ai luat apararea in fata alora.. bla bla bla

Cine stie, poate acum se sfatuieste cu vreun politai despre legalitatea e-whoring-ului. Dar ai dreptate, decat sa ne batem joc de el, cred ca mai bine l-am invata cum sa stea ascuns pe net, informatii despre el se gasesc la tot pasul.

Edited by TheTime
yeah, fuckin' private message...
Link to comment
Share on other sites

A ajuns topicul la Cos din cauza unora care se baga aiurea si se dau rotunzi chiar daca nustiu exact despre ce este vorba...

Bravo!

Eu te cred sincer ca faci si tu acest lucru,insa poate ca va invata el ceva din asta inainte sa aibe probleme cu garda.Eu asta vad printr-un forum si o comunitate,unde se discuta si INVATA anumite lucruri,tu ce faci il aprobi sa continuie ceva ce habar nu are,nu stie ce riscuri include doar s-a lasat dus de mirajul banilor veniti rapid;faci inversul celebrului citat chinezesc,in loc sa il inveti sa pescuiasca tu ii dai peste ( Pentru 010 cand zic peste nu ma refer ca tu esti "peste electronic" sau mai stiu ce-ti bese mintea ca vad ca ai deja filme cu 5000$ si altele )

Nu mai ma fortati sa postez pentru un pusti cordit va rog frumos ! :))

Si ca fapt divers sa o luam pe calea legala si regulile noi ale forumului,topicul asta trebuia inchis de cand s-a facut ca poate avea multe ilegalitati in el.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Ma gandesc ca intradevar ewhoringul are cateva chestii care probabil depasesc limita legalitatii...insa pana la a vorbi despre forum si ilegalitati e departe....

Nu forumul se ocupa cu asta...ci doar cativa pusti ca mine, ca tine..si etc....ca suntem membrii aici si am deschis un topic pentru a putea impartasi ideii/tehnici si alte alea, ei bine asta e alceva...

Inca ceva, daca se producea nustiu ce mare marsavie aici...nici nu exista topicul, si daca eram constient de asta dar in acelasi timp destul de dobitoc sa scriu despre....ei bine...ma taxau adminii demult...

Numai Bine!

Link to comment
Share on other sites

A trebuit sa reinstalez Windows-ul si iar am si eu aceeasi problema. Am dat si disable hardware acceleration si tot nu merge...

EDIT: Am rezolvat!!!

Mi-am adus aminte ce am facut data trecuta sa merga. Am urcat toate fisiere pentru un VCW pe un ftp si apoi am deschis de pe domeniu.

Bineinteles a mers, apoi am rulat flashplayer10_3r183_18_win_sa.exe, am deschis si acolo .swf si a mers.

Nu imi dau seama care e legatura, dar pentru mine asta a fost solutia.

Bafta!

Edited by Axu
Link to comment
Share on other sites

Oricum, cei carora nu le merge deja aveti destule metode sa incercati:

1. Deschiderea de pe un domeniu, apoi pe localhost.

2. Disable hardware acceleration.

3. Ordinea de intalare: flashplayer_[v]_winax > flashplayer_[v]_win

4. Dupa ce dezinstalati versiunea curenta de flash, rulati un program gen ccleaner, apoi o luati manual prin C:\Users\username\AppData si mai stergeti voi ce gasiti legat de Adobe si apoi instalati ce versiunea de Flash doriti.

@albertynos, nu reinstalasem win din cauza vcw-ului, ma enervau pe mn alte chestii prin pc si am hotarat sa-i dau format...

Link to comment
Share on other sites

Eu nu inteleg de ce plm instalati voi flash player-ul?

Luati kit-ul si deschdeti-l apoi tragi vcw-ul in el....daca ai dat disable la Hardaware Acceleration si ai curatat registry...manual/soft dai un rr si trebuie sa-ti mearag 100%.

Eu nam deschis niciodata in browser....sau alte metode....si mi-a mers tot timpul...chiar si dupa reinstalarii de OS.

Link to comment
Share on other sites

nu prea mai merge adica slabut... cel putin pentru mine..

a inceput lumea sa-si dea seama ca sunt fake... au din ce in ce mai mari pretentiile vor sa le demonstrez ca sunt "reala" cu niste chestii care n-am vazut pe niciun vcw

Link to comment
Share on other sites

Asta pentru ca folosesti aceleasi site-uri ca toata lumea....ca daca ai cauta niste site-uri pe care nu prea sa auzit de asa ceva...si lumea nu stie....ar merge treaba...

Unii nici nu cer sa ma vada...si platesc inainte...doar pentru ca nustiu cu ce se mananca toate astea....si sunt prea "entuziasmati".

Numai Bine!

Link to comment
Share on other sites

La astia care vi se inchide flashu, nu-l rulati in vmware sau alte "sandboxuri".

Si mie imi facea figuri dar de pe windowsul neemulat imi merge perfect.

Am facut azi 20$ de la un batran de pe chat avenue da nu o meritat sa-l vad labarindu-se....

Piele atarnata am crezut ca vomit, dar banii sunt bani.

Un sfat pentru voi: De la aia care scoate-ti bani, luati-le adresele de skype, yahoo, etc si i contactati de pe alt ID folosing un alt vcw.

Inca o faza ciudata, la skype am vazut usernamuri cu "live:" in fata numelui si de fiecare data plateau, nu era un id cu "live:" sa nu plateasca.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...