Jump to content
ovidelu47

Ajutor confectionare antena 3 G

Recommended Posts

Salut,mi-am achizitionat de la orange router-ul huawei b260a si nu prea am semnal decat o liniuta ,rar 2 lini pe modul de retea 3g/3g+ si as dori sa-i inbunatatesc semnalul,eu am acasa 2 antene yagi ramase de cand am avut zapp (din 2012) cu mufe,cablu tot ce le trebuie problema e ca nu prinde semnal cand o conectez la router care are si mod pentru antena externa (se potriveste mufa la fix doar ca nu prinde semnal deloc),cred ca nu-i buna frecventa.

Ce pot face cum pot modifica sa functioneze pentru 3g/3g+,ce ar trebui sa fac antena pusa la dispozitie de cei de la orange e scumpa 150 ron si e foarte micuta (seamana cu o antena de la un radio-casetofon doar ca e putin mai groasa).

Astept ceva detali,multumesc frumos o zi buna.

Link to comment
Share on other sites

Cind vreti ajutor,dati detalii clare,si veti primi raspunsuri pe masura,altfel puteti folosi google,mama omida,sau globul de cristal.Eu sincer nu cred ca exista modem 3G,dar poate este din cauza ca aici nu se gaseste asa ceva,si de aici trec mai departe,daca ai modem in 2,4 Ghz si vrei ca sa mearga in 3G,atunci nici o sansa.

Nu confundati stickul 3G cu modemul statie in 2,4Ghz care lucreaza impreuna,dar fiecare separat,adica stickul face de ,,cablu" si modemul de restul.

Link to comment
Share on other sites

bruttus139 eu am semnal cu modemul fara antena dar am 3g+ si am doar o liniuta,un vecin sta la 2 case distanta de mine prinde 4 lini cu antena cumparata de la orange.

Eu pentru a avea semnal (3g+ si o liniuta) am scos modemul afara,am achizitionat un cablu utp mai lung si l-am scos afara dar problema e ca rar prind 2 lini din aceasta cauza doresc sa-mi confectionez o antena ceva ca sigur asi prinde mai mult ca routerul are mod pentru antena interna/externa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...